Skip to Content

12 Mahtavaa Vinkkiä Kiusoitella Miestä Tekstiviesteillä

12 Mahtavaa Vinkkiä Kiusoitella Miestä Tekstiviesteillä

Ei väliä, oletteko te kaksi seurustelleet jo kauan tai vasta tavanneet, flirttailevat tekstiviestit voivat olla niin kuumia. Tällaiset asiat voivat tuoda parisuhteenne kokonaan uudelle tasolle ja ne voivat maustaa asioita pitkäaikaisessa parisuhteessa.

Juttu on se, että kaikki tytöt ympäri maailman haluaisivat lähettää vietteleviä sanoja poikaystävälleen, mutta eivät ole ihan varmoja, kuinka tehdä se. Jotkut heistä ovat ujoja eivätkä vain näe itseään tekemästä sellaista.

Mutta tärkein asia on se, että olet valmistautunut siihen, koska ajattelet teidän kahden jo käyneen läpi joitain asioita ja että miehesi ei ajattele sinun olevan helppo tyttö.

Tytöt, älkää olko naiiveja. Pojat haluavat saada kuumia viestejä tytöiltään. Jos lähetät hänelle likaisen viestin, hän ei ajattele sinun olevan paha tyttö.

Hän vain ajattelee, että sinä olet tarpeeksi rohkea kokeillaksesi jotain uutta. Ja usko minua, hän ei ajattele toisen tytön varastavan huomiotaan – hän on kokonaan sinun. Lopulta, se on jokaisen parisuhteen tarkoitus.

Kaikille teistä siellä, jotka haluatte kokeilla tällaista peliä, muttette ole varma, kuinka tehdä se, tässä on joitain mahtavia vinkkejä tyydyttää miehesi.

Nämä rivit rakentavat seksuaalista jännitettä, joten älä ylläty, jos miehesi lähtee töistä ja ilmestyy toimistollesi pikaista varten!

Pysy kuulolla, tämä on kuumaa!

1. “Mitä sinulla on päälläsi juuri nyt?”

Hyvä vanha flirtti – ja arvaa mitä? Se toimii aina. Lähettämällä tällaisen viestin, miehesi alkaa välittömästi ajattelemana sinun ylläsi korkeat korot ja parfyymi.

Kiinnität täydellisesti hänen huomionsa ja hän haluaa olla luonasi juuri sillä hetkellä. Se saa hänet ajattelemaan villejä öitään sinun kanssasi ja hän haluaa saada sinut ASAP.

On vain ajan kysymys, milloin hän ilmestyy toimistollesi ja varastaa sinut uteliaiden katseiden alla. Lyön vaikka vetoa, että arvaat, mitä tapahtuu seuraavaksi, eikö?

2. “Makaan vaahtokylvyssä ja ajattelen sinua”

Tämä viesti saa hänet kuumenemaan välittömästi. Hän luo kuvan sinusta makaamassa alastomana vaahtokylvyssä koskettelemassa itseäsi ja ajattelemassa häntä.

Huono asia on se, ettei hän voi olla siellä sinun kanssasi ja saada kylpyhuoneesi lämpötilaa kohoamaan korkeammalle. Usko minua, tuo tunne syö häntä.

Hän kiroaa kohtaloa, koska hän ei ole tarpeeksi lähellä näyttääkseen, miltä tuntuu, kun mies epätoivoisesti tarvitsee sinua.

Hän ajattelee asioita, joita te voisitte tehdä yhdessä, jos hän olisi luonasi ja hän keksii keinon tulla luoksesi. Oletko kiltti tyttö ja kutsut hänet luoksesi?

3. “Näin märän unen viime yönä. Arvaa, kuka toinen päänäyttelijä oli?”

Jos mies saa tällaisen viestin, hänen kasvoilleen varmasti leviää hymy. Hän ajattelee, että sinä olet hauska ja välitön ja että hänen kiusaaminen on vain yksi lempiharrastuksesi.

Jos hän todella pitää sinusta, hän tekee mitä tahansa toteuttaakseen unesi. Tällainen viesti on sellainen, jonka jokainen mies haluaisi kuulla naiseltaan ja tämä saa hänet todella kuumenemaan.

Joten älä ylläty, jos hän saapuu kutsumatta ja näyttää, että hän haluaa sinua yhtä paljon kuin sinä häntä. Luulen, että jotakuta onnistaa tänäiltana!

4. “Tulin juuri suihkusta ja mietin, mitä laittaa päälle. Voisitko tulla avukseni valitsemaan?”

12 Mahtavaa Vinkkiä Kiusoitella Miestä Tekstiviesteillä

Voi että, jos minä olisin mies, tulisin sinne saman tien. Mutta kun mies saa tällaisen viestin, hän sekoaa silmän räpäyksessä ja kiirehtii nähdäkseen sinut alastomana. Tämä on paras keino saada hänet kuumaksi.

Hän ei pysty uskomaan, että hänellä on joku, joka voi saada hänet kiihtymään niin helposti kuin sinä teet ja hän haluaa viettää kaiken aikansa sinun kanssasi.

Kiistämätön fakta on se, että hän haluaa sinua vielä enemmän ja hän ei voi olla ajattelematta sinua. Katos, mitä teit hänelle, sinä tuhma tyttö!

