Skip to Content

5 Lemmiskelytekniikkaa, Jotka Saavat Hänet Anelemaan Lisää

5 Lemmiskelytekniikkaa, Jotka Saavat Hänet Anelemaan Lisää

Periaatteessa koko lemmiskelyn idea on siinä, että se tulee sinusta luonnostaan. Asioiden pakottaminen ei ole koskaan hyvä idea, yksinkertaisesti siitä syystä, että ajattelet liikaa seuraavaa asiaa, jota tulet tekemään sen sijaan, että nautit hetkestä. Miehet huomaavat sen ja se tappaa tunnelman.

Mutta on olemassa vinkkejä, joita voi seurata ja saada sisäinen seksuaalinen jumalattaresi esiin ja monia keinoja, mitä kokeilla. On jopa suutelutekniikoita, jotka saavat hänet hulluksi!

Joten mennäänpä asiaan!

Ensiksi, katsotaan, mitä vinkkejä meillä on hihassamme:

1. Kosketellaan!

Miehet rakastavat tulla kosketetuksi. Kuka ei rakastaisi? Tietysti niin kauan, kun se on joku, jonka haluamme meitä koskettavan. Koko idea koskettelussa on näyttää hänelle, että haluat häntä ja että haluat mennä hänen kanssaan pidemmälle. Aseta kätesi hänen lanteilleen puhuessasi hänelle, hyväile hänen hiuksiaan, kun vitsailette ja kun lämpötila alkaa kohota, päästä sisäinen petosi valloilleen.

Miehet eivät halua lemmiskellä tai harrastaa seksiä naisen kanssa, joka vain makaa meritähtenä tai joiden kädet vain lepäävät. Se tarkoittaa sitä, että et ole täysillä mukana ja tuntuu siltä, että jotain puuttuu. Ja usein se on sinun intohimosi, joka puuttuu ja se tappaa lopulta tunnelman.

Aseta kätesi hänen niskalleen ja vedä häntä lähemmäs, kun suutelette. Älä häpeä aloittaa hänen riisumistaan, koska se näyttää hänelle, että haluat häntä ja onko mitään kiihottavampaa, kuin olla haluttu? Ristiriita villin ja ujon puoliesi välillä ajaa hänet hulluuden partaalle ja saa hänet lankeamaan korviaan myöten sinuun!

2. Ota ohjat

Se on helpoin asia tehdä, kun antaa intohimon viedä mukanaan. Sinä saavutat sen, hän kuumenee ja tiedätte saavanne sen, joten tehtäväsi on suoritettu, eikö vain? Väärin. Näytä hänelle, että sinä olet ohjissa, koska oikeastaan olet. Joten miksi et käyttäisi tätä hyväksesi?

Kun lemmiskelet hänen kanssaan, ole se, joka on päällä tai istu hänen sylissään, jotta voit olla se, joka määrittää tahdin. Rakenna tunnelma suudelmin ja kosketuksin. Revi hänen vaatteensa ja kun tunnet, ettet enää pysty pidättelemään, kuiskaa jotain tuhmaa hänen korvaansa tai työnnä hänet vaikka sängylle ja johda loppuun asti. Asentojen vaihtelu ja voima teidän kahden välillä saa aikaan mahtavaa seksiä.

Tai jos haluat leikitellä hänen kanssaan, vie hänet rajoille ja vetäydy. Kieltäydy seksistä ja se saa hänet haluamaan sitä enemmän ensi kerralla, kun tapaatte. Miehet ovat saalistajia ja jos olet fiksu, tämä maustaa koko parisuhdettanne. Mikä saa meidät pohtimaan, kuka on oikea saalistaja tässä? Raukka pieni ei edes ymmärrä, mikä häneen iski.

3. Kiusoittelupeli vie pitkälle

Miehet eivät rakasta esileikkiä niin paljon kuin naiset, koska yksi kosketus strategiseen paikkaan on tarpeeksi heille ja he ovat valmiita. Mutta me tarvitsemme hieman laatuaikaa päästäksemme sinne, joten meitä täytyy lämmitellä. Saa hänet rakastamaan esileikkiä yhtä paljon, kuin sinäkin.

Kiusoittele häntä suudelmin, vetäydy silloin, kun hän sitä vähiten odottaa ja työnny takaisin vieläkin intohimoisempana. Nipistä hänen korvaansa ja anna hänelle ilkikurinen hymy, kun kävelet pois. Saa hänet jahtaamaan sinua äläkä pelkää leikitellä. Ei ole olemassa hyvän seksin kaavaa, joten voit tehdä sen juuri niin kuin haluat. Jahtaaminen, pelaaminen, kiusoitteleminen ja vaikkapa tanssiminen sen aikana – mahdollisuudet ovat loputtomat. Ainoa sääntö kuuluu: nauti siitä!

