Skip to Content

Jos Et Halua Minua Nyt, Et Tule Koskaan Saamaan Minua

Jos Et Halua Minua Nyt, Et Tule Koskaan Saamaan Minua

Kuuntele, en aio esittää ajattelevani, että olisin jotain vähemmän kuin tiedän olevani. Minä olen hyvä saalis ja minä kohtelen kaikkia samalla kunnioituksella.

Rakastan ystäviäni enemmän kuin mitään muuta ja annan 101 % itsestäni sille, kenen kanssa seurustelen.

Joten odotan sitä samaa puolisoltani. En pidä mistään puolikkaasta. Jos seurustelet kanssani, sinun tulee arvostaa ja kunnioittaa minua sellaisena upeana tyttönä, joka minä olen.

Lupaan, että se on sen arvoista. Mutta jos odotat minun odottavan sinua sillä aikaa, kun sinä yrität selvittää, haluatko oikeasti minut vai et, mieti uudelleen.

Minä en odota ketään. Jos sinun pitää miettiä minua uudelleen, lähde.

Minulla ei ole aikaa sinulle. Minä tarvitsen jonkun, joka minun laillani tietää, mitä haluaa ja on tarpeeksi viisas ottaakseen sen ennen kuin se on liian myöhäistä.

Sinä joko olet valmis ottamaan minut osaksi elämääsi tai et ole. Ei ole mitään harmaata aluetta tässä. Olemme liian vanhoja pelataksemme pelejä.

En tyydy mihinkään vähempään ja se on joko tai. Minulla ei ole energiaa pohtia, oletko vain liian ujo vai raahaatko minua vain perässäsi.

Minä haluan jonkun, joka tietää, kun hänen haluamansa asia on hänen edessään ja käyttäytyy sen mukaisesti. Ei viikon päästä – vaan nyt.

Kaikki muu… Minua ei kiinnosta.

Minun aikani on liian arvokasta ’ehkään’. Minun tulisi istua tässä ja laittaa elämäni holdiin, koska on olemassa mahdollisuus, että sinä saatat ymmärtää tulevaisuudessa sen, että sinä oikeasti haluat minut? Se on täyttä sontaa.

Minun elämäni on liian upeaa laittaakseni sitä holdiin miehen vuoksi, joka ei osaa tehdä päätöstä.

Minä en tule toivomaan, että tilanne saattaa muuttua ajan myötä miehen kanssa, joka ei osaa tehdä päätöstä pelastaakseen elämänsä.

Minä en ole todellakaan niin epätoivoinen. Minulla on vaihtoehtoja, tiedätkö.

Tunnen myös, ettei kukaan mies, joka on minun aikani arvoinen, tuhlaa sitä tällä tavalla; enkö olekin oikeassa? Miksi laittaisit minut holdiin sen sijaan, että yrittäisit voittaa minut puolellesi? Oletko todella niin erityinen?

En ole sitä mieltä. Meressä on paljon kaloja ja tämä tyttö ei ole huolissaan siitä.

Sinä teet itsesi hyvin selväksi. Sinä et ole tarpeeksi kiinnostunut tehdäksesi siirron ja minä pystyn näkemään vihjeen.

Sinä viivyttelet aivan liikaa ja minun aikani on liian arvokasta tuhlatakseni sitä tällaiseen.

Sillä välin kun sinä olet kiireinen pohtiessasi vaihtoehtojasi, minulle ei ole ongelma siirtyä eteenpäin ja poistaa sinua elämästäni.

Rakkaus on yksiselitteistä. Kun sinulla on aito, oikea tunne jotain kohtaan, sinä tiedät. Epävarmuudelle ei ole tilaa.

Sinä et kulje ympäriinsä miettien, pitäisikö sinun pitää tämä nainen, jota sinä rakastat elämässäsi vai ei. Sinä tiedät. Sinä vain tiedät.

Jos sinulla oikeasti on tunteita minua kohtaan, epävarmuudelle ei ole tilaa. Joten minulle ei ole ongelma päästää sinua menemään ennen kuin kiinnyn liikaa epävarmaan mieheen.

En tule hyväksymään sitä, että olen varasuunnitelmasi. En tänään, en milloinkaan.

En tule olemaan yksi monesta tytöstä, jota satunnaisesti tapailet samaan aikaan ja rukoilisin, että valitset minut. Olen pahoillani, mutta se on vain ajan tuhlausta!

Etkä sinä ole oikeasti niin suloinen.

Jos tulet etsimään minua myöhemmin, en ole tavoitettavissa. Vaikka olisin silloin sinkku, en ole sinulle saavutettavissa.

Sinä saatat tulla luokseni kera jonkin älyttömän selityksen, ettet ollut oikeassa paikassa silloin tai ajoitus ei ollut oikea…

Mutta arvaa mitä? En välitä. Sinulla OLI tilaisuutesi ja sinä mokasit sen. Sinä voit syyttää siitä ainoastaan itseäsi.

Jos olisit oikeasti arvostanut ja kunnioittanut minua, sinä et olisi pakottanut minua odottamaan sillä välin, kun puntaroit mahdollisuuksiasi.

On typerää ajatella, että koskaan ajattelisin sen olevan hyväksyttävää.

Ei, se ei ole ok. Minulla on muuta tekemistä ja jos et ole valmis sitoutumaan minuun silloin, kun sinulla on siihen mahdollisuus, et ole aikani arvoista. Olen pahoillani, en ole pahoillani!