Skip to Content

Jos Mies On Rakastunut Sinuun, Sinun Ei Tarvitse Anella Häneltä Mitään

Jos Mies On Rakastunut Sinuun, Sinun Ei Tarvitse Anella Häneltä Mitään

Joskus miehet eivät ole niin monimutkaisia.

Kun mies on todellinen mies ja kun hän on rakastunut, sinun ei tarvitse valvoa myöhään etkä pysty nukahtamaan, koska mietit, missä tilanteessa olet hänen kanssaan.

Jos mies on todella rakastunut sinuun, hänen tekonsa puhuvat enemmän kuin hänen sanansa.

Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse anella häntä tekemään mitään tai kirjaimellisesti tehdä luonnosta asioista, joita odotat hänen tekevän, koska hän antaa sinulle mielellään kaiken, mitä ansaitset.

Kun mies haluaa olla kanssasi, hän on kanssasi. Piste. Ei tule olemaan tekosyitä tai draamaa tai hämäräperäisyyttä tai epävarmuutta.

Ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse anella häneltä mitään, ei kertaakaan, ei koskaan.
Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse anella häntä ottamaan sinut mukaan elämäänsä. Hän tekee vapaaehtoisesti ja omasta tahdostaan sinulle paikan siinä.

Hän näyttää sinulle avoimesti, kuinka paljon merkitset hänelle, kuulet hänen suunnittelevan tulevaisuuttaan, jossa olet yksi sen päähenkilöistä, ja hän varmistaa, että kaikki tietävät sinun olevan hänen kanssaan.

Hän ei piilottele sinua, hän haluaa näyttää maailmalle, että olet hänen kanssaan. Kun mies rakastaa, hän ei häpeä näyttää sitä.

Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse anella häntä lähettämään sinulle tekstiviestejä. Hän lähettää sinulle huomaavaisen tekstiviestin itsestään, koska hän haluaa tulvia sinulle huomiota koko ajan.

Hän haluaa osoittaa sinulle pienilläkin teoilla, kuinka paljon merkitset hänelle ja kuinka paljon hän välittää sinusta.

Tekstin lähettäminen sinne tänne päivän aikana ei ole hänelle ongelma, vaan se on hänen keinonsa saada sinut tuntemaan itsesi halutuksi, sillä kun mies on rakastunut sinuun, hän haluaa sinun tietävän, että olet hänelle se oikea.

Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse kerjätä häntä käyttäytymään ystäviesi ja perheesi kanssa.

Sinun ei tarvitse keksiä tekosyitä hänen huonolle käytökselleen, koska sellaista ei ole suhteessanne.

Hän on jatkuvasti tietoinen siitä, kuinka paljon nämä ihmiset merkitsevät sinulle, ja hän tekee kaikkensa ollakseen heidän suosiossaan.

Hän tekee jopa kaikkensa, jotta he pitäisivät hänestä, ja kaikki tämä sinun takiasi. Hän haluaa olla hyvissä väleissä niiden ihmisten kanssa, jotka merkitsevät sinulle paljon. Siitä tiedät, että hän on todella rakastunut sinuun.

Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse kerjätä minuuttiakaan hänen ajastaan kertoaksesi hänelle, miten päiväsi meni, koska hän kysyy sinulta siitä itsestään.

Hän haluaa aidosti tietää kaikki asiat, joita sinulle tapahtui päivän aikana, koska hän on todellakin kiinnostunut kuulemaan niistä.

Hän haluaa tietää, mikä sai sinut nauramaan ja mikä sai sinut surulliseksi, jos jokin meni pieleen ja jos hän voi tehdä jotain asian korjaamiseksi.

Ja hän haluaa saada kaiken huonon, mitä sinulle päivän aikana tapahtui, katoamaan.
Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse anella häntä lähtemään treffeille kanssasi.

Hän ei vain pidä sinua lukittuna sisätiloihin, vaan suunnittelee suurimman osan treffeistä itse.

Hän haluaa jatkuvasti yllättää sinut ja jatkaa viettelyleikkiä.

Hän ei anna rakkautesi koskaan kulua loppuun, sillä hän tekee kaikkensa, minkä osaa ja pystyy pitääkseen tulen palavana.

Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse anella häntä katkaisemaan exänsä. Hän tekee sen itse, koska se on niin loogista.

Hän ei tee mitään, mikä saisi sinut epäilemään häntä tai hänen tunteitaan sinua kohtaan.

Hän ei näe mitään järkeä jatkaa yhteydenpitoa exänsä kanssa, koska se tarina loppui hänen osaltaan siihen hetkeen, kun astuit hänen elämäänsä.

Eikä vain hänen exänsä – ei kukaan tyttö vaan sinä saat paikan hänen sydämessään.
Jos mies on rakastunut sinuun, sinun ei tarvitse anella häntä puhumaan tunteistaan.

Et ole hetkeäkään epävarma siitä, mitä hän tuntee sinua kohtaan tai miltä jotkut tekosi saivat hänet tuntemaan.
Jos hän on aikuinen mies, hän ei pelkää näyttää tunteitaan edessäsi tai puhua niistä edessäsi.

Jos hän rakastaa sinua, hän esittelee sinulle syvimmät tunteensa ja tekee sinulle selväksi, että hänen voimakkaimmat tunteensa ovat sidoksissa nimeesi.

Katso, jos mies on todella ihastunut sinuun, sinun ei tarvitse jatkuvasti kerjätä häntä tekstiviestillä tai soitolla tai viettämään aikaa kanssasi.

Sinun ei tarvitse kerjätä häntä käyttäytymään tai kohtelemaan sinua kunnioittavasti, koska kaikki tämä on hänen prioriteettinsa ja hän tekee sen, koska sinä olet hänen prioriteettinsa.

Ja jos hän ei anna sinulle kaikkea tätä ja jos sinun on sattumalta pakko pyytää sitä, pakkaa tavarasi ja lähde.

Koska hän ei ansaitse sinua ja löytyy joku muu, joka antaa sinulle kaiken tämän yksin. Hänelle on loogista antaa kaikki ja enemmänkin tytölle, jota hän rakastaa.

Jos sinun täytyy kerjätä jotakuta tekemään sinulle paikka hänen elämässään, niin hän ei ansaitse sinua siellä.