Skip to Content

Kuinka Hän Särkee Sydämesi, Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Kuinka Hän Särkee Sydämesi, Hänen Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Me kaikki olemme todennäköisesti särkeneet sydämemme ainakin kerran elämämme aikana. Jos olet käynyt läpi tämän tuskallisen kokemuksen, tiedät, että tunnet olosi täysin tyhjiin valutetuksi ja hajotetuksi jälkeenpäin. Särkynyt sydän on jotain, jota kukaan ei toivo kenellekään, edes pahimmalle vihamiehelleen. Minä tunsin sen kerran itse ja en todellakaan hakua tuntea sitä toiste.

Mutta oletko koskaan kysynyt itseltäsi, miksi puolisosi särki sydämesi? Onko sillä mitään merkitystä tähtitieteen kanssa? Sillä on. Itse asiassa, astrologit ovat selvittäneet, kuinka mies särkee sydämesi hänen horoskooppinsa mukaan. Jos haluat tietää kuinka, lue eteenpäin.

1. Oinas

Tämä horoskooppimerkki on hyvin julma, kun hän on särkemässä sydäntäsi. Hän tekee asiat hyvin nopeasti, koska hän ei halua olla missään tekemisissä kanssasi. Hän on metsästäjä, joten hän on todennäköisesti löytänyt jo uuden uhrin.

Jos yrität pyytää häntä puhumaan ja korjaamaan asioita, hän vain ingooraa sinut. Kerran kun hän on päättänyt parisuhteen, hän ei koskaan palaa takaisin samaan.

2. Härkä

Tärkein ominaisuus miehelle, joka on syntynyt tämän tähtimerkin alla, on itsekeskeisyys. Hän särkee sydämesi, mutta ei siksi, että hän on löytänyt jonkun toisen tai koska hän on kyllästynyt, vaan sen vuoksi, että hän rakastaa itseään enemmän kuin sinua.

Hänen kanssaan parisuhteessa oleminen voi olla uuvuttavaa, koska hän aina välittää omista tunteistaan enemmän kuin sinun. Joten jos hän jättää sinut, voit ajatella olevasi onnekas. Vaikka sydämesi on nyt särkynyt, sinä säästit itsesi kyyneleiltä ja elämältä moukan kanssa.

3. Kaksoset

Kaksoset on täydellinen vastakohta oinaalle. Hän tekee aina sen hitaasti, joten se sattuu vieläkin enemmän. Mutta totuus on, että hän ei ole aivan varma päätöksestään ja yrittää saada sinulta palautetta ja haluaa keskustella takaisin paluusta.

Kaksoset vainoaa sinua puheluilla ja viesteillä, kysyen 100 kertaa, oletko varma päätöksestäsi. Ja vaikka hän on allapäin sinun kanssasi, täysin musertunut eronne vuoksi, hän ei koskaan myönnä sitä julkisesti.

4. Rapu 

Tämä merkki on kaikista horoskooppimerkeistä tunteellisin. Siksi hänen on hyvin vaikea päättää parisuhdetta. Hän ei ole hyvä näissä asioissa ja tulet olemaan surullinen todennäköisesti siksi, että näet hänet tuhoutuneena.

Hän on niin surullinen, että hän haluaa sinun olevan olkapää, jota vasten hän voi itkeä ja se on hyvin vaikeaa, koska te kaksi olette päättäneet jo erota. Jos sinä päädyt eroon hänen kanssaan, juokse karkuun niin pian kuin pystyt tai sinun tulee katsoa hänen itkevän joka päivä kohtaloaan.

5. Leijona

Hänen mottonsa on: ’Taistele tulta vastaa tulella!’ Tämä tarkoittaa sitä, että hän hyppää toisesta parisuhteesta toiseen. Hän pitää siitä, että hän voi päättää parisuhteen ihmisjoukon edessä, joten voit olla varma, että hän tekee sen ystäviesi edessä.

Hän vain pitää siitä, että on huomion keskipisteessä ja parisuhteenne päättäminen tällä tavoin tarkoittaa, että sinä teit jotain väärin ja hän räjähti. Älä tule kuitenkaan huijatuksi, koska sinä et tehnyt mitään väärin. Miehesi vain halusi päättää sen näin, jotta voi tapailla sitä sivullista tyttöä, joka oli osa parisuhdettanne jo silloin, kun sinulla ei ollut hänestä pienintä aavistustakaan.

