Skip to Content

5 Syytä, Miksi Useimmat Miehet Eivät Osaa Käsitellä Alfa-Naista

5 Syytä, Miksi Useimmat Miehet Eivät Osaa Käsitellä Alfa-Naista

Hän on vahva nainen ja moni mies ihastuu häneen välittömästi, kun hänet tapaavat. Hän on itsenäinen, vahva, viisas ja super-seksikäs. Hänen energisyytensä on niin tarttuvaa, että näyttää siltä, että hän voisi saada kenet tahansa miehen itselleen. Mutta, miksi on niin vaikeaa useimmille miehillä käsitellä alfa-naista?

Tässä on siihen 5 syytä:

1. Hän taistelee itse omat taistonsa.

Hän ei ole tapa-hämähäkki-puolestani tyyppinen tyttö. Hän ei tarvitse miestä lyömään sitä typerää kaveria, joka lähestyy naista baarissa. Sen sijaan, että hän odottaa ja itkee Prinssi Uljastaan tulemaan ja pelastamaan hänet, hän taistelee itse omat taistonsa ja näyttää muille omat paikkansa. Tiedämme, että joskus miehet haluavat epätoivoisesti esittää ’naisten suojelijaa’; se vain on jotain, joka hellii heidän egoaan. Joskus miehet eivät pysty käsittelemään tällaisten naisten voimaa.

Tämä alfa-nainen ei istu odottamassa miehen tekevän jotain hänen vuokseen vaan hän nousee ja saa asiat tehdyksi itse.

2. Hän tietää tarkalleen, mitä hän haluaa

nuori tarkkaavainen mies katselee etäisyyttä

Nainen tapaa miehen. Nainen pitää miehestä. Nainen haluaa miehen huomaavan hänet ja pyytävän häntä ulos. Odota, väärin! Alfa-nainen tunnistaa tarpeensa. Hän tietää, mitä haluaa ja hän haluaa sen heti. Miehen pyytäminen ensimmäisille treffeille, mikä siinä on muka outoa? Hän tekee ensimmäisen siirron.

Totta puhuen, jotkut miehet kokevat tämän pelottavana. Jotkut miehet kokevat asian jopa hyökkäyksenä miehisyyttään vastaan. Mutta hei, meressä jossa ui tusinoittain epävarmoja naisia, onko olemassa seksikkäämpää kuin nainen, joka tietää mitä haluaa ja ottaa sen?

3. Hän vaatii täydellistä rehellisyyttä.

Hän halveksuu valheita ja valehtelijoita. Se mikä tekee joistain naisista super vahvoja, on se fakta, että he kävivät läpi hyvin vaikeita aikoja ja ymmärsivät rehellisyyden merkityksen. Joillekin miehille on vaikeaa olla täydellisen rehellinen puolisolleen. He koittavat varoa koskettavia kysymyksiä ja pyyhkäistä totuus maton alle, koska he eivät halua tuntea paljastuvansa.

Alfa-nainen ei siedä kenenkään valheita ja p****njauhantaa. Et pysty tekemään temppuja ja valehtelemaan päästäkseen hänen housuihinsa. Hän haluaa syvän, rehellisen sitoutumisen ja hän ei tyydy vähempään.

4. Intohimo on hänen toinen nimensä.

Komea latinalaisamerikkalainen mies, jolla on parta hymyilevä onnellinen ulkona

Hän tekee kaiken suurella intohimolla. Kun hän rakastaa, hän rakastaa täydestä sydämestään. Hänellä on paljon mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia eikä hän haaskaa aikaa. Jotkut miehet kokevat vaikeaksi pysyäkseen hullun aikataulun mukana ja he lopulta väsyvät.

Yksi asia on varma – et koskaan kyllästy alfa-naisen rinnalla! Jos hän tuntee intohimoa miestä kohtaan, hän rakastaa tätä pelotta, tukee häntä, huolehtii hänestä ja taistelee hänen puolestaan. Tämä nainen on miehen aarre, mutta joskus voi olla vaikeaa käsitellä hänen intensiivisyyttään ja kiihkeyttään.

5. Hän haluaa täyden läheisyyden.

Tämä nainen ei pelkää minkäänlaista läheisyyttä. Hän on yksi noista harvoista naisista, joka ei epäröi antamaan sieluaan ja ruumistaan miehelle, jota rakastaa. Hän haluaa kuitenkin koko paketin. Hän haluaa miehensä olevan luonteva syvissä, intiimeissä keskusteluissa. Alfa-nainen tietää, mitähän haluaa sängyssä eikä hän häpeile keskustellessaan seksiin liittyvistä asioista puolisonsa kanssa.

Useimmat miehet eivät osaa luoda yhteyttä näihin vahvoihin naisiin ja tämä on syy, miksi he epäonnistuvat yrittäessään käsitellä heitä.