Skip to Content

Elämäsi Paras Parisuhde Tulee Olemaan Naisen Kanssa, Joka Ei Tarvitse Sinua

Elämäsi Paras Parisuhde Tulee Olemaan Naisen Kanssa, Joka Ei Tarvitse Sinua

Hän on täysin itsenäinen. Hän ei pelaa pelejä kanssasi, koska hänellä ei ole sellaiseen mielenkiintoa eikä aikaa. Hänellä on oma aikataulunsa täytettävänään eikä hän vaivaa itseään sinun vaatimuksillasi.

Hän vastaa puheluihisi ja viesteihisi heti, kun hän voi. Hän ei soita sinulle saman tien viestitettyään sinulle vain sen vuoksi, ettet vastannut hänelle.

Hän on onnellinen itsensä kanssa eikä hän tarvitse miestä täydentämään itseään.

Hän kuuntelee sinua, kun puhut. Hän on siinä sinua varten silloin, kun sinulla on ongelma. Sinä tiedät voivasi nojata häneen, koska hän näkee sinut tasa-arvoisena. Hän ei ole riippuvainen sinusta eikä hän koskaan anna sinun olla riippuvainen hänestä. Hän ei tarvitse poikaystävää; hän tarvitsee kumppanin.

Kun löydät tytön, joka on tottunut olemaan itsekseen, se tulee olemaan elämäsi paras parisuhde. Hän ei tarvitse sinun hyväksyntääsi. Hänen ei tarvitse kuulla olevansa kaunis, koska hän tietää sen. Hänen ei tarvitse kuulla tekevänsä hyvää työtä, koska hän tietää senkin jo. Hän on täysin itsenäinen ja sinun tulisi olla ylpeä siitä.

Sinun tulisi seurustella tytön kanssa, joka tuntee oman arvonsa, tytön kanssa, joka asettaa itsensä ensimmäiseksi. Hän oli siellä aiemmin, tilanteissa, jossa hän asetti muut oman itsensä edelle ja hän paloi loppuun. Hän ymmärsi, että ihmiset ovat itsekkäitä ja että kaikki tekevät asioita omaksi hyödykseen. Ja vaikka poikkeaisit omalta polultasi jonkun toisen vuoksi, et saa sitä samaa välttämättä takaisin. Etenkin, kun tarvitset joltain apua, he usein kääntävät itsekkäästi selkänsä sinulle, koska heillä ei ole mielenkiintoa auttaa sinua.

Siksi hän nyt asettaa itsensä ensisijalle.

Seurustele sellaisen kanssa, joka tietää, ettei ole täydellinen. Hän tietää, että hän kehittyy ja että hän tarvitsee enemmän aikaa tullakseen sellaiseksi ihmiseksi, jollainen on unelmoinut olevansa. Vaikka hän pääsee siihen pisteeseen, hän ei tule olemaan täysin tyytyväinen itseensä, koska hän näkee edelleen parantamisen varaa. Ja tämä ei turhauta häntä – se saa hänet tuntemaan kunnianhimoa, koska hän haluaa olla paras versio itsestään.

Seurustele tytön kanssa, joka ei tarvitse sinua, mutta joka tietää, että olet siinä häntä varten silti. Hän tietää, että sinä olet hänelle olkapää, jota vastana itkeä, kun hän tarvitsee sellaista. Hän tietää, että hän voi nojata sinuun, kun hän tuntee olonsa surkeaksi. Hän kysyy neuvoasi, kun hän haluaa. Teidän kahden välillä ei ole salaisuuksia, koska hän kertoo sinulle kaiken, mitä hänellä on mielessään ja hän pyytää kaiken, minkä haluaa.

Elämäsi paras parisuhde tulee olemaan sellaisen ihmisen kanssa, joka tietää, että hän ei pysty kaikkeen yksin. Seurustele sellaisen kanssa, joka ei pelkää pyytää sinulta apua, koska hän on tietoinen siitä, ettei ole kaikkivaltias ja että ihmisiä ei ole tarkoitettu elämään yksin. Me kaikki tarvitsemme rakkautta ja tukea – siitä huolimatta, kuinka vahvoja olemme. Seurustele sellaisen ihmisen kanssa, joka ei pelkää myöntää sitä; jonkun, joka ei ole niin jääräpäinen ja ylpeä.

Seurustele jonkun sellaisen kanssa, jonka ei tarvitse esittää olevansa rohkea. Hän ei pelkää myöntää, että asiat pelottavat häntä. Eikä hän petä sinua, jos haluat astua sisään ja olla rohkea sinun puolestasi. Hän päästää sinut sisään, koska hän luottaa sinuun ja hän luottaa sinuun, koska hän luottaa itseensä.

Seurustele tytön kanssa, jolla on arvot järjestyksessä. Seurustele sellaisen ihmisen kanssa, joka hyväksyy itsensä sellaisena, kuka hän on. Seurustele sellaisen ihmisen kanssa, joka on onnellinen itsestään. Sinäkin tulet olemaan onnellinen.

Ole sellaisen ihmisen kanssa, joka inspiroi sinua olemaan parempi. Sellaisen kanssa, joka saa sinut haluamaan asioita ja saa sinut tekemään jotain sen eteen. Seurustele sellaisen ihmisen kanssa, joka kannustaa sinua toteuttamaan unelmiasi. Seurustele sellaisen tytön kanssa, joka ei tarvitse sinua, koska kun näet hänen pystyvän tekemään kaiken itse, sinäkin haluat tehdä samoin.

Seurustele sellaisen ihmisen kanssa, joka ei tarvitse sinua, koska hän ei yritä muuttaa sinua. Hän hyväksyy sinut sellaisena kuin olet, koska hän ei myöskään suunnittele muuttuvansa. Hän tietää kaikki virheesi ja omituisuutesi ja hän tietää, kuinka niiden kanssa elää. Hän ei kanna kaunaa ja hän tietää, kuinka antaa anteeksi. Hän on tietoinen siitä tosiasiasta, että kaikki tekemäsi virheet voivat tapahtua myös hänelle. Hän on luvannut rakastaa sinua ja hän ei peru sanojaan.

Elämäsi paras parisuhde tulee olemaan tytön kanssa, joka ei tarvitse sinua, koska hän rakastaa sinua ehdoitta eikä hän pyydä mitään takaisin. Hän antaa sinun olla oma itsesi, koska sellaiseen versioon sinusta hän rakastui.

Ole hänenlaisensa ihmisen kanssa, koska kukaan muu ei rakasta sinua sillä tavalla kuin hän. Jos luovut tällaisesta rakkaudesta, se tulee olemaan elämäsi suurin virhe.