Skip to Content

Tällainen Puolisosi On Sängyssä, Horoskooppimerkin Mukaan

Tällainen Puolisosi On Sängyssä, Horoskooppimerkin Mukaan

1. Oinas

Oinas horoskooppi

Oinas-mies on tunnettu hänen charmistaan, joka saa sinut juuttumaan hänen sänkyynsä joka kerta kun näet hänet. Kaikki, mikä hänen suustaan tulee ulos, on niin pirun seksikästä eikä kukaan nainen pysty vastustamaan tällaista miestä sängyssä.

Kun hän rakastelee naisen kanssa, jota hän rakastaa, hän tekee kaikkensa tyydyttääkseen hänet. Kun hänen sydämensä on tyydytetty ja hän on saanut osansa, se kiihottaa häntä entisestään ja hän tulee myös. Hän pitää rajusta seksistä ja hän haluaa ottaa ohjat, mutta hyvä asia siinä on, että hän tietää mitä hän tekee!

2. Härkä

Härkä horoskooppi

Tiedätkö, miltä nuo miehet toimintaelokuvissa näyttävät? Tiedätkö tuon viettelevän hymyn ja henkeäsalpaavan katseen, joita nuo miehet käyttävät voittaakseen naisen puolelleen? No, tuollainen on härkä. Yksikään nainen ei pysty vastustamaan hänen puheitaan ja kosketustaan, joka saa aikaan väreitä. Hän on tietoinen viehättävyydestään, joten hän voi käyttäytyä rohkeasti naisten suhteen.

En sano, että hän lyö kaikilta jalat alta, mutta isku sinne ja tänne on ehdottomasti hänen juttunsa. Hän pitää paljon huomiosta sängyssä, joten varmistu, että puhut tuhmia ja boostaat hänen egoaan, koska se saa hänet kuumaksi!

3. Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Kaksoset ovat tunnettuja siitä, että he kyllästyvät helposti samoihin asioihin. Joten jos haluat tämän miehen kuumaksi, varmista, että kokeilette erilaisia asioita sängyssä. Toisaalta, jos annat hänen viedä, varaudu toimintaan ja moniin uusiin liikkeisiin, jotka rokkaavat maailmasi.

Kun hän on saanut sinut valmiiksi, et edes tiedä, missä ovi on ja sinä rukoilet luojaa, että hän on yhtä väsynyt kuin sinä, koska kahdesti saman illan aikana olisi sinulle hänen kanssaan liikaa.

4. Rapu

Syöpä horoskooppi

Tämä merkki on kaikkein intohimoisin. Hänen kanssaan kyse ei ole panemisesta vaan rakastelusta. Hän ei ole sellainen mies, joka haluaa näyttää hänen seksuaalisia taitojaan, mutta hän vain nauttii rakastellessaan sinun kanssasi, kuiskiessaan suloisia sanoja, sellaisia, joita et ole koskaan kuullut miehen suusta.

Odota paljon rakkauden tunnustuksia ja suudelmia, koska tämä kuvaa tätä miestä parhaiten. Hän ajattelee, että tosi miehen tulee olla romanttinen niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin, joten et koskaan ole romantiikan puutteessa hänen kanssaan.

5. Leijona

Leijona horoskooppi

Leijona-mies on sellainen, jota sinun todella on kokeiltava edes kerran elämäsi aikana. Hän on rakastava ja huolehtiva rakastaja, jos haluat sitä, mutta hän voi myös muuntautua villiksi pedoksi, jos annat hänen. Hän yrittää rankasti tyydyttää kaikki tarpeesi eikä hänellä ole mitään ongelmaa sen suhteen.

Hän pitää siitä, kun tyttö kertoo hänen olevan upea sängyssä ja että hän antaa kaikkea sitä, mistä hän on unelmoinut. Nämä sanat voivat boostata hänen egoaan ja saada hänet kliimaksiin hetkessä.

6. Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Älä anna nimen hämätä, koska tällainen mies on paljon muuta kuin vain neitsyt. Hän on sensuelli ja hänen naisensa nautinto on hänelle ykkös-sijalla. Hän pitää puhtaasta seksistä ilman suuria määriä vartaloiden nesteitä ja hän pitää aina huolta ehkäisystä.

