Skip to Content

8 Tapaa, Jolla Empaatikot Rakastavat Eri Tavalla

8 Tapaa, Jolla Empaatikot Rakastavat Eri Tavalla

Se, että joku rakastaa sinua, on lumoavinta koko maailmassa. Se, että empaattinen ihminen rakastaa sinua, on jotain, mitä on mahdotonta edes kuvailla. Se on epäitsekästä, se on intensiivistä ja se on jotain, mitä et todennäköisesti ole koskaan ennen tuntenut.

Kun empaatikko päättää rakastaa sinua, se tulee olemaan sellaista, kuin kokisit rakkautta toiselta planeetalta. Usein huomaat ihmetteleväsi, mitä teit ansaitaksesi tämän erityisen olennon rakkauden itsellesi ja vastaus on: todennäköisesti et paljoakaan.

Koska empaatikot eivät rakasta, kuin normaalit ihmiset. He rakastavat eri tavalla.

LUONTAISET ANTAJAT

Usko tai älä, on olemassa ihmisiä, jotka eivät ole itsekkäitä ja jotka eivät ajattele vain omaa hyvinvointiaan. Empaatikot ovat noita ihmisiä, jotka saavat meidät kiittämään Luojaa joka päivä olemassaolostaan.

He ovat kuin enkeleitä ihmisten muodossa. Kuvittele olevasi rakastettu jonkun tällaisen toimesta. Se on siunaus, eikö vain?

Kun empaatikot rakastavat, heille on luontevaa antaa sinulle kaiken minkä voivat. Mitä tahansa he ajattelevat sinun ansaitsevan – saat sen pyytämättä.

He antavat rakkautensa ja aikansa epäitsekkäästi sille ihmiselle, jota rakastavat, koska ovat luontaisia antajia. He eivät pidättele sinulta mitään. Joskus saat jopa enemmän kuin ansaitset, koska muille antaminen tulee empaatikoille niin luontevasti.

JATKUVASTI RIKKI

Empaatikon sydän on jatkuvasti rikki epäoikeudenmukaisuuden, eriarvoisuuden, muiden ilkeyden ja muiden satuttamisen vuoksi. Joten vähiten sinun tarvitsee pelätä sitä, että empaatikko tulee satuttamaan sinua.

He ovat tietoisia maailman tuskasta ja siksi he tekevät kaiken minkä pystyvät suojellakseen sydäntäsi. Sinun ei tarvitse pelätä, että tulet petetyksi, että he vakoilevat sinua tai mitään sellaista, koska kun on kyse empaatikosta, hän pistää aina sinun tarpeesi etusijalle.

KUN LOUKATAAN

Joku voisi luulla, että empaatikot tottuvat loukatuksi tulemiseen, mutta oikeastaan ainoa tunne, johon ihminen ei totu, on tuska. Kun empaatikkoihin sattuu, he eivät koskaan heijasta tuskaansa sinuun, siitä sinun ei tarvitse huolehtia. Mutta he etääntyvät ja he saattavat unohtaa sinut hetkeksi tai toiseksikin parantaakseen itsensä.

Pahinta, mitä heille voit tehdä, on jättää heidät yksin. Kun empaatikkoa loukataan, älä jätä heitä yksin. Kyllä, anna heille aikaa, mutta ole lähettyvillä heitä varten.

Näytä, etteivät he ole yksin, koska loukatuksi tulemisen hetkellä heidän tulee tietää eniten se, että on olemassa joku, joka heistä välittää. Tämä on sinun hetkesi antaa takaisin kaikki se rakkaus, jonka sait empaatikolta.

LUKITTU SYDÄN

Usein saattaa näyttää siltä, että empaatikot rakastuvat helposti. Mutta tämä on suuri väärinymmärrys. Kun empaatikkoa on satutettu liian monta kertaa, kun he ovat antaneet rakkautensa liian usein väärälle ihmiselle ja sen jälkeen heidät rikotaan, heillä on taipumus lukita sydämensä.

Kun he eivät löydä ketään, joka sanoisi heille, että kaikki tulee vielä olemaan hyvin ja etteivät he ole yksin, he lukitsevat sydämensä ja tulee melkein mahdottomaksi saavuttaa heitä.

Itsekkäintä, mitä voit tehdä, olisi päättää olla taistelematta heistä. Älä anna niin vain periksi, kun näet tällaisen ihmisen sydän lukittuna.