6. Neitsyt

Mies, joka on syntynyt tämän tähtimerkin alla, keskittyy uraansa siihen pisteeseen asti, että hän alkaa väheksyä sinua. Tiedän, että on tärkeää silloin, kun mies on työnarkomaani, että työlle on oltava aikaa ja myös aikaa rakkaille.

Joten, jos et ole hänen työnsä, älä odota hänen kiinnittävän sinuun niin paljoa huomiota. Lopulta sinä olet se, joka lähdet, koska hän ei koskaan antanut sinulle sitä rakkautta ja huomiota, jota tarvitsit.

7. Vaaka

Juttu on siinä, että vaaka ei oikeasti halua särkeä sydäntäsi, mutta hän yliajattelee ja analysoi kaikkea, jonka vuoksi parisuhde hänen kanssaan päättyy sekavasti. Hänellä on tunteiden vuoristorata eikä hän tiedä, mitä hän parisuhteelta haluaa.

Jos se jatkuu liian kauan, se voi olla hyvin uuvuttavaa. Mutta hyvä asia vaa’assa on se, että hän on sellainen, johon voit aina luottaa, vaikka parisuhteenne lopussakin. Lopulta joidenkin ihmisten ei vain kuulu olla yhdessä, mutta heidän on tarkoitus olla ystäviä.

8. Skorpioni

Kun skorpioni-mies särkee sydämesi, hän on hyvin ilkeä. Hän satuttaa aina ihmisiä sanoillaan, myös rakkaimpiaan. Joten älä ylläty, jos skorpioni kertoo sinulle, että sinä et ole arvokas ja että hän voi saada minkä tytön vain haluaa.

Hän oikeasti ajattelee, että on ok, jos hänellä on sivusuhteita, mutta sinun tulee olla omistautunut vain hänelle. Jos osoitat asennetta, hän vain lähtee pois luotasi, mutta ennen kuin hän menee, hän satuttaa sinua niin pahasti sanoillaan, että se särkee sydämesi palasiksi.

9. Jousimies 

Tämä horoskooppimerkki on oikea kiero paskiainen. Tiedätkö, mitä hän tekee? Sillä välin, kun hän nauttii parisuhteesta sinun kanssasi, hän tarkkailee muita tyttöjä nähdäkseen, kuka voisi olla potentiaalinen tyttöystävä hänelle. Hän jättää sinut ilman selitystä ja hän ei koskaan ajattele tehneensä mitään pahaa.

Joten sinä voit odottaa hänen makaavan kanssasi yhtenä iltana ja toisen tytön kanssa toisena iltana. Hän on paha pika ja ilmaisu ’paskiainen’ sopii hänelle erittäin hyvin.

10. Kauris

Pahin asia kauris-miehessä on se, että hän ei todennäköisesti ole päässyt yli eksästään vielä. Hän hyppäsi parisuhteeseen kanssasi vain, koska hän ei halunnut olla yksin.

Hän todennäköisesti ajattelee vieläkin häntä, kun hän suutelee sinua ja se on pahin tapa, jolla särkeä sydämesi. Joten jos saat tämän selville, älä päästä häntä niin helpolla. Anna hänen maksaa hänen synneistään, jotta sinä voit olla tyytyväinen ja valmis johonkin uuteen, joka kohtelee sinua paremmin kuin hän.

11. Vesimies

Tämä mies särkee sydämesi vanhalla tavalla – hän pettää sinua. Ja huolimatta syytöksistäsi, hän silti yrittää vakuuttaa sinulle, että hän ei ollut syyllinen mihinkään. Älä unohda, että hän on ykkös-peluri ja että hän ei välitä sinun tunteistasi yhtään.

Hän vain haluaa viettää elämänsä parasta aikaa ja jos haluat olla sokea hänen petoksilleen, silloin voit olla osa tuota matkaa. Minä toivon, ettet ole niin hullu, että antaisit hänen tehdä tämän sinulle. Lopulta, hän on vain mies ja on olemassa niin monta parempaa tilaisuutta, kuin hän.

12. Kalat 

Kala-mies tuntee itsensä niin pahaksi, jos hän satuttaa sinua millään tavoin, mutta juttu on siinä, että hänen tunteensa ovat paljon tärkeämpiä hänelle kuin sinun tunteesi. Kun sanot hänelle, että parisuhteessanne on jokin pielessä, hän lopettaa sen.

Hän ei yksinkertaisesti halua tuhlata aikaansa korjatakseen jotain, joka on jo rikki. Siksi hän menee eteenpäin nopeasti ja yrittää löytää uuden naisen, jonka hän voi helposti pettää.