Skip to Content

Älä Tuhlaa Aikaasi Sellaiseen, Joka Ei Ole Varma Sinusta

Älä Tuhlaa Aikaasi Sellaiseen, Joka Ei Ole Varma Sinusta

Älä tuhlaa aikaasi johonkin sellaiseen, joka ei järjestä aikaa sinulle. Oli hän kuinka kiireinen tahansa, oli hänen päivänsä kuinka hektisiä tahansa, hän järjestää aikaa sinulle, jos hän haluaa. Hän järjestää aikaa, jos hän välittää; kaikki muu on vain tekosyytä.

Älä tuhlaa viestejäsi johonkin sellaiseen, joka jättää ne huomiotta tai vastaa niihin muutaman tunnin ja joskus jopa muutaman päivän kuluttua. Älä tuhlaa niitä johonkin sellaiseen, joka säännöllisesti unohtaa viestittää ensin ja palaa asiaan myöhemmin jonkun laimean tekosyyn kanssa. Älä tuhlaa viestejäsi halutessasi tietää, kuinka hän voi ja kuinka hänen päivänsä sujui, jos hän ei kysy, kuinka sinä voit ja kuinka sinun päiväsi sujui.

Älä tuhlaa päiviäsi ajatellen jotain sellaista, joka antaa sinulle vain öitä. Hänen tulisi haluta tietää, miltä hymysi näyttää päivän aikanakin. Hänen tulisi haluta tutustua toiseen puoleesi, jonka vain päivä tuo tullessaan. Hän ei ole varma sinusta, jos hän soittaa vain keskellä yötä, humalassa, yksinäisenä ja vain yksi asia mielessään.

Älä tuhlaa aikaasi johonkin, jonka teot eivät vastaa hänen sanojaan. Hän puhuu pehmeitä sinulle yhtenä päivänä ja pettää luottamuksesi seuraavana. Hän antaa sinulle lupauksia, mutta ei koskaan pidä niitä. Mies, joka kertoo sinulle toista toisena päivänä ja vaihtaa mielensä toisena, ei ole sinulle se oikea.

Älä tuhlaa aikaasi johonkin, joka antaa sinulle ristiriitaisia merkkejä. Sellaiseen, joka varmistaa, että kaikki keskustelusi ystäviesi kanssa liittyy siihen, mitä hän tarkoitti ja miksi hän teki, kuten teki.

Älä tuhlaa aikaasi johonkin, joka ei takaa sinulle levollisia yöunia. Josta et ole varma, oletko hänen ainoansa. Tai että sinun ei tarvitsisi miettiä toista naista.

Älä tuhlaa aikaasi johonkin, joka ei jaa maailmaansa sinun kanssasi. Johonkin, joka ei puhu sinulle hänelle tärkeimmistä asioista. Johonkin, joka salaa sinut ystäviltään ja perheeltään. Johonkin, joka pitää itsensä salaisuutena sinulta. Jos hän olisi varma siitä, että haluaa sinun olevan merkittävässä osassa hänen maailmaansa, hän kertoisi kaikille sinusta.

Älä tuhlaa aikaasi johonkin, joka ottaa kymmenen askelta taaksepäin, kun asiat menevät yhden askeleen vakavammaksi. Teidän tulisi molempien siirtyä samaan tahtiin, ilman mitään pelkoja.

Älä tuhlaa rakkauttasi johonkin, joka on liian pelokas tuntemaan. Johonkin, joka ei tunne sinua kohtaan samoin, kuin sinä häntä kohtaan. Kaikki tunteesi ja panostuksesi tulisi tulla sinullekin takaisin. Hän ei ole varma, jos hän ei anna kaikkeaan.

Älä tuhlaa aikaasi johonkin, joka ei ole varma sinusta. Jos hän olisi varma, hän löytäisi aikaa. Hän näkisi vaivaa. Hän viestittäisi. Hän ei koskaan jättäisi sinua arvuuttelemaan hänen sanojaan tai tekojaan. Hän olisi sanojensa mittainen mies. Hän ei asettaisi sinua tilanteeseen, jossa sinun tulee kyseenalaistaa hänen aikomuksiaan. Hän ei koskaan asettaisi sinua tilanteeseen, jossa sinun pitäisi edes miettiä sitä, onko hän varma sinusta vai ei.

Älä tuhlaa aikaasi, koska sinä voisit olla jonkun muun kanssa. Jonkin toisen kanssa, joka ei koskaan saa sinua kyseenalaistamaan hänen tunteitaan. Jonkun, joka tietää, kuka hän on ja mitä hän sinusta haluaa. Jonkun sellaisen kanssa, joka on sinusta yhtä varma kuin sinä hänestä. Hän on mies, johon sinun tulisi panostaa aikasi ja vaivasi.