Taistele kuten empaatti taistelisi sinun rakkaudestasi. Koska kun empaatikot päättävät avata kauan sitten lukitun sydämensä, sinä olet se, joka saa kaiken sen rakkauden, jota on pidätelty pitkään.

TILA

Empaatikot rakastavat ihmisiä, mutta he eivät nauti olla ihmisten ympäröimänä koko ajan. Silloin tällöin heille on jopa ylivoimaista olla ihmisten ympäröimänä. Empaatikot tarvitsevat aikaa prosessoidakseen tunteitaan, he tarvitsevat aikaa levätä kaiken sen keskellä, joka dominoi heitä, joten älä taistele sitä vastaan.

Tämä ’tila’ ei tarkoita, että he ovat ’saalistamassa’ jotain uutta tai että he olisivat saaneet sinusta kylliksi. Se tarkoittaa sitä, että he latautuvat ja palaavat takaisin luoksesi heti kun voivat.

Tämän tarinan positiivinen puoli on se, että empaatikot eivät ole takertuvia. He eivät ole koskaan liikaa. Koska he ymmärtävät tilan hyödyn, sinulla on aina tarpeeksi tilaa itsellesi.

Pystyt hengittämään, vaikka olet parisuhteessa. Ja tiedät olevasi rakastettu, vaikka ihminen, joka sinua rakastaa, ei ole lähelläsi.

REHELLISYYS

Ei väliä, kuinka tuskallisesta se voi olla, empaatikko tuo esiin aina totuuden. He vihaavat valehtelua ja he vihaavat, että heille valehdellaan. He ovat kaikkein voimakkaimpia ’parempi puhua totta, kuin lohduttaa valheella’ –lauseen puolustajia.

Koska empaatikot pitävät totuudesta, sinulle ei valehdella koskaan. Sinulle on aina selkeää, mikä on sinun osuutesi hänen elämässään.

Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että empaatti valehtelee sinulle tai sinua manipuloitaisiin. Parisuhteessasi saat aina totuuden ja tämä monelta pariskunnalta puuttuu.

INTUITIO

Mitä moni ihminen ei tiedä empaateista on se, että heillä on korkeasti kehittynyt intuitio. Heillä on kyky nähdä monia asioita ja näkymättömiä tunteita muiden silmistä.

Siksi sinusta joskus tuntuu, että sinua vakoillaan tai jotain sen suuntaista. Mutta ei se ole sitä mitä ajattelet.

Heidän intuitionsa vuoksi, empaatit aistivat asioita, mitä et heille kerro. Usein he tietävät, mitä tunnet jo ennen kuin ymmärrät sitä itse.

Sinä et pysty piilottamaan tunteitasi empaatikolta ja parasta on se, että he ovat aina siinä sinua varten. He auttavat sinua käsittelemään tunteitasi ja he tietävät tarkalleen, mitä tehdä missäkin tilanteessa. Sinun tunteesi ovat aina empaatikolla etusijalla.

Joskus heidän seurassaan tuntuu siltä, että vastassa on maagisia kykyjä omaava olento. Kykyjä, joita emme olleet uskoneet ihmisestä voivan löytyä.

Tämä voi olla sekä siunaus että kirous. Mikään ei mene empaatikolta ohi, koska he näkevät, tuntevat ja yhdistävät kaiken koko ajan.

SYVÄ RAKKAUS

Rakkaus empaatikon kanssa tulee olemaan syvää. Se tulee olemaan rehellistä ja se tulee olemaan jotain sellaista, mitä et ole koskaan ennen kokenut. Jos olet niin onnekas, että tulet empaatikon rakastamaksi, tulet näkemään värit ja sävyt, joita et ole ennen tunnistanut.

Empaatikot ovat energisesti herkkiä, he poimivat kaiken, mitä heidän ympärillään tapahtuu ja he ovat taajuudellasi melkein koko ajan. Mitä tunnet empaatikon kanssa, on sellaista, joita ihmiset kuvaavat ’yliluonnolliseksi rakkaudeksi’, koska se on jotain, mitä normaali ihminen ei pystyisi sinulle koskaan antamaan.

Olla empaattisen ihmisen rakastama tulee olemaan täydellisin rakkaus, jota koskaan olet kokenut. Sinä tulet saamaan jonkun, joka on aina siinä sinua varten ja pitää sinua etusijalla.

Joku, joka huolehtii sinusta ja joka aina antaa enemmän kuin ansaitset. Se tulee olemaan erilaista. Se tulee olemaan jotain sellaista, mitä et ole koskaan ennen kokenut. Älä mieti, mistä sen sait. Syleile sitä.