Skip to Content

8 Merkkiä Siitä, Että Hän On Pettäjä

8 Merkkiä Siitä, Että Hän On Pettäjä

Pettäminen on jotain, mitä me kaikki vihaamme ja yritämme välttää kaikin keinoin, joten tässä on joitain merkkejä, joita voit tarkkailla ennen kuin luot tunteita jotain kohtaan ja päädyt satuttamaan itseäsi.

1. Hän on omituinen menneistä parisuhteistaan

Hän on täynnä vihaa exiään kohtaan ja kieltäytyy puhumasta aiemmista parisuhteistaan. Tämä voi johtua siitä, että he ovat olleet ’pahoja poikia’ eivätkä exät.

Pitääkseen sinut lähellään, hän peittää hänen menneet parisuhteensa, ettet sinä pakenisi.

2. Jokainen exä vihaa häntä

Sitä tapahtuu, että yksi tai kaksi exää vihaa miestä, mutta jos joka ikinen heidän exänsä vihaa häntä, jotain on pielessä. Tullakseen vihatuksi, sinun täytyy sotkea asiat pahan päiväisesti.

Tytöt eivät vihaa jotain sellaista, joka haluaa eri asioita kuin he, he vihaavat jotain sellaista, joka petti ja käyttäytyi huonosti.

3. Hän on mustasukkainen

Hän on mustasukkainen, koska hän ’tietää’, millaisia miehet ovat, koska hän on yksi heistä. Hän tietää, että miehet käyttävät hyväkseen naisia, koska hän tekee sitä.

Hän ei ole suojeleva tai suloinen, hän vain haluaa tehdä selväksi, että hän on sinun ainoasi (vaikka sinä et olisi hänen ainoansa).

8 Merkkiä Siitä, Että Hän On Pettäjä

4. Hän ’unohtaa’ kutsua sinut juhliin

Tai hän sanoo, että sinä tylsistyisit tai että se on vain miesten ilta. Mies, joka oikeasti pitää sinusta tai ei ole hämärä, haluaa sinut seuraansa koko ajan.

Vaikka olisi kyseessä kyllästyttävä tapahtuma tai vain ihmisiä töistä, hän haluaa kaikkien tapaavan sinut ja hän haluaa näyttää sinut maailmalle.

Hämärämies ei halua sinua lähelleen, jotta hänellä olisi vapaus tehdä ’taikojaan’ muiden naisten kanssa.

5. Sitoutumis-kammo

Älä luota mieheen, jonka sinun täytyy pakottamaan sitoutumaan sinuun. Niin yksinkertaista se on. Jos hän pelkää sitoutumista, hän saattaa hölmöillä ympäriinsä tai ainakin suunnittelee tekevänsä niin.

6. Hän tarvitsee yksityisyyttä – liian paljon

Hän pitää puhelintaan koko ajan mukanaan, hän ei koskaan kerro yksityiskohtia päivästään tai viikostaan ja sinulla ei ole aavistustakaan, mitä hän tekee sillä välin, kun olette erossa.

Hän pyytää sinun arvostavan hänen yksityisyyttään tai hän vain jättää kertomatta suuresta osasta päivästään sinun kanssasi puhuessaan. Mikä järki siinä on, jos sinulla ei ole mitään salattavaa?

7. Itsekeskeinen narsisti

Aina on kyse hänestä, hänen tarpeistaan ja tunteistaan. Hän oikeasti uskoo, että maapallo pyörii hänen ympärillään eikä auringon.

Usein itsekeskeiset ihmiset, jotka eivät ota vastuuta teoistaan, myöskään pettämisestä. Hän vain meni tarpeidensa perässä, joten mikä siinä on niin iso ongelma?

8. Hän valehtelee

Pienet valheet kasvavat suuremmiksi. Jos hänen tarinansa eivät täsmää tai saat hänet kiinni valheesta (pienestä tai isosta) eikä hän myönnä sitä, hänellä saattaa olla vakava ongelma.

Mikä estää häntä valehtelemasta hänen ’öisistä aktiviteeteistaan’?