4. Sekoittele

Aloita herkästi ja hitaasti, pidä katsekontakti ja juoksuta käsiäsi hänen hiuksillaan. Saa suudelmat kestämään ja nauti yleisesti jokaisesta sekunnista, kun suutelet häntä. Kiedo jalkasi hänen ympärilleen ja näytä hänelle, että haluat häntä, juuri siinä ja heti, mutta ota aikasi, kunnes olet valmis. Kiinnitä huomiota hänen erogeenisiin alueisiinsa äläkä häpeile ohjata hänen käsiään sinun alueillesi. Lopulta tämän tarkoitus on rakentaa läheisyyttä ja maustaa seksielämäänne hieman erillä tavalla.

Mutta pidä mielessäsi, että pitkät esileikit usein muuttuvat tylsiksi, ellemme vaihtele sitä hieman. Aloita hitaasti ja sitten kiihdytä tahtia; sitten kiusaa häntä minuutti tai pari ja sen jälkeen hidasta uudelleen. Hulluttele suudelmin ja käsin ja anna hänen ottaa ohjat, kun sinä nautit. Ole johtaja ja sitten anna ohjat hänelle.

Tällä tavoin kumpikaan teistä ei tylsisty ja saat irti eniten tästä leikistä hänen kanssaan. Tällaisissa tilanteissa on ok olla hieman itsekäskin. Niin kauan, kun et pyörähdä ympäri ja nukahda, kun olet valmis. Ei vaan sehän olisi mies. No unohda.

5. Itsevarmuus on avain!

Seksikkäin asia kaikista on itsevarmuus. Ei ole olemassa miestä, joka voi vastustaa itsevarmaa naista – naista, joka tietää mitä hän haluaa, naista, joka tietää arvonsa eikä pelkää näyttää sitä.

Halatko hänet? Ota. Haluatko hänen suutelevan sinua? Kerro hänelle. Haluatko hänen koskevan sinua? Ohjaa hänen kätensä vartalollesi, hän ymmärtää vihjeen. Älä pelkää ottaa asioita, joita haluat sängyssä, niin kauan kuin tiedät sen hänelle olevan ok. Kinkyt ja fantasiat on käytävä läpi ennen, mutta sinä jo tiedät ne.

Ja kaikki nuo virheet, joita ajattelet sinussa olevan ja luulet, että hän vihaa niitä? Raskausarvet, vatsarasva tai mikä tahansa? Hän ei näe niitä. Usko minua. Minä vihasin vartaloani liian kauan myrkyllisen parisuhteen vuoksi, jossa elin. Minulta vei pitkään ymmärtää, että minä olen ainoa, joka nämä virheeni näen.

Kun sinulla on upeinta aikaa elämässäsi, kun voihkit ja nautit hetkestä, hän näkee vain valon silmissäsi, intohimon äänessäsi ja halun liikkeissäsi. Kun nautit, näytät oikealta jumalattarelta eikä kukaan mies voi vastustaa sitä. Joten päästä irti vioistasi ja peloistasi – syleile sitä totuutta, että olet virheetön!

Näiden perusvinkkien jälkeen, tässä on joitain suutelutekniikoita, jotka antavat sinulle mahtavan lopputuloksen. Periaatteessa pienellä vaivannäöllä vedät jalat hänen alktaan ja hän jää odottamaan tilaisuuttaan antaa sinulle takaisin. Toisaalta on olemassa suuri mahdollisuus, että jo teet näitä asioita. Hyvä tyttö!

1. Näykkiminen

Hampaiden käyttäminen suudellessa ei ole niin paha, miltä se kuulostaa. Niin kauan, kun et käännä päälle kannibaali-vaihdetta. Kun suutelet häntä, nappaa hänen huulensa hampaidesi väliin ja vedä hellästi. Annat hänelle vain pienen puraisun erilaista tunnetta, kuin se, jota hän saa pelkästään suudellessa. Voit näykkäistä hänen molempia huuliaan, kieltään, korvalehteään, ei ole rajoja. Niin kauan kuin olet hellä ja leikkisä.

2. Imeminen – mutta ei liikaa!

Sinä et ole imuri (mitä voisi sanoa monelle miehelle, joiden kanssa olen seurustellut). Ime hänen huuliaan, niskaansa ja korvalehteä. Idea on sama kuin näykkimisisessä – annat hänelle himan erilaista tuntumaa, kuin mihin hän on tottunut. Varmista, että et jätä fritsuja hänen kaulalleen imeskellessäsi. Ette ole enää teinejä!

