Skip to Content

Elämäsi Rakkaus Yleensä Saapuu Elämäsi Virheen Jälkeen

Elämäsi Rakkaus Yleensä Saapuu Elämäsi Virheen Jälkeen

Sitä joskus sattuu, että erehdyt luulemaan elämäsi suurinta virhettä ikuiseksi ihmiseksesi. Asetat kaikki toivosi ja unelmasi häneen vain, että hän voisi talloa ne.

Et voinut kuvitellakaan elämääsi ilman häntä. Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Hän otti sinusta irti kaiken, minkä sai ja lähti tiehensä, jättäen sinut musertuneeksi.

Ja miksi et olisi ollut hajalla, koska sinä annoit parhaasi sille, joka ei ollut sen arvoinen, sille, joka ei ansainnut sitä?

Mutta mitä jos pahasti hajalla on parasta, mitä sinulle olisi voinut koskaan tapahtua? Ehkä et olisi siirtynyt eteenpäin huonosta parisuhteestasi, jos sinua ei olisi siihen pakotettu.

Joskus olemme itsepäisiä ja niin keskittyneitä pitämään kiinni jostain sellaisesta, jota luulemme rakkaudeksi, että se vain sattuu meitä enemmän lopuksi.

Ehkä ei ollut muuta keinoa. Tämä oli työntö, jota tarvitsit päästäksesi pois jostain sellaisesta, jota ei oltu tarkoitettu sinua varten. Ehkä sinun piti hajota, jotta palaset voitaisiin asetella takaisin paikoilleen eri tavalla.

Ehkä sinun piti löytää itsesi ensin, jotta joku oikea voisi löytää oikean sinut.

Me emme näe, että exämme ovat olemassa syystä. Hän oli virhe, joka sinun tuli tehdä, jotta voisit oppia jotain: jotta voisit nähdä, miltä rakkauden ei tulisi koskaan näyttää.

Rakkauden ei tulisi olla yksipuoleista. Sen täytyy kulkea molempiin suuntiin ollakseen todellista. Kaikki panostukset, tunteet ja vaivannäkö tulisi virrata kahden ihmisen välillä.

Rakkautta ei pitäisi anoa. Se, joka haluaa olla elämässäsi, löytää aikaa – riippumatta siitä, kuinka kiireinen hän on. Kaikki muu on vain tekosyytä.

Rakkauden ei tulisi olla kylmää. Sen pitäisi pitää sinut lämpimänä vuodenajasta riippumatta. Sinun ei tulisi koskaan tulla torjutuksi niiltä hyväilyiltä, halauksilta ja suudelmilta, joita janoat.

Rakkauden ei tulisi olla kuuro sinun ongelmillesi. Sinulla tulisi aina olla joku, joka on siinä sinua varten. Joku, joka kuuntelee, vaikkei voisi auttaa. Sinun ei tulisi tuntea oloasi niin yksinäiseksi parisuhteessa.

Rakkauden ei tulisi olla kidutusta. Sen ei tulisi saada sinua itkemään useammin kuin hymyilemään. Sen ei tulisi olla väkivaltaista fyysisellä tai henkisellä tavalla.

Rakkauden tulisi pitää sinusta tiukasti kiinni, jotta tuntisit kuuluvasi toiselle ihmiselle, mutta olevasi silti vapaa. Sinä olet vapaa olemaan oma itsesi.

Ole kiitollinen elämäsi virheestä. Se valmisti sinut sille, mikä on tulossa. Se valmisti sinua sille oikealle. Se valmisti sinua elämäsi rakkaudelle.

Sinun virheesi mahdollisit sinut tunnistamaan “sen oikean”, kun hän saapuu. Ja sinä tulet tunnistamaan hänet – siitä ei ole epäilystäkään.

Silmäsi tulevat säihkymään vain, koska hän muisti lähettää sinulle yksinkertaisen viestin, joka saa päiväsi paremmaksi. Kun hän on ylityöllistetty, hän löytää minuutin soittaakseen sinulle, koska sinä olet hänen mielessään koko ajan.

Sinä tunnet sisäisen rauhan, jota olet etsinyt niin pitkään, koska olet vihdoin jonkun sellaisen kanssa, joka välittää sinusta yhtä paljon, kuin sinä hänestä.

Yhteys ja kemia välillänne on magneettista. Se vetää teitä lähemmäs toisianne.

On helppo tehdä suunnitelmia ja viettää aikaa yhdessä, koska hän haluaa nähdä sinua yhtä paljon, kuin sinä häntä.

Kaikki antamasi tulee takaisin ja sinä tunnet leijuvasi seitsemännessä taivaassa. Samaan aikaan tuo rakkaus pitää sinut maan pinnalla. Se saa sinut tuntemaan olevasi turvassa.

Se saa sinut tuntemaan, että olet vihdoin löytänyt kotisi ja sinulla ei ole siitä epäilystäkään. Ensimmäistä kertaa elämässäsi sinä olet varma.

Kaikki tämä on elämäsi virheen ansiota, sen, jonka valutti sinut henkisesti kuiviin, hylkäsi sinut ja hajotti täysin.

Sinun virheesi sai sinut kasaamaan nuo palaset ja asettamaan ne kasaan omaan, kauniiseen ja vahvaan tyyliin – siihen tyyliin, jonka vain elämäsi rakkaus tunnistaa ja vaalii ikuisesti.