5. “Et ole tietoinen kaikista niistä viettelevistä asioista, joita teen sinulle tänä iltana”

VAROITUS! KORKEA JÄNNITE! Tällaiset viestit saavat miehet kirjaimellisesti ryömimään eteesi ja luovuttamaan vartalonsa sinun tehdä mitä ikinä haluat.

Sinun tulee olla varovainen, kun lähetät hänelle tällaisen viestin, koska jos miehesi ajaa autoa, saattaa olla edessä suuri kolari.

Joskus he haluavat olla alistuvia, jos he tuntevat, että heidän dominoiva naisensa tietää, mitä hän on tekemässä. Joten, tiedätkö, mitä olet tekemässä?

6. “Vain sinun ajattelemisesi saa minut niin märäksi”

Tämä on yksi paras tapa kiusoitella miestä viestillä. Tällä viestillä sinä näytät hänelle kaiken, mitä sinulla on ja nyt on hänestä kiinni, hyväksyykö hän tämän pervon ja hauskan pelin.

Tuntien suurimman osan miehistä, hän hyväksyy tällaisen pelin ja hän haluaa sinun kertovan hänelle lisää sellaisia asioita, jotka saavat hänet kuumenemaan.

Jos hän saa tällaisen flirttailevan vistin, voit olla varma, että hän tuntee olonsa mahtavaksi, koska hei, hän on syy siihen, että pikkuhoususi ovat märät!

7. “Tarkistan vain iltaa varten – valot päällä vai valot pois?”

Voi pojat, tämä on hyvä! Tämä jättää hänet varmasti sanattomaksi. Etenkin jos te kaksi olette vasta alkaneet tapailla ja sinä ehdotat hänelle jotain tällaista, hän haluaa pitää sinut vierellään aina. Tämä on vain vihje, mitä tapahtuu, jos hän pysyy kanssasi tarpeeksi kauan.

Tämä näyttää hänelle, että sinä et ole pitkästyttävä ja että makuuhuoneessasi on paljon hauskoja asioita joka kerta, kun te kaksi tapaatte. Kohdataan se – hänellä ei ole mitään pätevää syytä dumpata sinua, koska sinä olet hänen keijunsa, joka toteuttaa kaikki hänen unelmansa.

8. “En pysty unohtamaan asioita, joita teit minulle viime yönä”

Bingo! Sinä juuri loit mestarillisen viettely-viestin. Tämä saa miehen hulluksi sinusta ja hän todennäköisesti sanoo, ettei pysty lopettaa sinun ajattelemista myöskään.

Se muistuttaa häntä kuumista leikeistänne, joita teillä oli viime yönä ja hän haluaa tehdä samankaltaista kanssasi ASAP. Mitä teillä oli viime yönä, oli jotain niin mahtavaa. Ja kyllä, hän haluaa jatkobileisiin myös!

9. “Tämä tikkari maistuu niin makealta – mutta ei niin makealta, kuin sinä”

Sinun tulee olla varovainen lähettäessäsi tällaista viestiä, koska miehesi saattaa kirjaimellisesti saada sydänkohtauksen.

On hyvin tunnettu fakta, että miehet haluavat saada suuseksiä, joten jos lähetät näin viettelevän viestin, hän luo välittömästi mielikuvan sinun ottamassa häneltä suihin.

Älä ylläty, jos hän kertoo, ettei kestä enää ja että hän on jo tulossa luoksesi rakastellaksesi kanssasi villisti. Jos tämä ei saa häntä kuumaksi, en tiedä, mikä sitten!

10.“IRakastan sitä, miltä tunnut sisälläni”

Kun mies saa tällaisen flirttailevan viestin, se tarkoittaa, että hän onnistui tyydyttämään naisensa. Monta, monta kertaa! Ja nyt nainen haluaa hänen räjäyttävän maailmansa uudelleen!

Tämä boostaa hänen egoaan niin paljon, että hän tuntee olonsa jumalaiseksi. Älä huoli, hän vastaa kutsuusi ja tulee luoksesi nopeammin kuin uskotkaan. Kysymys on: ”Oletko valmis uusintaan?”

11.“Jos olisit tässä nyt, en pystyisi pitämään näppejäni erossa sinusta”

Tämä flirttaileva viesti räjäyttää hänen maailmansa. Vakavasti puhuen, hän on niin tilanteessa kiinni, että hän soittaa sinulle ja sanoo, kuinka ylivirittynyt hän on.

Hän ei pysty lopettamaan ajattelemasta sinua, joten älä ylläty, jos hän valmistautuu kiehtovaan yllätykseen tänään! Hän tekee kaiken, minkä toivot ja hän laittaa itsensä likoon.

Hän on kokonaan sinun! Voi pojat, siitä tulee melkoinen happy hour! Nauti!

12.“Tänään teen kaiken työn. Ja sinä? Sinä vain kiljut!”

Jos tämä ei ole kutsu seksiin, en tiedä, mikä olisi! Jos lähetät tällaisen kiusoittelevan viestin, miehesi on niin ylivirittynyt siitä hetkestä, ettei hän pysty lopettamaan sinun ajattelemistasi!

Hän kuvittelee kaikki ne tuhmat asiat, joita sinä voisit hänelle tehdä ja hän kärsii, koska ei ole tarpeeksi lähellä repiäkseen kaikki vaatteesi päältäsi ja ottaakseen sinut tavalla, jonka vain hän tietää.

Nyt kysymys kuuluu: ”Pystytkö hallitsemaan tällaisen määrän testosteronia?”