3. Kädet, kädet

Tätä sääntöä ei voi liikaa toistaa ja tätä sinun ei tulisi koskaan unohtaa. Kuvittele, että suutelet jonkun kanssa ja hänen kätensä vain makaa paikoillaan. Tunnet, että suutelet nukkea – kuin ei olisi mitään tunteita, ei halua eikä intohimoa.

Tämä vuoksi on hyvin tärkeää pitää molemmat kädet pelissä mukana. Kosketa hänen niskaansa, hänen rintaansa, vedä häntä lähemmäs tai työnnä häntä kauemmas, sitten vedä taas takaisin. Ajattele tätä leikkinä, pidä hauskaa ja nauti siitä. Vie sormesi hänen hiuksiinsa, hänen niskansa ympäri ja selälle. Mihin vain haluat, seuraa vain tunnetta.

4. Korva-actionia

Ehkä jo tiedät tämän, mutta varmuuden vuoksi: korvat ovat yksi herkimpiä osia vartalossa. Voit kevyesti imeä niitä ja saat hänet hulluksi sinusta ja sytytät liekin. Voit suudella niitä, hellästi hengittää niihin (älä puhalla tai se sattuu), voihkia hänen korvaansa, imaista niitä tai oikein hellästi, ja tarkoitan hyvin hellästi, näykkäistä niistä.

Kun näykit hänen korvaansa, sinun tulee olla vieläkin hellempi, kuin hänen huulillaan. Koska korvat ovat hyvin herkkiä, sinun tulee olla hyvin varovainen. Mutta vain yksi hellä näykkäisy saa hänet kuumaksi… hyvin kuumaksi. Joten anna palaa!

5. Niska

Kun suutelette ja lemmiskelette, älä unohda hänen niskaansa. Kuten naisetkin rakastavat sitä, että niskaa suudellaan; miehetkin nauttivat siitä. Ime sitä, näyki sitä tai vain hukuta se suudelmiin. Koko idea on siinä, että näytät hänelle, kuinka paljon hän sinua viehättää ja miehet tuntuvat oppivan esimerkistä.

Jos kiinnität huomiota hänen niskaansa, hänen korviinsa tai muihin erogeenisiin alueisiin, hän tekee saman sinulle. Ja onko olemassa parempaa, kuin parisuhde, jossa molemmat puolisot välittävät toisen puolen nautinnosta?

6. Varovasti kielen kanssa!

Tämä ei oikeastaan ole tekniikka, mutta se on tässä siitä syystä, että on äärettömän tärkeää pitää se mielessä. Meillä kaikilla on huonoja kokemuksia ranskalaisista suudelmista. Liikaa kieltä voi tuntua siltä, että suutelet autonpesu-konetta tai kuin taistelisitte kieltenne kanssa – joka ei ole vain epämiellyttävää katsottavaa, vaan se oikeasti etoo.

Liu’uta kieltäsi hänen kieltään vasten, tee se hellästä tai nuolaise hellästi hänen niskaansa ennen kuin suutelet häntä. Ei ole syytä työntää kieltäsi hänen kurkkuunsa (tämä pätee molemmin päin, miehet!) tai välttää kokonaan käyttämästä sitä. Löydä kultainen keskitie puolisosi kanssa, sitä sinä etsit eikä se ole vaikeaa, kun löydätte oikean rytmin.

Ja nyt, kun tiedämme perusvinkit ja suutelutekniikat, jotka jo tekevät sinusta oikean lemmiskelyn jumalattaren, jatketaan vielä eri asentoihin – jonka vuoksi sinä oikeastaan luetkin tätä artikkelia. Eikä huolta, sinun ei tarvitse olla voimistelun ammattilainen tai kumia tehdäksesi nämä.

1. Sylitanssi

Mausta asioita pienellä twistillä. Laita viettelevää musiikkia soimaan ja seksikkäät alusvaatteet yllesi ja näytä koko kauneutesi. Luota minuun, hänellä on silmät joka puolella sinua. Ja tässä upeassa asennossa, ei vain sylitanssia varten, vaan kaikenlaisia toimia varten.

Voit tehdä tämän, kun istutte sohvalla, katsotte TV:tä, kun hän syö illallistaan tai työskentelee pöydän äärellä. Yllätä hänet tai vain seuraa vaistojasi ja tee kuten parhaaksi näet sillä hetkellä. Voit tehdä tämän kasvot häntä kohti, jotta voit rakentaa läheisyyttä, hitaasti suudella ja halata tai voit kääntää hänelle selkäsi, jolloin se on tuhmempaa.

Toinen hyvä asia tässä asennossa on se, että voitte tehdä sen peilin edessä selkä häntä vasten. Se antaa sinulle sen ego-buustin, jota tarvitset, kun näet itsesi rokkaamassa ja hän on täysin tietoinen tilanteesta ja se näyttää siltä, kuin hän katsoisi mahtavaa elokuvaa!

