Skip to Content

5 Merkkiä Siitä, Että Olet Vain Sopivasti Siinä Hänelle

5 Merkkiä Siitä, Että Olet Vain Sopivasti Siinä Hänelle

Surullista, mutta kaikki ihmiset eivät ala parisuhteeseen rakkauden vuoksi.

Jotkut ihmiset pysyvät parisuhteessa kumppaninsa kanssa vääristä syistä, koska he pelkäävät olla yksin tai koska he nauttivat siitä huomiosta, jota toinen ihminen heille antaa. Joka tapauksessa, totuus on se, että joskus kumppanisi saattaa olla kanssasi vain koska olet sopivasti siinä häntä varten ja tässä on 5 merkkiä, jotka auttavat sinua huomaamaan tämän.

1. Hän ei panosta parisuhteeseenne

Tämä on yksi asia, jota me emme myönnä edes itsellemme, mutta kun otat silmiltäsi pois ruusunpunaiset lasisi ja kun tarkastelet asioita realistisesti, näet, että tämä mies panostaa tuskin yhtään parisuhteeseenne.

Kun ajattelet tätä, sinä olet ainoa, joka yrittää suurimman osan ajasta. Sinä olet ainoa, joka taistelee tämän parisuhteen eteen ja epäilemättä se tarkoittaa sitä, että hän merkitsee sinulle enemmän kuin sinä hänelle.

Hän on puolisosi ja ajattelet, että on luonnollista, että hän on sinun prioriteettilistasi ykkönen. Mutta on kuin hän ei koskaan ajattelisi samoin sinusta. On kuin tämä parisuhde ei yksinkertaisesti ole hänelle niin tärkeä kuin se on sinulle.

On enemmän kuin selvää, että sinä olet se, joka rakastaa enemmän tässä parisuhteessa ja ajan myötä olet tottunut asioiden olevan näin. Mutta kun ajattelet tätä, alat pohtia, rakastaako tämä mies sinua oikeasti.

2. Hän ei halua ratkoa teidän ongelmianne

Kun kerrot jollekin, että sinulla on riidaton parisuhde, jokainen kadehtii sinua.

Mutta jokainen terve pari kohtaa tilanteita, joissa heillä on asioita ratkottavanaan ja heillä on erimielisyyksiä joistain asioista.

Mutta kun tällainen tulee parisuhteessanne eteen, vaikuttaa siltä, ettei puolisosi ole koskaan kiinnostunut selvittämään ongelmianne tai puhumaan asioita läpi. On kuin hän ei koskaan välittäisi pääsemään asioiden juurelle ja kuin häntä ei mikään häiritsisi parisuhteessanne.

Vaikka aluksi ajattelit tämän olevan mahtava asia, ajan myötä sinä ymmärrät, että hän ei yksinkertaisesti ole kiinnostunut käsittelemään ongelmianne ja että hän ei ole kiinnostunut tekemään parisuhteestanne parempaa.

3. Hän ei ole kiinnostunut sinusta ihmisenä

Kun mies rakastaa sinua oikeasti, hän ei ole koskaan liian väsynyt tai kiireinen sinua varten. Tällä miehellä on aina tarpeeksi energiaa puhua kanssasi ongelmistanne tai vain olemaan siinä sinua varten, kun tarvitset häntä.

Mutta sinun poikaystäväsi tekee kaikkea muuta kuin tätä.

Näyttää siltä, että hän ei ole kiinnostunut mistään asiasta, joka koskettaa sinua. Tämä mies on kaikkea muuta kuin ystäväsi etkä koskaan voi tuntea hänen olevan tukenasi, kuten puolisosi tulisi olla.

Kun ajattelet tätä, tämä mies ei ole koskaan kiinnostunut siitä, kuinka päiväsi sujui, saatikka mistään muusta. Tämä on yksi varma merkki hänen tunteidensa tai kiinnostuksensa puutteesta.

4. Sinä olet se, joka aina ehdottaa asioita

Vaikuttaa siltä, että poikaystäväsi ei nauti ajastaan sinun kanssasi. Vaikka sinä yrität selitellä asioita hänen puolestaan, ajatellen, että hän on kiireinen tai jotain, syvällä sisimmässäsi tiedät, että oikean aikuismaisen parisuhteen ei tulisi näyttää tältä.

Niin kauan kuin pystyt muistamaan, sinä olet tuntenut kuin sinä pakottaisit tätä miestä olemaan kanssasi. Hän on tuskin koskaan se, joka ehdottaa mitään – sinä olet se, joka viestittää hänelle ensin suurimman osan ajasta ja se, joka kutsuu hänet tapaamaan sinua.

Joskus tunnet, että tämä mies ei ajattelisi sinua ollenkaan, jos et ottaisi häneen ensin yhteyttä ja että parisuhteenne olisi täysin poissa olemasta, jos sinä et pitäisi sitä kasassa.

5. Hän ei välitä, jos lähtisit

Yksi merkki siitä, että mies jonka kanssa olet, ajattelee sinun olevan vain sopivasti siinä, on se, että syvällä sisimmässäsi tiedät, että tämä mies ei lähtisi perääsi, jos yrittäisit jättää hänet.

Tietysti tämä on jotain, jota hän ei sanoisi suoraan sinulle, mutta tiedät tämän olevan totta. Tiedät, että tämä mies ei välittäisi kovasti siitä, jos jätät hänet ja tunnet, ettei sinulla ole suurta merkitystä tämän miehen elämässä.

Ja mitä muita todisteita sinä oikeastaan enää tarvitset?