Skip to Content

7 Syytä, Miksi Niin Moni Myrkyllinen Mies On Osunut Tiellesi

7 Syytä, Miksi Niin Moni Myrkyllinen Mies On Osunut Tiellesi

On olemassa naisia, jotka aina viehättyvät vääränlaisista miehistä. Tehdään yksi asia selväksi – nämä myrkylliset miehet ovat niitä vaurioituneita. Kuitenkin, on pakko olla jotain sellaista, mikä saa heidät juoksemaan syliisi, eikö vain? Ei se voi olla vain sattumaa.

Joten mietitäänpä sitä hetki. Mikä voisi olla syy siihen, että niin moni myrkyllinen mies on osunut tiellesi?

Tässä on joitain mahdollisuuksia:

1. Sinulla on alhainen itsetunto.

He huomaavat, ettet rakasta itseäsi oikein, joten he ajattelevat, ettei heidänkään tarvitse. On helppo olla jonkun uhri ja antaa itsesi vajota myrkylliseen kehään, jos et arvosta etkä kunnioita itseäsi sillä tavoin, kuin sinun pitäisi.

Myrkylliset miehet pelkäävät korkean itsetunnon omaavia naisia, koska he tietävät, ettei heillä on korkea standardi miesten suhteen ja sen vuoksi he osuvat epävarmojen naisten tielle.

2. Olet liian kiltti.

Myrkylliset miehet käyttävät tätä. He tietävät, ettet sinä valita tai anna heille takaisin mitä he ansaitsisivat. Jos olet liian kiltti, liian kohtelias ja liian ymmärtäväinen, se on sinun tapasi sanoa, voit jatkaa ääliönä käyttäytymistäsi. Luota minuun, he jatkavat.

3. Olet liian empaattinen.

Sanotaan, että vastakohdat kiehtovat. Tämä kuulostaa romanttiselta jollain tapaa, mutta tässä tapauksessa se on vain kieroutunutta. Myrkyllinen mies löytää täydellisen ”uhrin” empaattisesta tytöstä, koska hän kuuntelee kärsivällisesti kaikkia hänen ongelmiaan.

Jos sinulla on empaattinen sielu, sinä säälit häntä ja yrität auttaa häntä. Useimmat heistä valehtelee ja esittää rooliaan kuten ammattinäyttelijät vain saadakseen myötätuntoa ja käyttävät tätä tilannetta heille sopivalla tavalla. Mutta lopulta sinä maksat siitä hinnan.

4. Sinut tiedetään parantajaksi.

Sinulla on päässäsi romanttinen kuva, että rakkaus voi siirtää vuoria ja muuttaa kaiken. Uskot, että sinun rakkautesi ja apusi voi oikeasti tehdä positiivisen vaikutuksen häneen ja että hän lopulta muuttuu. Mutta arvaa mitä – se ei tule koskaan tapahtumaan!

Vaurioituneilla ja myrkyllisillä ihmisillä on asioita, jotka tulee ratkoa ammattilaisten toimesta, ei tyttöystävien.

5. Olet pettynyt rakkauteen.

Ehkä sinua satutettiin yhden kerran liikaa. Ei ole helppoa parantaa särkynyttä sydäntä. Myrkylliset miehet haistavat tällaiset asiat ja he ajautuvat tiellesi, koska he tietävät, että on todennäköisempää onnistua hyötyä sellaisesta, jonka näkemys rakkaudesta on vääristynyt.

Lankeat heihin, koska he ovat ovelia ja he tietävät, että pystyvät huijaamaan sinua, koska olet niin särkyväinen.

6. Epäonnistuit asettamaan rajasi.

Et ole tarpeeksi vahva asettaaksesi rajoja alusta lähtien. Ehkä tämä johtuu siitä, että et halua loukata hänen tunteitaan ja/tai koska olet ihminen, joka välttää ristiriitatilanteita.

Jälleen kerran, se on epävarmuutesi, joka tekee sinusta haavoittuvaisen. Sinun tulee pystyä sanomaan tämä on tarpeeksi ja puolustaa itseäsi kun vastapuolellasi on myrkyllinen ihminen.

7. He näkevät sinut toivonaan pystyä muuttumaan.

Myrkylliset miehet viehättyvät joistain naisista, koska he näkevät heidät mahdollisuutenaan kasvuunsa. Joskus he tietävät, että heillä on tarve muuttaa myrkyllistä käytöstään ja siksi he valitsevat naiset, joilla on terveelliset elämäntavat.

Mutta valitettavasti, tämä ei ole niin lupaavaa miltä sen kuulostaa. Myrkylliset miehet palaavat aina takaisin huonoon käytökseensä.