Skip to Content

Ennen Kuin Rakastut Pelottoman Itsenäiseen, Mutta Hölmön Tunteelliseen Tyttöön, Tiedä Tämä

Ennen Kuin Rakastut Pelottoman Itsenäiseen, Mutta Hölmön Tunteelliseen Tyttöön, Tiedä Tämä

Hän on omillaan toimeentuleva. Hän tietää aina itse, mitä hän tarvitsee ja mitä hänen tulee tehdä. Mitään ei ole koskaan tarjottu hänelle hopealautaselta. Hänen on pitänyt ansaita kaikki itse omassa elämässään rankalla työllä ja ponnisteluilla.

Hän ei pelkää tehdä asioita itse. Hän on käynyt läpi kaiken ja se on opettanut häntä olemaan itse ainoa ihminen, johon hän voi luottaa.

Hänelle ei ole helppoa avautua kenellekään ja antaa rakastaa itseään. Hän, joka on opetellut tekemään kaiken itse eikä koskaan ole riippuvainen muista, ei voi kuvitella menettävänsä itseään johonkin hämmentävään tunteeseen toista ihmistä kohtaan.

Mutta usko tai älä, hän voi rakastaa ja hänen rakkautensa on samanlaista, kuin hän itse – pelottoman itsenäistä ja hölmön tunteikasta. Kun hän rakastuu, se on jotain, mikä kestää niin kauan kuin et riko sitä itse tekemällä jotain itsekästä ja typerää. Hän ei ole koskaan se, joka rikkoo lupauksensa rakastaa sinua.

Tämä repii häntä kahtia, koska toisaalta hän haluaa antaa kaikkensa sille ihmiselle, joka ansaitsee sen, mutta hän ei halua menettää omaa itseään. Häntä voi olla vaikea rakastaa, mutta se on sen arvoista.

Häntä pelottaa, että hän kompastuu johonkin sellaiseen, joka ei pysty ymmärtämään häntä ja antamaan hänelle hänen tarvitsemaansa tilaa. Häntä pelottaa, että hänestä tulee riippuvainen ja hän menettää oman itsensä, mutta samalla hän haluaa antaa tuolle jollekin erityiselle itsensä kokonaan. Hän haluaa sisällyttää tämän ihmisen elämäänsä. Hän haluaa tämän henkilön liittyvän hänen poluilleen ja osallistuvan hänen taisteluihinsa. Vaikka tämä kauhistuttaa häntä, samalla hän haluaa sitä.

Hänen järkensä on suurin ongelma tässä. Hän yrittää vaientaa sen. Hän yrittää taistella hänen järkeään vastaan, joka yrittää kertoa hänelle, ettei hän tarvitse ketään. Hänen järkensä kertoo hänelle, että hän on jo kokonainen ja joku toinen saattaa vain sotkea hänet, samalla hänen sydämensä yrittää myös voittaa. Hänen sydämensä, hänen tunteikas puolensa, joka on yhtä vahva kuin hänen järkensä, haluaa hänen antautuvan nautinnolle, antautuvan rakkaudelle.

Sitten tyttö löytää itsensä pitämässä miestä lähellä, halaamasta häntä, suutelemasta häntä, antautuvansa täydellisesti miehelle. Millään muulla ei ole väliä. Hänen taistelunsa järjen ja sydämen välillä on ohitse. Hänen sydämensä voitti. Hän on nyt riippuvainen miehen rakkaudesta. Hän on nyt riippuvainen miehen huolehtivaisesta kosketuksesta ja hänen kilteistä sanoista. Hän on nyt rakastunut.

Silloin hän on haavoittuvainen. Silloin hän menettää itsensä, koska mikään ei ole hänen hallinnassaan. Hän on täysin suojaton edessäsi. Yhtäkkiä hän on tietoinen tilanteestaan. Hän on päästänyt sinut sisään. Hän nyt luottaa sinuun ja voit satuttaa häntä nyt helposti. Joten hän vetäytyy. Hän rakentaa ympärilleen valtavan emotionaalisen muurin, koska hän huomasi, kuinka riisuttuna hän edessäsi seisoo.

Häntä pelottaa. Olla vain itsenäinen tai olla vain tunteikas, se on hänelle mahdotonta. Hän ei pysty valitsemaan vain yhtä asiaa ja hänelle on mahdotonta olla vain toista. Hänen on löydettävä tasapaino. Jos hän on itsenäinen, hän janoaa rakkautta ja kun hän on rakastunut, hän kaipaa vapauttaan.

Hänen tulee olla oma itsensä. Hänen tulee pysyä itsenäisenä ja luottaa itseensä eniten. Hän tietää, että hänen omat päätöksensä ovat hänelle parhaita. Hän tietää, ettei hänen järkensä koskaan petä häntä, mutta hän ei saa pelätä rakkautta niin paljon. Sinun tulee näyttää hänelle, että näiden kahden väliltä löytyy tasapaino. Sinun tulee osoittaa hänelle, että vaikka hän rakastuu, hän ei menetä itseään. hän ei menetä mahdollisuuttaan tehdä omia päätöksiään.

Auta häntä olemaan se nainen, joka hän on ja auta häntä syleilemään hänen tunteellista puoltaan, koska se on myös osa häntä – ei vain hänen järkensä.

Hän on vahva nainen. Hän on tunteellinen nainen. Hän on täydellinen yhdistelmä molempia.