Skip to Content

12 Viestiä, Joita Hän Lähettää Ja Paljastaa Hyväksikäyttävän Persoonallisuutensa

12 Viestiä, Joita Hän Lähettää Ja Paljastaa Hyväksikäyttävän Persoonallisuutensa

Hyväksikäyttäviä parisuhteita ilmenee monin eri tavoin ja valitettavasti me juutumme yhteen ilman, että edes ymmärrämme sitä ennen kuin se on liian myöhäistä. Viestit, jotka saattavat vaikuttaa suloisilta ja rakastavilta muuttuvat kontrolloiviksi ja hyväksikäyttäviksi. Hänen tarpeensa tietää, missä sinä olet koko ajan, muuttuu aggressiiviseksi vakoilemiseksi. On olemassa joitain merkkejä, jotka paljastavat hänen hyväksikäyttävän persoonallisuutensa ennen kuin hauskat leikit muuttuvat helvetiksi.

1. Missä olet ja kenen kanssa??

Hänen jatkuva tarpeensa tietää, missä sinä olet ja kenen kanssa osoittaa, ettei hän luota sinuun yhtään. Hän ei oikeasti välitä tunteistasi, koska hänen tarvitsee saada helpotus omassa päässään. Tämä on yksi asia osoittaa huoli kumppaniasi kohtaan, mutta jatkuva vaatiminen kertoo, että heidän elämänsä on häiriintynyttä.

2. Tulet olemaan vaikeuksissa, jos et vastaa minulle heti.

Hän ei välitä, oletko kiireinen tai et pysty pitämään puhelintasi koko ajan käessäsi eikä hän välitä, jos nukut tai olet tapaamisessa tai sairas; hän on niin varma, että teet jonkun kanssa jotain, jota sinun ei pitäisi tehdä ja hänen tulisi kuulla siitä juuri sillä hetkellä, kun hän viestittää sinulle.

3. Mitä nuo paljastavat kuvat tarkoittavat?

Jos julkaiset kuvan sosiaalisessa mediassa ylläsi mitä tahansa muuta, kuin onsie, joka peittää myös kasvosi, hän vihaa sitä. Ei sen väliä, mitä päälläsi on, kuinka paljon meikkiä sinulla on kasvoillasi tai miten olet pukeutunut, hän ajattelee, että sinä esittelet vartaloasi houkutellaksesi miehiä. Hän uskoo, että teet kaiken tehdäksesi hänet vain mustasukkaiseksi.

4. En usko, että oikeasti rakastat minua. Sinä et koskaan kuuntele minua.

Hän tarkalleen kehotti sinua soittamaan hänelle klo 14, hän sanoi, että hän vihaa sitä mekkoa, hän KERTOI sinulle, että hän haluaa sinun tulevan kotiin, kun hän pääsee töistä. Se on sinun vikasi, että hän joutui liikenneruuhkaan, se on sinun vikasi, että rakastat sitä mekkoa, joka sopii yhteen silmiesi kanssa, se on sinun vikasi, ettet kuuntele häntä. Sen on tarkoitettava sitä, ettet edes rakasta häntä.

5. Et voi lähteä ulos ilman minua.

Kuinka kehtaat pitää hauskaa ilman häntä paikassa, jossa on niin monta miestä? Kuinka kehtaat käyttäytyä niin lutkamaisesti, kun hän rakastaa sinua niin paljon ja antaa sinulle koko maailmansa? Hän tietää, mitä miehet oikeasti haluavat ja siksi et voi mennä ulos ilman häntä. Siksi hänen tarvitsee olla vierelläsi KOKO ajan. Koska tiedäthän, hän vain rakastaa sinua niin paljon.

6. Välitätkö edes minusta, kun teet suunnitelmiasi ilman, että tarkistat minulta?

Teet suunnitelmia tyttöystäviesi kanssa, koska ette ole nähneet toisianne ikuisuuksiin. Ja yhtäkkiä häntä on satutettu, häntä on ignoorattu. Hän haluaa tulla kanssasi ja sinut pakotetaan valitsemaan, otatko hänet mukaan pilaamaan kaikkien illan vai pysytkö kotona ja pilaat vain omasi.

7. Mitä teet hänen kanssaan?

Olet tauolla kollegasi kanssa töissä tai perhetapaamisessa, jossa on mukana paljon serkkuja (ja kyllä, jotkut ovat myös miehiä) ja hän sekoaa, koska vietät aikaasi jonkun muun kuin hänen kanssaan. Jos hän jatkuvasti kyselee sinulta kysymyksiä parisuhteistasi satunnaisten miesten kanssa, se on selvä merkki siitä, että olet sekaantunut hyväksikäyttäjään.

8. Minä en usko, että minä olen tässä se syyllinen.

Hän sekosi vain, koska et kuunnellut häntä. Hän sekosi, koska et kertonut hänelle, missä sinä olit tai et ollut, kun et ollut kotona. Ei väliä, kuinka paljon yrität, hän aina löytää jonkun asian, jota sinä teit väärin (vaikka et ollut edes tietoinen, että teit niin) ja löytää aina tavan syyttää siitä sinua.

9. Jopa ystäväni pitävät sinua hulluna.

Yleensä tällaista viestiä seuraa joku hänen hulluista vaatimuksistaan, koska hän on oikeassa ja sinä olet väärässä. Ja jopa hänen ystävänsä pystyvät näkemään sen, joten mikset sinä pysty? Hän haluaa kyseenalaistaa sinun mielenterveytesi, koska sillä tavoin hän pystyy kontrolloimaan sinua paljon helpommin.

10. Et saa puhua hänelle; lähde, jos hän lähtee juhliin.

Olipa kyseessä mies töistäsi, exäsi tai joku ystäväsi, jonka olet tuntenut ikuisuuden, hän on niin mustasukkainen tästä, että hän vaatii sinun poistua paikalta, jos hän tulee juhliin tai edes baariin, jossa vietät iltaa. Mikäli hän ei ole siellä kanssasi, jolloin hän voi asettua tämän henkilön yläpuolelle.

11. Todista minulle, että olet kotona. Lähetä minulle kuva.

Silloin kun hän alkaa vaatia todisteita ja kuvia sinusta, hauska peli on takana päin. Jos et lähtenyt ennen häntä, nyt on aikasi tehdä se. Kukaan mies ei ole sen arvoinen, että menettäisit vapautesi.

12. Me eroamme, jos teet tämän.

Hän käytännössä kiristää sinua pysymään hänen kanssaan. Onko sellainen parisuhde oikeasti sen arvoista?