Skip to Content

Älä Odota Häntä, Hän Ei Ole Sen Arvoinen

Älä Odota Häntä, Hän Ei Ole Sen Arvoinen

Jos olet fiksu ja jos arvostat ja rakastat itseäsi, et odota häntä.

Sinä annat hänelle yhden tai kaksi uutta tilaisuutta, mutta ne ovat viimeiset, jotka annat. Sinä et lähde varoittamatta, koska sinä et ole sellainen tyttö. Sinä annat hänelle vielä yhden tilaisuuden tehdä asiat oikein, tehdä korjausliikkeen, mutta jos hän tuhlaa sen jälleen kerran, älä odota häntä vaan lähde.

Älä odota hänen muuttuva, koska hän ei tule muuttumaan. Ihmiset eivät muutu niin helposti. Oikeastaan en ole varma, onko se edes mahdollista. He saattavat huijata sinua ja esittää, että he ovat kääntäneet uuden sivun, mutta syvällä sisimmässään ihmiset pysyvät aina samanlaisina.

Ainoa ero on siinä, että sen jälkeen, kun he ovat ’muuttuneet’, he eivät sano asioita, joita haluaisivat sanoa ja he eivät tee asioita, joita he haluaisivat tehdä, koska he haluavat huijata sinut luulemaan, että he eivät ole sellaisia, kuin ovat aiemmin olleet.

Sinä et saa uskoa tähän sontaan. Voit toki niin tehdä, mutta et enää kauaa. Joten usko minua, on parempi katkaista välit heti eikä odottaa ja pettyä myöhemmin, kun saat selville, että hän valehteli sinulle koko ajan.

Parisuhde, jossa sinun tulee odottaa hänen muuttavan jotain hänen elämässään, hänen käytöksessään tai pahinta kaikista, hänen persoonallisuudessaan, on parisuhde, joka on tuomittu epäonnistumaan alusta asti. Ainoa asia, joka tulee tapahtumaan, on se, että sinä tulet olemaan yksinäinen ja loukattu.

Älä odota hänen tulevan järkiinsä. Tämä voi kestää niin kauan. Ja koko sen ajan sinä satutat itseäsi jopa enemmän, kuin nyt sillä aikaa, kun sinä viihdytät häntä ja toteutat hänen toiveitaan. Niin kauan, kun jatkat yrittämistä ja esität, kuin mitään ei olisi tapahtunut, hän ei ymmärrä, että hänen käytöksensä on paskamaista. Hän jatkaa sinun väheksymistäsi, koska hän näkee, että se on sinulle ok.

Jos jatkat hänen odottamistaan ja annat hänen kohdella sinua tavalla, jota et ansaitse, sinä annat hänen haavoittaa sydäntäsi niin lujaa, että sinä tulet käyttämään kuukausia sen parantamiseen. Kuka tietää? Ehkä hän ei ole edes se, jonka kanssa sinun tulisi olla yhdessä.

Ehkä tyydyt johonkin etkä edes tiedä sitä. Ehkä on olemassa joku toinen paljon parempi sinua varten. Sinun tulee ensin ylittää este. Sinun tulee olla tarpeeksi rohkea suoriutuaksesi testistä. Joten älä odota hänen tulevan järkiinsä.

Älä odota hänen kohtelevan sinua ykkösenä. Sinun ei tulisi tulla kakkosena. Sinun ei koskaan tulisi olla kenenkään varasuunnitelma ja nyt näyttää siltä, että sitä sinä olet. Kun rakastut, sen tulisi olla elämäsi paras kokemus. Rakkauden tulisi herättää tunteita, joita sinä et halua lopettaa, tunteita, joiden kanssa sinä haluat nukahtaa ja haluat aamulla herätä siihen tunteeseen.

Mutta jos rakkaus saa sinut tuntemaan olosi ei-toivotuksi ja saa sinut kerjäämään huomiota, silloin se ei ole oikeaa rakkautta ja hän ei ole mies sinua varten. Hänen tulisi asettaa sinut aina ykköseksi. Jos hän rakastaa sinua, hänen tulisi näyttää se. Nuo kolme pientä sanaa on mukava kuulla, mutta jos niiden myötä ei tule tekoja, silloin ne eivät tarkoita mitään.

Älä odota, että hän osoittaa kunnioitusta. Sinä olet ansainnut kunnioituksesi ja jos hän ei sitä näe, hän ei ole mies sinua varten. Ehkä hän ajattelee olevan normaalia käyttäytyä noin, mutta ole vahva ja itsenäinen nainen, jonka ei tule sietää tuollaista.

Sinulla ei ole mitään ongelmia löytää jotain, joka arvostaa sellaista. Sinä löydät hänet silmänräpäyksessä, sillä välin kun hän… saattoi menettää ainoan mahdollisuutensa tulla rakastetuksi koko elämänsä aikana.

Sinä ansaitset miehen, joka arvostaa kovaa työtäsi ja sitä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa sinä sijoitat kaikkeen sellaiseen, joihin koet intohimoa. Sinä ansaitset miehen, joka uskoo sinuun ja seisoo vierelläsi kaikessa mitä teet. Sinä ansaitset jonkun sellaisen, joka näkee, kuinka lujaa sinä yrität, joka halaa sinua päivän päätteeksi ja pitää sinusta kiinni auttaakseen sinua keräämään voimasi takaisin.

Älä odota, että hän ymmärtää, minkä kauhean virheen hän on tehnyt. Yhtenä päivänä hän tulee olemaan pahoillaan sen vuoksi, ettei hän pitänyt sinusta parempaa huolta. Yhtenä päivänä hän näkee sinut onnellisena ja hymyilevänä toisen miehen kanssa. Hän näkee loiston silmissäsi, jota hän ei ole aiemmin nähnyt ja silloin se iskee häneen. Yhtäkkiä hän tajuaa olleensa täydellinen idiootti. Mutta silloin se on liian myöhäistä. Hän yrittää voittaa sinut takaisin ja hän epäonnistuu.

Älä odota hänen katuvan sinun menettämistäsi. Älä juutu paikoillesi niin pitkäksi aikaa. Mene ja jatka elämääsi ilman häntä.

Sinun on parempi ilman häntä joka tapauksessa.

Ansaitset häntä paremman joka tapauksessa.

Tee vain ensimmäinen siirtosi ja loput tulee itsekseen.