Skip to Content

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Hän On Sielunkumppanisi

Jos Hän Tekee Nämä 8 Asiaa, Hän On Sielunkumppanisi

Ei ole epätavallista olla utelias naisesta, jonka kanssa seurustelet, ja siitä, tuleeko hänestä se oikea. Me kaikki mietimme, olemmeko löytäneet oikean ihmisen, varsinkin suhteen alussa.

Koska kun on vasta aloittanut, kaikki on täydellistä. Asiat ovat liian hyviä ollakseen totta, eivätkä todelliset ongelmat ole vielä nousseet pintaan.

Joten kun tilanne on loistava, alat epäillä. Miksi se on niin hienoa? Pysyykö se tällaisena?

Sinulla on miljoonia kysymyksiä, ja haluat olla varma kumppanistasi, ennen kuin annat sydämesi hänelle. Et tietenkään halua loukkaantua.

Mutta ei ole mitään keinoa tietää, loukkaannutko vai et. Ei ole olemassa mitään taikakaavaa, joka laskisi onnellisuutesi ja suhteesi onnistumisen.

Joskus sinun on vain otettava riski ja uskottava vaistoosi. Jos vaistosi sanoo sinulle jotain, mene sen mukaan ja katso, mitä tapahtuu.

Mutta päätöksesi vahvistamiseksi on olemassa muutamia merkkejä, jotka voivat vakuuttaa sinut siitä, että olet menossa oikeaan suuntaan ja että päätöksesi pysyä rakastamasi naisen kanssa on oikea.

Hän astuu esiin silloin, kun tarvitset häntä eniten

Hän on ihmenainen. Hän ilmestyy paikalle aina, kun tarvitset häntä, sinun ei tarvitse edes soittaa hänelle tai pyytää häntä tulemaan ja tarjoamaan sinulle olkapäätä, jolle itkeä.

Hän on tyttö, joka välittää. Hän on tyttö, joka on siellä.

Hän tietää, että kumppanuus ja toistensa auttaminen on jokaisen suhteen tärkein osa. Hän tietää, että joskus hänen on asetettava itsensä toiseksi, koska sinä olet sillä hetkellä tärkeämpi. Ja sinä teet saman hänelle.

Silloin teillä on jättipotti-suhde.

Hän esittelee sinut kaikille

Älä ylläty, jos hän paraatipaikalla kanssasi. Älä ymmärrä sitä väärin.

Hän ei esittele sinua kuin lelua. Hän tekee kaikille tiettäväksi, kuinka ylpeä hän on siitä, että olet hänen elämässään.

Olet hänen uusi rakkautensa, jonka hän haluaa pitää loppuelämänsä ajan. Hän haluaa sinun tapaavan kaikki hänen elämässään, perheensä ja ystävänsä, koska hän aikoo pitää sinut.

Hän aikoo viedä asiat seuraavalle tasolle.

Hän saa sinut nauramaan

Hän on henkilö, joka voi tuoda jopa ujon hymyn kasvoillesi niinä päivinä, kun olet masentunut etkä jaksa tehdä mitään. Hänen iloisuutensa ja positiivinen energiansa voivat vetää sinut pois pimeästä paikasta, jossa olet.

Hän voi saada sinut nauramaan hölmöllä käytöksellään ja juustoisilla vitseillään. Jopa hän tietää, ettei hän ole kovin hauska, mutta hän yrittää, ja hänen tahtonsa saada sinut nauramaan on jotain ihastuttavaa, joka tuo hymyn kasvoillesi.

Hän tuo sinusta esiin parhaat puolet

Hänen olemassaolonsa ja hänen vaikutuksensa sinuun tekee sinusta sellaisen ihmisen, jollainen voisit vain toivoa olevasi. Olet tyytyväinen ja olet onnellinen.

Et hikoile pikkuasioista, koska et keskity elämäsi huonoihin asioihin.

Hän on muuttanut negatiivisen energiasi positiiviseksi laittamalla itsensä likoon. Hän tekee tämän tarkoituksella, koska hän rakastaa sinua ja haluaa, että olet paras versio itsestäsi.

Hän on rehellinen, vaikka se satuttaisi

Sinun on maistettava hieman kovaa rakkautta. Kaikki asiat elämässä eivät ole maalattu kirkkain värein.

Joskus totuus on ruma, ja se on kohdattava. Pakenemalla sitä pakoon vain pahennat asioita.

Hän ei valehtele sinulle, koska hän kunnioittaa sinua hyvin paljon. Ja missä on kunnioitusta, siellä on rakkautta.

Hän ei halua saada sinua tuntemaan itseäsi hölmöksi. Siksi hän kertoo sinulle totuuden, vaikka se satuttaisi.

Hänellä on oma elämä

Hän on yksilö, eikä hän tarvitse ketään lapsenvahtia. Hän ei ole tarvitsevainen ja hän on kaikki mitä voit toivoa.

Hän ei ole riippuvainen sinusta, koska hän on tottunut hoitamaan ongelmansa yksin. Hän ei tarvitse kenenkään apua, mutta jos tarjoat sitä auttaaksesi häntä selviytymään ongelmistaan nopeammin, hän ottaa sen vastaan.

Hän ei kuitenkaan koskaan tee ongelmistaan sinun ongelmiasi.

Hän antaa sinulle vapauden

Hän ei koskaan sano sinulle, miten elää elämääsi. Hän on tietoinen siitä, että sinä elit elämääsi jo kauan ennen kuin hän tuli kuvioihin. Hän tietää, että olet vastuuntuntoinen ja kypsä, eikä hän sekaannu asioihin, joihin hän ei kuulu.

Mutta jos tarvitset häntä, jos haluat hänen apuaan tai neuvojaan, hän antaa ne sinulle tuomitsematta. Hän ei huuda tai suutu siitä, että teit virheen.

Hän ei hiero sitä naamallesi, koska hän tietää, että jokaisella on oikeus tehdä virheitä. Hänkin tekee niitä.

Parasta, mitä voit tehdä, on oppia siitä ja jatkaa eteenpäin.

Hän on rehellinen itselleen ja haluaa, että sinäkin olet rehellinen itsellesi

Hän ei teeskentele olevansa jotain, mitä hän ei ole. Hän on sellainen kuin on, ja jos pystyt hyväksymään hänet sellaisena, hän on sinun. Hän ei valehtele sinulle, ja voit olla varma, että hän pysyy samanlaisena.

Hän ei myöskään yritä muuttaa sinua. Hän on hyväksynyt sinut sellaisena kuin olet ja rakastaa sinua, virheineen kaikkineen.

Sellaista on todellinen rakkaus. Hän on se nainen, jota olet odottanut koko elämäsi ajan.

Älä koskaan päästä häntä menemään.