Tällä tavoin hän osoittaa kumppanilleen arvostavansa tätä. Kun hän on pitkäaikaisessa parisuhteessa, hän luottaa naiseensa enemmän, joten hän kokee seksiä tämän kanssa. Toisaalta, varhaisessa vaiheessa suhdetta hän pysyttelee vanhanaikaisissa asennoissa eikä ota mitään riskejä.

7. Vaaka

Vaaka merkki

Vaaka-mies on sellainen, joka haluaa olla rakastunut koko ajan. Mutta mikä vielä tärkeämpää on se, että joskus hän rakastuu enemmän ajatukseen rakkaudesta eikä toisen ihmisen rakastamisesta. Hän on itsevarma ja se näkyy hänen käyttäytymisessään sängyssä.

Hän ajattelee pystyvänsä käsittelemään kaikki naisen toiveet ja että hän on paras rakastaja kaikista. Joten kun olet valmis hänen kanssaan, todennäköisesti et ole nälkäinen. Juot kaiken viinin ja pääset huippuusi muutaman kerran. Tarpeeksi hyvää yhdelle yölle, eikö vain?

8. Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Tämä merkki käyttäytyy kuin panomies, jota kukaan nainen ei voi vastustaa. Tällainen mies haluaa näyttää seksuaalisia taitojaan, kertoa siitä, kuinka monta naista hän on onnistunut viettelemään. Seksi hänen kanssaan on kuin parasta opetusta, jota elämässäsi saat.

Hän näyttää sinulle kaiken, mitä hänellä on ja tulet todella olemaan tyydytetty siitä huolimatta, kuinka monta kertaa hänen kanssaan makaat. Hänen toinen nimensä on extreme ja sillä tavoin hän rakastelee.

9. Jousimies

Jousimies horoskooppi

Tällainen mies on jotain, jota sinun tulee kokeilla sängyssä. Hän on kaikkivaltias, joka haluaa kokeilla kaikkia mahdollisia ja mahdottomia seksi-asentoja. Hän on intohimoinen kaikessa, mitä hän tekee, myös sängyssä. Hän kertoo mielellään vitsejä, joten voit odottaa paljon naurua sängyssä hänen kanssaan.

Vaikka te kaksi olisitte kiusallisessa tilanteessa, hän yrittää tehdä siitä hauskaa. Häntä ei haittaa, vaikka harrastatte seksiä ensimmäisillä treffeillä, koska hänelle seksi on kaikki kaikessa silloin, kun hän on nuori.

10. Kauris

Kauris merkki

On suuri ero siinä, miten tämä merkki käyttäytyy julkisesti ja yksityisesti. Hän on suloinen ja hauska, kun hän on muiden seurassa, mutta kun makuuhuone on suljettu, hän muuttuu seksikoneeksi.

Hän saa aina haluamansa eikä häntä hävetä pyytää tyttöä tyydyttämään häntä tavalla, jolla hän toivoo tulevansa tyydytetyksi. Joku voisi sanoa, että hän on itsekäs, mutta hän myös antaa kaiken sen, mitä nainen voi unelmoida sängyssä.

11. Vesimies

Vesimiehen horoskooppi

Mies, joka on syntynyt tämän merkin alla, ei pidä rutiininomaisesta seksistä. Häntä on usein kutsuttu ’tähtimerkkien ihmisystäväksi’ koska hänen puolisonsa tulee aina ensin hänen parisuhteessaan.

Hän pitää intohimoisesta ja rajusta seksistä, joten voit odottaa paljon pikaisia ja asentojen vaihtoja, kun seurustelet hänen kanssaan. Hän myös haluaa yllättää puolisonsa, joten hänen kanssaan voit odottaa odottamatonta.

12. Kalat

Kalat horoskooppi

Seksi kalan kanssa on vapauttavaa, rentouttavaa ja sydämen sulattavaa. Hän on mies, joka tekisi kaikkensa sen naisen eteen, jota hän rakastaa. Huono puli hänessä on, että hänen seksielämänsä vaihtelee hänen mielialojensa mukaan.

Jos hän on hyvällä tuulella, sinä todennäköisesti päädyt moninkertaiseen orgasmiin ja jos hän on huonolla tuulella, hän on kuin meritähti sillä välin, kun sinä hoitelet homman. Mutta joka tapauksessa, seksi hänen kanssaan on totisesti kokeilemisen arvoista, joten älä koskaan sano ’ei’ tälle vanhalle sielulle, koska hän tietää, kuinka sinut tyydyttää.