Skip to Content

6 Ei-seksuaalista Fyysistä Ominaisuutta, Joita Miehet Pitävät Viehättävinä Naisissa

6 Ei-seksuaalista Fyysistä Ominaisuutta, Joita Miehet Pitävät Viehättävinä Naisissa

Seksikkyys on useimmiten universaali asia, etenkin miehille. Sinun ei tarvitse olla nero ymmärtääksesi, mitä asioita miehet pitävät viehättävimpinä naisissa, mutta kuuluuko näihin jotain muutakin, kuin isot rinnat, leveät lanteet ja kiva takamus?

Et ehkä usko sitä, mutta on olemassa paljon ei-seksuaalisia ominaisuuksia, jotka tekevät naisesta äärimmäisen seksikkään. Tässä on 6 näistä ominaisuudesta:

1. Silmät

On yleisesti tiedossa, että silmät paljastavat paljon ihmisestä. Silmät ovat ehdottomasti viehättävin kasvojen ominaisuus, joita miehet katsovat naisissa. On se sitten silmien muoto, väri tai vain tapa, jolla heitä katsot, miehet hullaantuvat kauniista silmistä ja se on ensimmäinen asia, jonka he huomaavat naisen kasvoissa.

2. Hymy

Toisiksi tärkein asia kasvoilla on naisen hymy. Kukaan ei pidä negatiivisista ihmisistä ja jos et hymyile tarpeeksi, annat vaikutelman, ettet ole oikein positiivinen ihminen. Näytä nuo helmen valkeat hampaasi, lisää vähän punaista huulipunaa ja viet häneltä jalat alta.

3. Hiukset

Vaikka he eivät välttämättä huomaa, kun muutat kampaustasi, he ehdottomasti rakastavat pitkiä, kiiltäviä ja paksuja hiuksia. Hiuksillasi leikittely sillä välin, kun katsot häntä, saa hänet hullaantumaan sinusta.

Jokaisella miehellä on oma mielisävynsä hiuksien suhteen etkä pysty arvioimaan, mikä se on, mutta yksi asia on varma – miehet syttyvät, kun näkevät naisen, jolla on kauniit hiukset.

4. Ääni

Moni mies on sitä mieltä, että he voivat syttyä vain kuullessaan naisen äänen, etenkin korkean sellaisen. Tutkimukset ovat osoittaneet, että miehet yhdistävät korkean äänen nuorekkuuteesi ja siihen, että sinulla on pieni ja naisellinen vartalo, jota miehet pitävät kuumana.

5. Pituus

nuori nainen kävelee kadulla

Seksikäs vartalo ei ole täydellinen ilman, että on pitkä. Jalkojen tulee olla oikeassa suhteessa pituuteen. Pidemmät miehet arvostellaan viehättävimmäksi, mutta tämä voi olla kaksiteräinen miekka miehelle, koska hänen luonnollinen vaistonsa vaatii häntä olemaan dominoiva parisuhteessa, joten tyttö, joka on pidempi tai samanpituinen hänen kanssaan saattaa tuntua uhkaavalta.

6. Yleinen asento

Asento ja se, kuinka nainen hoitaa itseään, on melko tärkeää. Se on tapa, jolla kannat itseäsi, varmuudella ja itsekunnioituksella, josta miehet pitävät paljon. Tähän kuuluu myös se tapa, jolla nainen kävelee. Eikä vain tapa kävellä, mutta se, kuinka hän kävelee sisälle huoneeseen ja jotenkin nappaa huomion itseensä saman tien.

Se on värähtelyt, joita hän säteilee ulospäin ja ilman näkemättäkin mies voi havaita hänen läsnäolonsa. Myös itsestä huolehtiminen osoittaa, että olet terve ja itsetietoinen.