Skip to Content

Ennen Kuin Rakastut Naiseen, Jolla On Romanttinen Sielu Ja Kujeileva Mieli, Tiedä Tämä

Ennen Kuin Rakastut Naiseen, Jolla On Romanttinen Sielu Ja Kujeileva Mieli, Tiedä Tämä

Tyttö, jolla on romanttinen sielu, mutta kujeileva mieli, on lähes uhanalainen laji. Hänellä on suuri hyvä sydän, mutta hän voi käyttäytyä lähes likaisesti silloin kun hän niin haluaa. Elämä hänen kanssaan ei ole koskaan tylsää ja hänen kanssaan opit elämään äärirajalla. Joten, jos olet tarpeeksi onnekas tavataksesi tämänlaisen tytön, pidä hänestä kiinni. Jos et vielä ole aivan varma, mitä hän voi tehdä sinulle, tässä on joitain syitä jotka saavat sinut löytämään hänen vierelleen. Joten jatka lukemista!

1. Sinun tarpeesi ovat hänelle tärkeämpiä kuin hänen omansa

Sinulla oli tänään huono päivä töissä? Ei hätää, hän tekee kaikkensa piristääkseen sinua. Hän unohtaa omat ongelmansa yrittäessään auttaa sinua unohtamaan omasi. Oikeaa miestä varten hän on valmis tekemään kaiken, minkä mies haluaa tehdäkseen miehen tuntemaan olonsa hyväksi. Totuus on, että hänen hyvä sydämensä ja romanttinen sielunsa eivät tiedä mitään toista tapaa kohdella sinua. Ei sovi unohtaa makuuhuonetta myöskään, koska se, mitä tämä tyttö tekee sinulle siellä, on jotain täydellistä taikaa!

2. Hän rakastaa hymyäsi

Oikeastaan sinun hymysi on hänelle tärkeämpää kuin hänen omansa. Hän on tarpeeksi vahva ja hän tietää kuinka nauraa, vaikka elämä kävisi rankaksi. Mutta sinä olet hänelle se, josta hän välittää eniten ja hänen elämäntehtävänsä on säästää sinut kyyneleiltä. Siksi hän on valmis tekemään kaiken mahdollisen ja mahdottoman piristääkseen sinua. Hänen sydämensä sulaa, kun hän kuulee sinun nauravan. Syvällä sisimmässään hän tietää tekevänsä unelmiensa miehen onnelliseksi ja se on ainoa asia, jota hän on koskaan halunnut parisuhteelta. Ja kun on naurua, on myös syntisiä ja kuumia leikkejä lakanoiden välissä. Joten, mitä vielä odotat?

3. Hän tykkää riidellä sinun kanssasi

Totta puhuen hän tykkää kiusata sinua tekemään asioita, joita sinä et haluaisi tehdä. Hän on se, joka saa sinut hulluuden partaalle miljoona kertaa päivässä, mutta lopulta hän on se ainoa ihminen, jonka kanssa voit tuntea olevasi turvassa. Riidellessään sinun kanssasi hän haluaa sinun tietävän, että hän valitsi sinut olemaan osa hänen elämäänsä eikä hänellä ole mitään aikeita päästää sinua menemään. Hänen villi puolensa – no, tiedät kyllä sen sanonnan, että mikä on mahtavampaa kuin sovintoseksi suuren riidan jälkeen? Tarpeeksi sanottu.

4. Hän rakastaa olla kohtelias sinulle

Hän on kiltti tyttö, joka huomaa pienimmänkin muutoksen sinussa. Ei väliä, muutitko hiustyyliäsi tai ostitko uuden parin kenkiä, hän on ensimmäinen joka sen huomaa. Hän on sellainen, joka näkee kaiken mitä tapahtuu hänen rakkaalleen, mikä on merkki siitä, että hän oikeasti on osa elämääsi eikä vain ole henkilö, joka nyökyttää päätään kaikelle, mitä sanot. Ollessaan täysin sinussa sisällä, hän nappaa takapuolestasi ja kertoo, että näytät uskomattomalta uusissa farkuissasi.

5. Hän suunnittelee treffejä kanssasi

Hän on aktiivinen ja hän ei jää odottamaan sinun suunnittelevan iltaa ulkona teille kahdelle. Varaudu upeimpaan ravintolaan, hänellä yllään tyrmäävä asu. Mitä sinä et tiedä, on se, että hän suunnitteli tätä iltaa kauan ja hän on ostanut valmiiksi myös seksikkään alusasun maustaakseen seksielämäänne.

6. Hän tykkää hemmotella sinua

Ei väliä sen, juhlitteko syntymäpäivääsi tai jotain muuta erityistä tapahtumaa, hän on se, joka organisoi kaiken. Hän haluaa miehensä tuntevan itsensä erityiseksi ja joka päivä hän kiittää luojaa siitä, että lähetti sinunlaisensa miehen hänen elämäänsä. Siksi hän tekee sen kaiken vuoksesi eikä hän koskaan tunne pahaksi sitä, että juoksee vuoksesi lisäkierroksia. Hän ei olisi hän, jos hän ei kuiskaisi paria kiusoittelevaa sanaa korvaasi juuri kun olet leikkaamassa syntymäpäiväkakkuasi. Kuka ei häntä rakastaisi?

Nämä olivat siis joitain asioita, joita romanttinen tyttö kujeilevalla mielellä tekee miellyttääkseen miestään. Jos koskaan tapaat hänet, älä päästä hänestä irti, koska hän on todella sellainen, jota on syytä odottaa.