Skip to Content

Älä Koskaan Ole Tekemisissä Näiden 3 Horoskooppimerkin Kanssa

Älä Koskaan Ole Tekemisissä Näiden 3 Horoskooppimerkin Kanssa

Ei ole sanoja kuvaamaan, kuinka pahoja nämä horoskooppimerkit ovat. He manipuloivat, pettävät ja satuttavat sinua hetkessä.

He ovat hyvin itsepäisiä ja he tuhoavat jokaisen, joka seisoo heidän ja tavoitteidensa välissä. He eivät tunne sympatiaa. Heille tärkeintä on saada se, mitä he haluavat.

Ja kun he eivät sitä saa, kun he epäonnistuvat, he vetävät sinut syvyyksiin mukanaan. Joten tässä he ovat, pahimmat pojat horoskoopeista, joiden kanssa sinun ei koskaan tulisi olla tekemisissä.

Kauris

Kauriit tietävät, kuinka peittää tunteensa. Oletpa sitten heidän veli, äiti, tyttöystävä tai sisko, he käyttäytyvät samoin. Tämä käytös on luotaantyöntävää.

He katsovat sinua suoraan silmiin eivätkä koskaan kerro, mitä he oikeasti ajattelevat sinusta. Sinä saatat luulla heidän olevan paras ystäväsi, mutta oikeasti he eivät siedä sinua. Niin kieroja he ovat.

Heidän persoonallisuutensa on melko synkkä ja vaikka he eivät vaikuta siltä, he ovat pelkureita. He pelkäävät kaikkea ja ensimmäisen ongelman merkin ilmaantuessa he pettävät sinut huolimatta siitä, kuinka paljon he ”rakastavat” sinua.

Heidän itsevarmuutensa on lähellä nollaa ja on hyvin harvinaista selvittää oikea hyvä ihminen, joka piileskelee tämän merkin takana. Usein he ovat kylmiä ja kyvyttömiä rakastaa.

Jos löydät rehellisen kauriin, pidä hänestä kiinni. Muuton, lähde pakoon.

Neitsyt

Ihmiset, jotka ovat syntyneet tämän tähtimerkin alla, ovat liian vaativia. Mitä tahansa teet heidän vuokseen, se ei koskaan näytä olevan tarpeeksi. He haluavat aina lisää.

Rakkaus ei sovi heille ja se muuttuu seksiksi lopulta. Se on heidän vahvin tunteensa, jonka voivat tuntea. Ei rakkaus vaan raaka intohimo.

Et koskaan tiedä, milloin he kääntävät sinulle selkänsä ja he varmasti sen tekevät ennen pitkää. He eivät mieti kahdesti sinun pettämistäsi, koska he aina etsivät asioita heidän omien mielihalujensa mukaan.

Heidän tekopyhyytensä vuoksi et pysty tunnistamaan, milloin he aikovat lakaista sinut syrjään ja pettää sinut. He ovat hyviä näyttelemään.

Neitsyet ovat narsisteja valepuvussaan ja kun aika on oikea, he tiputtavat maskinsa ja näyttävät oikeat kasvonsa. He eivät välitä kenestäkään muusta, kuin itsestään.

Skorpioni

Kun jotain vaarallista ja pelottavaa tipahtaa skorpionin elämään, he eivät käsittele sitä itsekseen. Sen sijaan he vetävät ongelmiinsa mukaan kaikki ihmiset ympärillään. He eivät välitä, jos se vaikuttaa muiden ihmisten elämiin.

He eivät välitä mistään tai kenestäkään ja ainoa asia, josta he nauttivat eniten on seksi. He voivat tehdä sitä missä ja milloin vain.

He ovat myös hyvin mustasukkaisia ja omistushaluisia. Alkuun se ei ole ongelma, mutta ajan myötä se kääntyy hyvin vakavaksi ongelmaksi, jota he eivät pysty ratkomaan. He eivät todennäköisesti ole tietoisia edes, että heidän olisi ratkaistava jotain.

Pintapuolisesti he vaikuttavat älykkäiltä ja kypsiltä aikuisilta, mutta heidän sisimpänsä huutaa henkistä epäkypsyyttä. Jos he eivät saa haluamaansa, he itkevät ja kiljuvat.

He muistavat, jos olet tehnyt jotain, mistä he eivät pidä ja he maksavat takaisin samalla mitalla, vaikka kuinka aikaa olisi kulunut.