2. Lähetyssaarnaaja

Saatat ajatella, että tämä on tavallinen asento, jotain jota teet kaiken aikaa, mutta tämä on täydellinen asento maksimoida läheisyys teidän kahden välillä. Voitte pitää jatkuvan katsekontaktin. Voit pidellä hänen kasvojaan suudellessanne ja halata häntä tiukasti, kun tilanne vaatii sitä. Tämän vuoksi tämä on myös yksi lempiasennoista miehelle.

He näkevät kasvosi ja tällä tavoin he näkevät, että he tekevät asian oikein. Joten älä häpeile ilmeitä. Ne ovat äärimmäisen tärkeitä molemmille teille saadaksenne parhaan irti. Ja he rakastavat tätä asentoa etenkin siksi, että heillä on ohjat, joka kiihottaa heitä. Hän voi näykkiä korvaasi, suudella ja puraista niskaasi, työntää kätesi pääsi ylle ja ollaan rehellisiä – tämä kaikki tuntuu upealta, etenkin kun tiedät, että meillä on joku, joka nauttii tehdessään meidät onnelliseksi.

Ja on olemassa syy, miksi me kaikki teimme tätä teininä. Se stimuloi oikeaan suuntaan ja etenkin tässä asennossa, hän pääsee rajoille ja tämä on hyvä tapa maksimoida sinun naisosiesi stimulointi.

3. Lusikka

Niinä aikoina, kun ette ole vailla kovaa toimintaa tai liikettä ja haluatte vain maata toistenne vieressä ja nauttia ajasta, kun olette yhdessä, lusikka-asento on täydellinen asento teille. Tämä on myös täydellinen asento silloin, kun haluatte vain olla yhdessä, ilman että rakastelette. Tai te jo lopetitte ja haluatte vielä olla lähellä toisianne.

Voitte hengittää yhdessä ja yhdistää sydämenlyöntinne samaan tahtiin sillä aikaa, kun hän halaa sinua takaa. Voitte suudella ja silti hänellä on tilaa stimuloida rakasteluliikkeitä rakentaakseen jännitystä. Ja tämä on upea taka rakastella, kun haluatte sen olevan hellää ja nauttia yhdessäolostanne ilman kiirettä.

Ja jälleen kerran, hän on pääsääntöisesti ohjissa tässä. Hänen kätensä voivat vaellella vartalollasi ja sinä voit kääntyä hieman suudellaksesi häntä, tarttua hänen päästään ja antaa kätesi näyttää hänelle, että nautit siitä. Mutta ollakseni rehellinen, tämä on paras yhdynnänjälkeinen asento, koska hän voi hengittää tuoksuasi ja voitte nukahtaa toistelle sydäntensykkeeseen. Tässä on jotain äärimmäisen romanttista.

4. Seinää vasten

Siinä on jotain niin kuumaa, kun hän työntää sinut seinää vasten ja laittaa kätensä niskasi ja pääsi taakse ja antaa sinulle tuon elokuvasuudelman. Sellaisen, joka sulattaa jalkasi ja salpauttaa hengityksesi. Kun harrastatte seksiä seinää vasten, se on hyvin hankalaa, mutta lemmiskely seinää vasten on täydellisin asento tuolle intohimoiselle yölle.

Käsillesi on paljon tilaa vaellella ympäriinsä, riisuutuminen on paljon helpompaa ja hän voi jopa nostaa sinua hieman, jotta voit kietoa jalkasi hänen ympärilleen. Ja tässä asennossa hän voi helposti nostaa sinut sängylle ja jatkaa siinä.

On olemassa syy, miksi elokuvissa aina näytetään tämä asento, kun halutaan näyttää, kuinka intohimoinen pari on. Hän voi suudella niskaasi (miehet, tämä on varma tie Ihmemaahan, joten tee tämä!), näykkäistä korvaasi ja kaikki tämä samalla, kun nautit näkemästäsi. Ja näkymä on upea!

5. Rakkautta päällä!

Työnnä miehesi sängylle (tai lattialle, emme tuomitse), lukitse hänet ja suutele. Siinä on jotain erityistä, kun nainen tietää mitä haluaa ja ottaa sen. Tämä saa miehet sekaisin. Tai se voi olla vain sitä, että sinä haluat häntä. Mitä tahansa se onkin, se on super seksikästä.

Työnnä hänen kätensä hänen päänsä ylle ja käytä aikaa tutkiessasi hänen vartaloaan ja erogeenisiä alueitaan. Tämä on upea tapa oppia, mistä hän pitää ja myös hyvä keino hänelle tuntea olevansa haluttu ja arvostettu. Lisäksi hän näkee sinut kaikessa upeudessasi! Hän haluaa varmasti antaa takaisin, luota minuun.