Skip to Content

Nämä Ovat Hyvät Ja Huonot Puolesi Horoskooppimerkkisi Mukaan

Nämä Ovat Hyvät Ja Huonot Puolesi Horoskooppimerkkisi Mukaan

Oinas

Hyvä puoli: Katsot maailmaa suurella optimistisuudella. Ei ole olemassa ongelmaa, jota et yrittäisi ratkaista. Sinä olet seikkailuhenkinen etkä ole luovuttaja. Olet äärimmäisen ystävällinen ja ihmiset tykkäävät olla seurassasi.

Sinulla on rima korkealla, mutta teet kaikkesi täyttääksesi toiveesi. Olet ylisuoriutuja ja ahkera työntekijä.

Huono puoli: Kun olet allapäin, kukaan ei voi piristää sinua. Sinä tulistut helposti etkä aina pysty hallitsemaan tempperamenttisuuttasi. Olet hieman pomottaja, koska pidät siitä, että olet johdossa.

Härkä

Hyvä puoli: Olet todella hyvä ystävä. Kun sydämesi lämpenee jollekin, sinä huolehdit tuosta ihmisestä lopun elämääsi.

Olet hyvin lojaali ja useimmiten asetat itsesi ykköseksi, mutta kun elämässäsi on oikea ystävä, jätät omat tarpeesi huomiotta ja sinulla on taipumus ottaa heidän tarpeensa ensisijalle.

Olet hyvä pukeutumaan ja ihmiset huomaavat tämän.

Huono puoli: Olet itsepäinen ja vaikka teet parhaasi, olet joskus hyvin laiska – etenkin, jos et ole niin kovin kiinnostunut jostain. Sinä et osaa tehdä kompromisseja ja ajattelet aina olevasi oikeassa.

Kaksoset

Hyvä puoli: Sinä olet täydellinen sosiaalisissa tilanteissa. Ihmiset tykkäävät olla seurassasi, koska olet hauska. Sinä osaat kommunikoida ihmisten kanssa ja vitseillesi nauretaan. Sinä tiedät, kuinka viihdyttää ihmisiä ja saat heidät iloisiksi.

Huono puoli: Tunteesi heittelevät ja käytöksesi vaihtelee paljon. Ihmiset eivät pidä tästä. Olet altis selän takana puhumiseen ja valehteluun. Muutat suunnitelmiasi viime hetkellä ja olet usein epäluotettava.

Rapu

Hyvä puoli: Olet huolehtija ja yleisesti rakastat lähes kaikkia. Et osaa vihata. Olet luova ja sinulla on loistava huumorintaju.

Olet hyvin tunteellinen ja sinulta löytyy aina myötätuntoa muita kohtaan.

Huono puoli: Otat asiat henkilökohtaisesti, koska olet liian herkkä. Et pysty katsomaan asioita neutraalisti ja tämä vaivaa sinua.

Saatat myös olla hyvin epävarma ja itsekriittinen.

Leijona

Hyvä puoli: Olet hyväsydäminen. Olet hyvä kaikille. Olet hyvä jopa sellaiselle, joka ei sitä ansaitse. Sinä suojelet kaikkia, joista välität ja olet aina heidän puolellaan.

Olet oikea ystävä, joka antaa mahdollisuuksia toisensa perään. Olet suosittu ja ihmiset rakastavat sinua.

Huono puoli: Olet itsekeskeinen ja olet mielestäsi aina oikeassa. Et halua kuunnella ketään.

Vaikka kuuntelisitkin, teet asiat kuitenkin sillä tavalla, kuin ensiksi olit suunnitellut.

Neitsyt

Hyvä puoli: Olet hyvä ongelman ratkaisija. Olet analyyttinen ja elät jalat maassa. Olet rehellinen ja kerrot ihmisille sen, mitä oikeasti ajattelet.

Olet hyvin lojaali ja antelias ystävä. Olet siisti ja haluat pitää asiat järjestyksessä.

Huono puoli: Haluat pitää asiat haluamallasi tavalla. Elät omaa elämääsi, jossa vain sinä olet oikeassa ja kaikkien muiden tulee pelata sinun säännöilläsi.

