Skip to Content

Kuinka Tunnistaa Henkisesti Epäkypsä Mies

Kuinka Tunnistaa Henkisesti Epäkypsä Mies

”Tämä minä olen, ota tai jätä” ämä ovat sanat, jotka vain henkisesti epäkypsä mies sanoo riidan keskellä puolisolleen. Psykologit sanovat, että suurin ongelma on se, että kaikki esittävät itsestään parhaat puolensa parisuhteen alussa, joten aluksi on vaikea nähdä toisen todellista kypsyyttä. Tutkiessaan tätä asiaa, he ovat laatineet tyypillisimmistä tyyppejä henkisesti epäkypsistä henkilöistä.

1. Epävakaa narsisti

Hänen itseluottamuksensa nojaa hänen ylimielisyyteensä. Hän käyttää paljon aikaa peilinedessä ja välittää vain ulkonäöstään. Tuon kerroksen alla makaa epävarmuus ja pelko olla yhdessä jonkun kanssa, joka voisi näyttää paremmalta tai pärjätä paremmin kuin hän.

Hän valitsee naisen, joka antaa hänelle kehuja ja ruokkii hänen egoaan. Heti kun tämä lopettaa, hän siirtää epävarmuustekijänsä naiseen, valittaa ja tuhoaa hänen itseluottamuksensa.

2. Työorientoitunut yksilö

Hänen ainoa tavoitteensa elämässä on menestyä työssään. Kaikki muu on vain ajan haaskaamista. Älä ymmärrä tätä väärin – ihmisten tulisikin tuntea kunnianhimoa ja tavoitella unelmiaan, mutta jos se kunnianhimo saa sinut laiminlyömään muita tärkeitä asioita elämässä, silloin sinulla on ongelma.

Hän uskoo, että hänen uransa on tärkeämpää kuin kenenkään muun tarpeet, tunteet tai unelmat. Tämän tyypin miehet tarvitsevat naisen, joka tukee häntä kaikessa mitä hän tekee ja kuka omistautuu hänelle kokonaan, vain hänelle ja hänen uralleen.

Siinä hetkessä, kun nainen asettaa itsensä ensisijalle ja luoja paratkoon, pyytää tukea ja kannustusta häntä kohtaan, mies kokee tulleensa torjutuksi ja loukatuksi. Vain sen vuoksi, että hän uskoo, että hänen uransa tulee aina ensimmäisenä.

3. Pelastaja

Hän viehättyy ihmisistä, jotka ovat pahassa tilanteessa. Auttamalla heitä hän unohtaa omat ongelmansa ja hän tuntee olonsa paremmaksi nahoissaan. Hän etsii naista, joka saa hänet tuntemaan, että nainen tarvitsee häntä epätoivoisesti.

Hän saa naisen tuntemaan olonsa hyväksi, varmistaa, että hän korjaa jokaisen haavan naisessa, koska hän yrittää paeta kohtaamasta omia ongelmiaan ja haavojaan. Jos hän auttaa jotain toista, än tuntee olonsa hyväksi hetken, mutta mitä tapahtuu, kun sinä et tarvitse häntä enää?

Hän loukkaantuu ja ajautuu entistä pahempaan tilanteeseen, missä hän oli aloittaessaan suhteen. Hän ei ole sitoutunut sinuun, rakastamaan sinua; hän on sitoutunut auttamaan sinua paetakseen omia ongelmiaan.

Hän ei ole kyvykäs oikeasti rakastamaan ketään, koska hän ei tiedä kuinka rakastaa itseään. Hän ei osaa ratkaista ongelmia, joita tulee vastaan parisuhteessanne, koska ainoa asia jonka hän osaa, on paeta omiaan.

4. Addikti

Huumeet, alkoholi, pelaaminen tai ruoka – asiat, jotka tuovat hänelle iloa. Hän etsii naista, joka voi antaa hänelle adrenaliini-piikin.

Naimisissa oleva nainen, hänen kouluaikainen ihastus tai vaikka hänen ex-tyttöystävänsä voivat antaa hänelle tällaisen tyydytyksen. Kun hän on saanut sinusta tarpeekseen, hän siirtyy seuraavaan uhriinsa.

Hänen suurin ongelmansa on, ettei hän kehitä itseään, joten hän on aina riippuvainen jostakin eikä koskaan pääse omille jaloilleen.

5. Mamman poika

Jokainen tuntee ainakin yhden heistä. Hänen tärkein ja ainoa oikea suhteensa on hänen äitiinsä. Hän joko rakastaa tai vihaa häntä ja vertaa aina muita elämänsä naisia äitiinsä.

Äiti on aina roolimalli etkä koskaan pääse hänen tasolleen. Ei väliä, mitä teet, ei väliä mitä hänelle annat, hänen äitinsä teki jo kaiken paremmin.

Hän hakee hyväksyntää äidiltään eikä sinulla ole sanomista siinä suhteessa. Nainen, jota hän etsii, on joko samanlainen kuin hänen äitinsä tai tämän vastakohta.

6. Tyytymätön yksilö

Oli kyse työstä tai sosiaalisesta elämästä, tämä mies on aina onneton, tyytymätön ja syvästi masentunut. Hän tuntee jatkuvasti, että maailma on häntä vastaan ja pahat asiat tapahtuvat vain hänelle.

Hän esittää uhria, koska hän tarvitsee jatkuvasti jonkun huomiota ja huolenpitoa. Nainen, jonka olkapäätä vasten hän voi itkeä – tai parempi, että nainen tuo motivaation ja syyn hänen elämäänsä – on hänelle välttämätöntä.

Suhde tällaiseen mieheen voi olla naiselle äärettömän päihdyttävää. Nainen antaa miehelle kaiken, minkä tämä tarvitsee osoittaakseen rakkautensa.

Mutta mitä enemmän hän antaa, sitä enemmän mies ottaa ja päätyy lopulta tilanteeseen, jossa hän lähtee suhteesta pois. Koska hän on nyt parempi.

Jos tunnistat miehesi jostain näistä esimerkeistä, älä yritä uskotella itsellesi, että voit muuttaa hänet. Hän tulee todennäköisesti myrkyttämään sinut myös. Älä enää tuhlaa aikaasi häneen ja etsi joku joka on tarpeeksi kypsä ansaitakseen sinun laisesi naisen.