Skip to Content

Jos Miehesi Tekee Nämä 5 Asiaa, Hän On Henkinen PSYKOPAATTI

Jos Miehesi Tekee Nämä 5 Asiaa, Hän On Henkinen PSYKOPAATTI

Aviomieheni oli henkisesti luihu kusipää – todellinen psykopaatti. Hän oli fyysinen, seksuaalinen ja pahin kaikesta, henkinen hyväksikäyttäjä.

Antakaa kun kerron yhden asian – sanat v***u sattuu! Hän tiesi tämän ja se oli hänen vahvin aseensa!

Kun erosimme, 12 avioliittovuoden jälkeen, se kolahti minuun – yhtäkkinen oivallus, yhteenveto noista 12 vuodesta helvetissä.

Hitaasti hän ujutti psykoottisen itsensä elämääni, hän hyväksikäytti minua henkisesti enkä edes tajunnut sitä. Tiesin, että jokin on pielessä, mutta en tiennyt mikä – en ennen kuin erosimme (ja luojalle kiitos siitä).

Nämä psykoottiset ihmiset omaavat erikoiskyvyn – et ole tietoinen siitä, että sinua hyväksikäytetään henkisesti.

Lue vihjeet ja opi minun kokemuksestani, ehkä pelastat itsesi (kuten minäkin lopulta tein).

1. Hän antaa sinun uskoa, että olet vastuussa kaikesta

Henkiset psykopaatit eivät aina ole ilkeitä. He voivat hurmata sinut sanoillaan, kunnes lehmät palaavat kotiin. Heillä on vakuuttamisen voima ja he eivät koskaan kyllästy.

Yhdellä hetkellä tappelette ja seuraavassa sekunnissa hän sanoo sinulle: ”Kaikki hyvin kulta, ei se ole sinun vikasi, olet tunteellinen. Et voi itsellesi mitään”.

Sinä itseasiassa päädyt uskomaan, että sinä olet se, jota syyttää riidasta ja hän on se, joka on siinä sinua varten ja saa olosi tuntumaan paremmalta.

2. Hän manipuloi sinua

Manipulointi on henkisen hyväksikäytön muoto, jossa hyväksikäyttäjä käyttää väärää informaatiota ja esittää sen uhrilleen saadakseen uhrin epäilemään omaa mielenterveyttään – henkisen hyväksikäyttäjän lempitaktiikka.

Näin sattumalta yhtenä päivänä muutaman sähköpostin, jotka mieheni oli huolimattaan jättänyt auki ja tajusin hänen pettävän minua. Kun otin asian puheeksi, hän alkoi huutaa minulle!
Hän sanoi, ettei voi uskoa minun voivan kuvitella hänestä jotain sellaista, olen järjiltäni ja etten luota häneen… Tätä jatkui muutaman päivän.

Tarpeeksi pian aloin epäillä itsenäin. Aloin ajatella, että ehkä hän on oikeassa. Ehkä minä olen meistä se hullu. Ehkä ymmärsin koko asian väärin.

Kun psykopaattisella puolisollasi ei ole tekosyytä, hän kehittää sellaisen ja hän saa sinut tuntemaan, että sinä olet ”se hullu”.

3. Hän syyttää sinua kaikesta

Tämä voi vaikuttaa samalta, kuin ensimmäinen, mutta ei se ole. Joka kerta, kun hänellä on ongelma, hän löytää keinon syyttää sinua siitä.

Jos hänellä on ongelmia töissä, hän saa sinut ajattelevan olevasi syyllinen, koska aiheutat hänelle stressiä kotona.

Jos hän saa ylinopeussakon, se on sinun vikasi koska sinä sait hänet suuttumaan ja höyrypäissään ajamaan liian lujaa.

Viimeisimpänä, miltä tahansa kantilta asiaa katsot, olet aina syypää, koska henkinen psykopaatti on aina oikeassa.

4. Hän tuhoaa sinut

Henkiset psykopaatit ovat pelkureita, joilla ei ole elämässään parempaa tekemistä kuin kontrolloida muita. He syöttävät sinulle myrkyllisiä ajatuksia estääkseen sinua ajattelemasta, että olet fiksu, kaunis ja voimakas ihminen.

Heidän tavoitteenaan on saada sinut uskomaan olevasi tyhmä ja hyödytön ja he tulevat onnistumaan siinä. Kerran kun alat uskomaan sitä potaskaa, tarraudut häneen kiinni vieläkin tiukemmin luullen, että hän on parasta mitä tulet koskaan saamaan.

Henkiset psykopaatit saavat sinut uskomaan mitä tahansa he haluavat.

5. Hän pyyhkäisee sinut ulos

Hän yksinkertaisesti eristää sinut muusta maailmasta. Hän vakuuttaa sinut siitä, ettei sinun kannata hengailla ystäviesi kanssa, koska et todella tarvitse heitä – sinulla on hänet.

Ja mikä tämän kaiken takana piilee – hän pelkää ystäviesi puhuvan sinulle järkeä ja rohkaisevan sinua jättämään hänet.

Hän on käyttänyt niin paljon aikaa tehdäkseen sinusta ”täydellisen”, ettei joku ystävä saa sinua pilata.

Hän vakuuttaa sinut siitä, että hän rakastaa sinua eniten ja hän on ainoa ihminen, johon sinun tulisi luottaa.

Mikä luihu kusipää!