Skip to Content

Ennen Kuin Tapailet Perheväkivallan Kokenutta Tyttöä, Tiedä Tämä

Ennen Kuin Tapailet Perheväkivallan Kokenutta Tyttöä, Tiedä Tämä

Tällainen tyttö on käynyt elämässään paljon läpi ja kaikki hänen kokemansa tulee aina olemaan osa häntä. Tämä tarkoittaa, että hän tarvitsee rinnalleen miehen, joka on olemassa häntä varten. Hän tarvitsee jonkun, joka taistelee hänen vuokseen eikä hänen kanssaan.

Hän tarvitsee miehen, joka on lopulta hänen turvasatamansa, jonne hän voi aina mennä, kun tuntee olonsa kurjaksi. Ja eniten hän tarvitsee sinun todistavan rakkautesi ja hellyytesi hänelle.

Joten, jos haluat tapailla tyttöä, joka on kokenut perheväkivaltaa, tässä on asioita, joita sinun tulisi tietää saadaksesi parisuhteenne toimimaan.

1. Hän ei voi paeta menneisyyttään

Vaikka hän haluaisi unohtaa menneisyytensä, hän ei voi. On olemassa kamalia asioita, joita hänelle tapahtui exänsä kanssa, mutta kaikki tuo teki hänestä sen, mikä hän on tänään – vahva, itsenäinen ja se, joka lopulta rakastaa itseään.

Hänen menneisyytensä on vain läksy, jonka hän oppi rankalla tavalla, mutta ainakin hän tietää, että hän ei enää tyydy vähempään kuin mitä ansaitsee. Joten, jos todella välität hänestä ja haluat luoda kauniin tarinan hänen kanssaan, ota hänet vastaan kaikkine epätäydellisyyksineen.

Ja pidä mielessä, että hän ei ollut syyllinen asioihin, joita hänelle tapahtui. Hänellä vain oli huono onni rakkaudessa, joten varmista, että näytät hänelle, mitä todellinen rakkaus on.

2. Fyysinen kontakti ei ole hänelle helppoa

Sinun tulee ymmärtää, että hän lähti loukkaavasta parisuhteesta, jossa hänen puolisonsa oli fyysisesti väkivaltainen ja hän kärsi paljon. Siksi hänelle ei ole niin luontevaa antaa sinun koskettaa aluksi ja sinun tulee ansaita hänen luottamuksensa, jotta hän voi oikeasti rentoutua ja tehdä ensimmäisen siirron.

Hänellä on trauma menneisyydestä, joten se merkitsee hänelle paljon, jos pystyt ymmärtämään, miten hän tuntee ja hänen päätöstään ottaa rauhallisesti. Älä luule, ettei hän halua sinun halaavan tai koskevan, koska hän haluaa kyllä, mutta kun on oikea aika.

3. Hän tuntee olevansa tyhjä ja eksyksissä

Ennen Kuin Tapailet Perheväkivallan Kokenutta Tyttöä, Tiedä Tämä

Vaikka hän pakeni loukkaavasta parisuhteesta, hän ei silti saavuttanut luottamusta itseensä. Hän on vieläkin melko tyhjä ja eksyksissä, eikä hän tiedä, missä on hänen oikea polkunsa. Siksi hän tarvitsee miehen, joka voi olla hänen johdattajansa ja joka tietää, mikä on hänelle parasta.

Hän tarvitsee jonkun, jolle hän tuntee olonsa turvalliseksi kertoa kamalista asioista, joita hänelle tapahtui siinä toivossa, että tuo mies auttaa häntä kohtaamaan ongelmat.

4. Hän tarvitsee sinun olevan kärsivällinen

Jokainen mies haluaa tietää, mitä hänen puolisolleen on tapahtunut aiemmassa parisuhteessa, etenkin jos se oli loukkaava. Tyttö tietää sinun haluavan tietää kaikki yksityiskohdat, mutta hän tarvitsee myös aikaa avautuakseen sinulle.

Et ollut koskaan hänen kengissään etkä voi tietää, miltä tuntuu, kun mies jota rakastat, lyö tai alistaa sinua. Kun hän on valmis kertomaan sinulle kaiken kokemansa, hän avautuu sinulle, mutta siihen asti ole kärsivällinen äläkä pakota häntä mihinkään.

5. Hän tarvitsee tukeasi

Kun hän vihdoin saa tarpeeksi rohkeutta istuakseen alas ja puhuakseen sinulle, älä saa häntä tuntemaan pahoin tai säälimään itseään tapahtuneen vuoksi. Hän ei tarvitse sitä. Hän ei tarvitse sinun katsovan häntä kuin uhria. Hän haluaa kuulla sinulta, että hän on vahva.

Hän haluaa kuulla, että olet ylpeä hänestä ja kaikesta siitä, mitä hän teki päästäkseen eroon tuosta hyväksikäyttäjä-puolisosta. Kerro hänelle kaikki se, mitä hän haluaa kuulla ja mitä tahansa teetkin, älä unohda kertoa, että rakastat häntä – se merkitsee kaikkein eniten.

6. Hän ansaitsee parempaa ja hän tietää sen

Tämä on nainen, joka on kärsinyt enemmän tuskaa elämänsä aikana, kuin pystyt edes kuvittelemaan. Hän on henkilö, joka tietää, miltä tuntuu olla onnellinen, mutta myös miltä tuntuu olla lyötynä ja henkisesti kuolleena. Nyt kun hän on päässyt eroon tuosta tilanteesta, hän on tietoinen siitä, että ansaitsee paljon paremmat olosuhteet kuin missä hän oli.

Hän on valmistautunut tekemään mitä tahansa tunteakseen viimein olonsa tyytyväiseksi ja onnelliseksi. Toivottavasti sinä näytät hänelle, miltä todellinen rakkaus tuntuu ja toivottavasti olet se sielunkumppani, jota hän on kaivannut niin kauan!