Skip to Content

Tällainen Tyttöystävä Sinä Olet (Perustuen Syntymäkuukauteesi)

Tällainen Tyttöystävä Sinä Olet (Perustuen Syntymäkuukauteesi)

Tammikuu

Olet oikea alfa-nainen. Kaikki katsovat sinua, kun astut huoneeseen. Miehet ajattelevat, että olet kunnianhimoinen ja vahva.

Miehesi rakastaa sinua, koska motivoit häntä aina olemaan parempi ihminen. Hän katsoo sinua ylöspäin.

Olet aina hyvin valmistautunut ja organisoitunut ja poikaystäväsi täytyy nähdä paljon vaivaa yllättääkseen sinut. Joskus voit olla hyvin itsepäinen ja liian ylpeä, mutta hän on onnekas, kun hänellä on niin upea nainen kuin sinä.

Helmikuu

Olet super-suloinen unelmoiva tyttö seikkailunhalulla höystettynä. Et voi vain istua tekemättä mitään ja siksi viet miestäsi kaikenlaisiin aktiviteetteihin.

Sinulla on paljon mielenkiinnon kohteita ja harrastuksia ja haluat aina kokeilla uusia asioita. Et missään tapauksessa ole tyttö ihan jokaiselle.

Haluat miehesi olevan vapaahenkinen, kuten sinä, jotta voitte tutkia maailmaa yhdessä. Yksi asia on varma – sinun kanssasi ei ole koskaan tylsää, koska sinulla on aina uusia ideoita.

Maaliskuu

Olet tunteellinen ja hellä. Vaikka saatat vaikuttaa etäiseltä joidenkin mielestä, sinä olet itseasiassa hyvin empaattinen ja herkkä tyttö. Olet hyvin päättäväinen tyttöystävä, koska tiedät tarkalleen, mitä haluat mieheltäsi.

Kun rakastat, olet todellinen taistelija etkä koskaan luovuta miehesi suhteen. Tämä valtava määrä rakkautta saattaa saada sinut tekemään pikaisia päätöksiä. Ihmisten ei tulisi käyttää kiltteyttäsi heikkoutenasi, koska olet hyvin luja.

Huhtikuu

Olet todellinen aarre ystävällisyytesi, hauskuutesi ja älykkyytesi vuoksi. Olet hyvin valikoiva miesten suhteen, mutta kun rakastut, rakastat täydestä sydämestäsi.

Et koskaan kiirehdi parisuhteeseen, koska et halua tulla satutetuksi. Valitset viisaasti ja siksi päädyt yksiin hyvien miesten kanssa.

Aluksi sinun voi olla vaikea luottaa puolisoosi ja rentoutua, mutta kun sen teet, hän on onnellisin mies maailmassa.

Toukokuu

Olet taiteellinen tyttö, joka nauttii kauniista asioista elämässä. Etsit aina jotain, joka voisi inspiroida sinua ja jonka kanssa voit olla luova.

Haluat miehen, johon voit aina luottaa. Vältät valehtelijoita ja pahoja poikia. Haluat täyden rehellisyyden ja kunnioituksen.

Miesten on vaikea tehdä sinuun vaikutus millään tavoin, koska sinulla on erityinen maku kaikkeen. Olet sellainen, joka haluaa nauttia elämästä täysillä.

Kesäkuu

Olet ihastuttava, romanttinen tyttö. Olet niin suloinen, etteivät miehet voi muuta kuin rakastua sinuun.

Sydämesi on suuri ja puolisosi tuntee olonsa aina rakastetuksi sinun kanssasi. Kiinnyt poikaystävääsi helposti ja saatat olla hyvin mustasukkainen ajoittain.

Ihmisen, joka rakastaa sinua, täytyy olla valmis siirtämään vuoria vuoksesi, koska mikään vähempi ei sinulle sovi. Kun rakastat, rakastat hullun lailla.

Heinäkuu

Olet hyvin itsenäinen ja kuuntelet sisimpäsi ääntä, kun on kyse parisuhteista. On hyvin vaikea kiinnittää sinun huomiosi.

Miehesi tulee olla sinulle täydellinen, muutoin haluat pysyä sinkkuna. Sinulla on vahva persoonallisuus, mutta olet hyvin suojelevainen ihmisiä kohtaan, joita rakastat.

Jos poikaystävälläsi on huono päivä, teet kaikkesi saadaksesi hänet piristymään. Olet paras ystävä ja tyttöystävä yhdessä paketissa.

Elokuu

Sinä olet sydän ja sielu. Miehet rakastavat mahtavaa huumorintajuasi. Olet hyvin itsevarma ja tarkkaavainen.

Kun rakastut, saatat muuttua hyvin lapselliseksi, mutta hyvin intohimoiseksi naiseksi. Sinun rakastamisesi ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista, koska sinun kanssasi oleminen on elämänmittainen seikkailu.

Muut pariskunnat haluavat kanssanne tuplatreffeille, koska olet niin hauskaa seuraa. Sinun miehesi on oikea onnenpekka!

Syyskuu

Olet hyvin siisti ja hienostunut tyttö. Kun on kyse parisuhteista, olet perfektionisti. Haluat miehesi olevan kypsä ja älykäs sekä olemaan valmis sitoutumaan.

Koska olet hyvin vastuuntuntoinen ja fiksu tyttö, et halua tapailla ääliöitä. Et halua asettua aloillesi jonkun keskinkertaisen kanssa.

Olet käytännönläheinen, objektiivinen ja vakaa ihminen. Vältät konflikteja poikaystäväsi kanssa ja inhoat draamaa.

Lokakuu

Olet hyvin positiivinen tyttö ja kanssasi ajanviettäminen on aina mukavaa. Hymysi saa kenet tahansa ihastumaan sinuun.

Näet aika elämän valoisan puolen ja miehet rakastavat aurinkoista näkökulmaasi. Olet myös hyvin itsepäinen eikä mikään saa sinua masentumaan.

Sinulla on hyvin vahva asenne ja miehesi pitää olla vahva, jotta hän pysyy perässäsi. Asenteesi on oikein hyödyllinen parisuhteessasi.

Marraskuu

Olet hyvin intuitiivinen. Tiedät aina, milloin on oikea aika sanoa tai tehdä jotain. Tiedät totisesti, kuinka saada miehesi onnelliseksi ja tyytyväiseksi.

Mutta tiedät myös, kuinka tapella ja käyttää sanoja aseena. Sinulla on aina hyviä neuvoja ja olet oikein viisas nuoreksi naiseksi.

Miehet pitävät sinusta, koska he tuntevat olonsa rennoksi kanssasi ja voivat olla oma itsensä, teeskentelemättä yhtään olemalla joku toinen miellyttääkseen sinua. Arvostat rehellisiä keskusteluja enemmän kuin mitään muuta.

Joulukuu

Olet täyttä tulta. Kyllästyt helposti ja siksi etsit miestä, joka voi tehdä päiväsi aktiiviseksi ja mielenkiintoiseksi.

Miehet hullaantuvat vapaasta ajattelutavastasi ja spontaanisuudestasi. Miehesi tulisi olla joku, joka tukee toiveitasi ja suunnitelmiasi, koska sinun unelmasi ovat suuria.

Sinä rakastat miehissä sitä, että he ovat hieman erilaisia kuin sinä. Etsit jotain kärsivällisetä, jotain, joka voi haastaa sinut ja inspiroida sinua olemaan parempi.