Olet myös hyvin kriittinen, joka saattaa joskus satuttaa muita.

Vaaka

Hyvä puoli: Osaat käyttäytyä muiden seurassa. Osaat tehdä ihmisiin vaikutuksen ja olet yleisesti hyvä ihminen.

Ihmiset nauttivat seurastasi, koska he tuntevat olonsa mukavaksi sinun lähelläsi. Et ole hyvä aikatauluissa, mutta saavut paikalle ja sillä on merkitystä.

Huono puoli: Kompastelet päätöksenteossa etkä ole luotettava. Sanot, että osallistut johonkin, mutta et koskaan saavu paikalle.

Voit olla hyvin herkkä ja ottaa sinulle kuulumattomia asioita sydämellesi.

Skorpioni

Hyvä puoli: Sinä osaat pitää asiat järjestyksessä ja olet hyvä johtamaan. Sinä olet ongelmanratkoja ja hyvä kuuntelija, joten ihmiset tuntevat, että voivat uskoutua sinulle ongelmissaan.

Olet vahva ja taistelija eikä ole montaakaan asiaa, jotka saisivat sinut masentumaan.

Huono puoli: Kun suutut jollekin, kannat kaunaa pitkään. Jos sinun ylitsesi kävellään, haudot kostoa.

Sinä osaat antaa anteeksi, muttet koskaan unohda.

Jousimies

Hyvä puoli: Olet hyvin seikkailuhenkinen ja tyrmäävää matkaseuraa. Katsot aina asioiden valoisia puolia etkä lopeta, ennen kuin olet onnellinen.

Sinä osaat pitää hauskaa ja niin ihmiset sinun ympärilläsikin.

Huono puoli: Sinulla on temperamenttia ja tartut pieniin asioihin. Luotat johonkin, mutta et koskaan täysin. Kun on kyse työstä tai ystävistä, asetat kasvoillesi pokerinaaman ja unohdat, että koskaan tunsitkaan ystävääsi ja keskustelet kuin vieraan kanssa, johon et luota.

Kauris

Hyvä puoli: Kohtelet muita siten, kun haluat itseäsi kohdeltavan. Työskentelet ahkerasti, jotta sinulla olisi varaa asioihin.

Et koskaan luovuta ja pyrit parhaaseen. Olet viisas ja pidät kauniista asioista. Sinä haluat nämä itsellesi.

Huono puoli: Haluat jatkuvasti kuulla olevasi tarpeeksi hyvä. Sinulla on pakkomielle menestyä ja teet kaikkesi saavuttaaksesi tämän.

Suurin unelmasi on olla menestyvä ja todistaa kaikille, että pystyt.

Vesimies

Hyvä puoli: Olet hyvin fiksu ja sivistynyt. Ihmiset tykkäävät keskustella kanssasi ja olla seurassasi, koska he tuntevat olonsa hyväksi.

Rakastat haasteita ja asetat itsesi niihin. Usutat itseäsi äärirajoille ja haluat nähdä, kuinka pitkälle voit päästä.

Huono puoli: Et kiinni kovin helposti, koska ajattelet enemmän järjelläsi kuin tunteillasi. Et siedä painetta niin hyvin ja se usein stressaa sinua paljon.

Katso myös: Hyvät aviomiehet järjestettynä parhaasta pahimpaan (heidän horoskooppimerkkinsä mukaan)

Kalat

Hyvä puoli: Sinulla on aina aikaa kuunnella. Ystäväsi luottavat sinuun, koska olet aina siinä heitä varten, kun heillä on ongelmia.

Olet hyvin myötätuntoinen ja tunteikas. Sinä olet antelias ja annat kaikkesi tehdäksesi jonkun onnelliseksi.

Huono puoli: Saatat olla laiska ja usein mietit pahinta skenaariota. Tämä pessimistinen puolesi ei ole hyvä puoli.

Saatat olla myös hyvin manipuloiva, etenkin jos haluat jotain todella kovasti.