Skip to Content

Jos Palaat Hänen Kanssaan Yhteen (Tietäen, Ettei Sinun Tulisi) Tämä Tulee Tapahtumaan

Jos Palaat Hänen Kanssaan Yhteen (Tietäen, Ettei Sinun Tulisi) Tämä Tulee Tapahtumaan

Näyttää siltä, että olet jonkinlaisessa lumotussa kehässä. Mihin ikinä menetkin, palaat aina hänen luokseen. Jokin vetää sinua, jokin näkymätön voima jossain sisälläsi ja sinun on mahdotonta lopettaa.

Lupasit itsellesi, ettet koskaan enää palaa hänen luokseen. Otsikoit hänet historiaksi ja vannoit itsellesi, ettet anna hänen enää koskaan satuttaa itseäsi. Annoit hänelle jo lukemattomia mahdollisuuksia ja hän ei käyttänyt niistä yhtään.

Hän lupasi muuttua. Hän heittää kaiken paskan nurkkaan tällä kertaa ja hän tekee parhaansa ollakseen sinun arvoisesi. Hän tekee mitä tahansa haluat, jos annat hänelle vielä yhden mahdollisuuden yrittää. Hän tekee kaikki ne asiat, joita hän ei ole ennen tehnyt. Hän tukee sinua enemmän. Hän arvostaa sinua enemmän, koska hän ei tiennyt, mitä hänellä oli, ennen kuin menetti sinut.

Hän kertoo olevansa rehellinen tällä kertaa. Hän tietää satuttaneensa sinua, mutta hän haluaa vielä yhden tilaisuuden korjatakseen asian. Hän ei enää koskaan petä sinua eikä valehtele. Hän on suora ja avoin kaikessa puheessaan sinulle.

Ole se fiksu nainen, joka olet, äläkä usko häntä. Hän pysyy samanlaisena. Hän kertoo sinulle vain sen, minkä sinä haluat kuulla. Hän käyttää tunteitaan hyväkseen – tai mitä niistä on jäljellä – voittaakseen sinut takaisin. Ja toki, aluksi, se tulee olemaan mahtavaa. Alat jopa kysellä itseltäsi, miksi yleensäkään jätit hänet. Hän on niin lähellä enkeliä kuin olet koskaan ennen nähnyt.

Mutta piru hänen sisällään on pakko tulla lopulta ulos. Hän kyllästyy pelaamaan nätisti. Hänen naamionsa tippuu ja näet hänet samana idioottina, mikä nän on aina ollut. Sama manipuloiva paskiainen, joka teki elämästäsi helvetin.

Tiedät kaiken tämän syvällä sisimmässäsi. Tiedät, ettei hän pysty muuttumaan niin helposti. Ainoa ongelma on se, että haluat uskoa häntä niin kovasti. Haluat hänen olevan se, johon voit turvautua ja luottaa. Otat tämän riskin ja vaarannat kaiken vielä kerran. Jotta hän voisi hyötyä sinun epäilyksestäsi hänen voivan muuttua, että hän voisi rakastaa sinua kuten ansaitset, että hän voisi arvostaa sinun rakkauttasi.

Tiedät sen kaiken syvällä sisimmässäsi. Mielesi tietää sen, mutta sinä uskot rakastavasi häntä edelleen ja että hän on sisimmältään hyvä ihminen – hän vain sai pahan. Elämä kohteli häntä kaltoin. Säälit häntä ja yrität ymmärtää häntä. Keksit selityksiä hänelle ennen kuin hän edes sanoo mitään.

Tämä johtuu siitä, että sinulla on hyvä sydän ja rehellinen sielu, mutta älä anna hänen käyttää sitä hyväkseen. Älä anna hänen vetää sinua lumottuun valheiden kehään, jonka hän on luonut.

Vain koska sinussa on sisälläsi hyvää, ei tarkoita sitä, että kaikilla muillakin on. Hänellä ei totisesti ole. Jos hänellä olisi, hän ei olisi satuttanut sinua niin kovasti alun perinkään.

Jos palaat hänen luokseen, hän tulee pysymään samanlaisena. Hänellä saattaa olla hyvät hetkensä, mutta hän aina palaa olemaan se ihminen, joka hän oikeasti on. Hän ei tule koskaan olemaan sinun arvoisesi. Hän ei koskaan tule antamaan sinulle niin paljon, kuin sinä hänelle. Hän ei tule koskaan antamaan sinulle rakkautta, kunnioitusta ja huomiota, joita ansaitset.

Jos palaat hänen luokseen, hän ei muuta elämääsi. Hän ei tee sitä paremmaksi. Hän saa sinut tuntemaan itsesi yksinäisemmäksi kuin silloin, kun olet yksin. Hän pitää sinua itsestäänselvyytenä. Hän tulee saamaan sinut taas itkemään. Hän tulee näyttämään sinulle entistä suuremman tuskan. Hän saa sinut toivomaan olevasi sinkku jälleen.

Jos palaat hänen luokseen, hän rikkoo sinut vielä kerran.

Jos palaat hänen luokseen, hän ei tee sinua onnelliseksi. Hän ei pysty tekemään sinua onnelliseksi, koska hän ei ole oikea ihminen tekemään sitä sinulle. Se on jotain, mikä on aina ollut sinun omissa käsissäsi.

Jos palaat hänen luokseen, annat onnellisuutesi vääriin käsiin ja onnellisuutesi tulisi aina olla SINUN käsissäsi.