Skip to Content

Millainen Panomies Hän On Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Millainen Panomies Hän On Horoskooppimerkkinsä Mukaan

Oinas 

Tämä on mies, jolla on enemmän meikkiä naamallaan kuin sinulla. Hänen tarpeensa tulevat aina ensin. Ja siinä sekunnissa myös. Ja kolmanneksi. Yhdessä hetkessä hän ajattelee jotain kuten; ”Kuka hitto sinä olet?”

Häntä kiehtoo alastomuus ja vaikka olet hautajaisissa ja hän tekstaa sinulle, mahdollisuudet ovat suuret, että hänellä on kalunsa edessään, kun avaat viestin. Hän käy kuumana 24/7 ja jos et kestä tuota hullua tempoa, hän panee sinua, kunnes pyörryt!

Härkä

Hän aina käyttäytyy, kuin talouden herra, edes kysymättä sinun toiveistasi. Jos olette ulkona, hän tilaa ruokasi, koska hän luulee tietävänsä parhaiten. Surullinen totuus on se, että hän ei välitä sinusta yhtään.

Hän haluaa vain rahaa, seksiä ja paljon paljon alkoholia. Hän on oikea hedonisti ja kun hän saa sen, minkä haluaa, hän katoaa. Todellinen ääliö, eikö vain?

Kaksoset

Tätä merkkiä on mahdotonta lukea, heidän ailahtelevasta luonteestaan johtuen. Yhtenä hetkenä hän haluaa sinua niin kovasti ja seuraavana hän ei muista edes nimeäsi. Hän vaikuttaa kiinnostuneelta, mutta usko minua – kun hän saa mitä haluaa, hän ei vastaa viesteihisi.

Ainoa mistä hän välittää, on hän itse, joten sinut on todennäköisesti pakotettu kuuntelemaan hänen ”mielenkiintoisia” tarinoitaan uudelleen ja uudelleen. Oikea kiusankappale, tiedän!

Rapu

Koska tämä on yksi emotionaalisimmista merkeistä, hänen tapailemisensa tuntuu, kuin tapailisit tyttöä. Hän pahoittaa mielensä jokaisesta pienestä ongelmasta ja dramatisoi asioita, joita teit.

Sängyssä hän haluaa sinun kutsuvan itseään nimillä, joilla boostaat hänen egoaan. Totuus on, että sinun tulee nähdä jatkuvasti vaivaa, jos haluat hänen kanssaan onnellisen parisuhteen. Joten kerro minulle, pystytkö siihen?

Leijona

Tämä mies on epävarma narsisti, joka flirttailee jokaisen kanssa, jolla tuntuu pulssi, vain tunteakseen olonsa paremmaksi. Ongelma on siinä, että hän unohtaa sinut täysin muiden kuumien tyttöjen seurassa.

Hän menettää maalaisjärkensä flirttaillessaan, joten saattaa tulla hellä kosketus, suudelma ja PAM – hän on jo pettänyt sinua. Jos näin tapahtuu, hän löytää jollain tapaa tarpeeksi hyvän syyn sille, miksi hän sen teki ja lopulta hän syyttää sinua kaikesta.

Neitsyt

Tämä mies haluaa vain hänen palansa. Kun hän löytää tytön, josta hän pitää, hän ajattelee pelin olevan menetetty. Hän ei koskaan vie tyttöä mihinkään tai tee parastaan maustaakseen parisuhdetta.

Hän pitää aina tyttöä itsestään selvyytenä, joten sinun ei tulisi pysyä hänen kanssaan, ellei hänellä ole miljoonia pankkitilillään. Kohdataan totuus, me tarvitsemme jotain kompensaatiota, eikö vain?

Vaaka 

Saatat ajatella, että vihaat tunteita, mutta vaaka vasta vihaakin. Pahinta heissä on se, etteivät he koskaan kerro puolisolleen, mitä he oikeasti tuntevat.

Vuosienkaan yhdessä olon jälkeen he eivät paljasta oikeita tunteitaan sinulle – joka saa sinut miettimään, onko hänen sydämessään mitään sinua varten.

Skorpioni 

Skorpioni vihaa tunteita ja hän haluaa vain päästä sänkyyn. Hän poimii tyttöjä takapuolen koon mukaan eikä koskaan puhu tunteista. Hän ajattelee, että on vain yksi elämä ja se tulee elää täysillä.

Mitä enemmän hän saa tyttöjä sänkyynsä, sitä suurempi hänen egonsa on. Hänen lempiharrastuksensa on lähetellä alastonkuviaan näyttääkseen, mitä hänellä on. Mikä hullu sekopää, vai mitä?

Jousimies

Hän puhuu sinulle ja toisella silmällä flirttailee tuon klubin kuuman tarjoilijan kanssa. Tunteet eivät ole hänen palansa kakkua eikä hän koskaan luo syvempää sidettä naisiin.

Hänellä on seksi-mielikuvia jokaisen tapaamansa naisen kanssa ja hän unelmoi pääsevänsä heidän housuihinsa ja aloittavansa toiminnan. Paha asia jousimiehissä on se, että heillä on aina toinen jalka ulkona, joten he voivat paeta ennen kuin sinä heräät.

Älä edes vaivaudu soittamaan heille, koska he häpeillen kysyvät, kuka sinä olet – vaikka he olisivat vasta maanneet kanssasi edellisenä yönä.

Kauris 

Kaikkein itsekkäin horoskooppimerkki – hän ei koskaan anna sinun voittaa riitaa. Hän on valmis kiistelemään kanssasi tunteja siitä, että halusit ostaa kukkia kotiin, todistella sinulle, että et pitänyt siitä väristä.

Hän on raivohullu, kun on kyse siitä, onko joku jostain asiasta oikeassa. Jos milloinkaan onnistut vakuuttamaan hänelle, että sinä olet oikeassa – onnitteluni. Totuus on, ettei hän ole tyytyväinen elämäänsä, joten hän käyttää kaiken voimansa saadakseen sinutkin tuntemaan olosi epämukavaksi.

Vesimies

Tämä horoskooppimerkki on hieman outo. He aina ajattelevat, että muut eivät ymmärrä heitä, mutta he eivät tee mitään auttaakseen muita tekemään niin. Siksi joskus näyttää siltä, ettei heillä ole sydäntä ollenkaan.

Kuin heidän rinnassaan olisi tyhjä paikka ja kuin heissä ei koskaan olisi ollut rakkauden paloa. Joten sinä luultavimmin ihmettelet, miksi niin moni nainen on viehättynyt heistä, eikö?

No, me emme voi unohtaa heidän ainutlaatuista persoonallisuuttaan ja älykkyyttään. Luulen, että sen vuoksi moni nainen pitää heistä kiinni niin pitkään.

Kalat 

Tämä mies on panomies, johon todennäköisesti lankeat sen vuoksi, että säälit häntä. Hän on ikävä manipuloija, joka tietää, miten manipuloida suoraan sydäntäsi.

Hän ajattelee, että hänen ei tarvitse tehdä mitään parisuhteenne eteen, koska hän ajattelee, että sinä olet vain tarpeeksi onnekas tapaillaksesi häntä. Hän ei ole itsekäs, mutta hän on täysin sokea ympärillä olevasta maailmasta ja mikä on tärkeintä – hän on sokea sinun suhteesi!