Skip to Content

Tämän Takia Elämäsi Parisuhde Tulee Olemaan Sellaisen Tytön Kanssa, Joka On Käynyt Läpi Helvetin

Tämän Takia Elämäsi Parisuhde Tulee Olemaan Sellaisen Tytön Kanssa, Joka On Käynyt Läpi Helvetin

1. Hän auttaa sinua käymään läpi sinun ongelmasi

Tällainen tyttö on käynyt läpi helvetin ja löytänyt tien takaisin, joten hän tietää, miltä tuntuu kärsiä. Asiat, joita hän on käynyt läpi ovat sellaisia, joita hän ei toivoisi pahimmalle vihamiehelleenkään ja kun hän näkee sinun painivan omien ongelmiesi kanssa ja hän on siinä tukemassa sinua.

Hän pitää kädestäsi kiinni kovemmin silloin, kun sinä työnnät häntä pois. Hän tulee perääsi, vaikka sinä päätät juosta karkuun. Hän tekee kaiken sen, koska hän käyttäytyi samalla tavalla, mutta valitettavasti hänellä ei ollut ketään, joka olisi auttanut häntä silloin.

2. Hän ymmärtää sinua

Kun kerrot hänelle, ettet tunne oloasi mukavaksi jotain asiaa tehdessäsi, hän ei tuomitse sinua vaan ymmärtää sinua. Hän tietää, että me emme ole samanlaisia ja eri ihmiset pelkäävät eri asioita.

Tällainen tyttö on aina auttavainen ja hän yrittää aina saada sinut tuntemaan olosi hyväsi ja hyväksytyksi, kun olet hänen kanssaan. Hän antaa sinulle kaiken sen, mitä hän oli kaivannut niin kovasti aiemmin, mutta ei sitä saanut. Hän auttaa sinua parantumaan ilman kosketusta, vain sanoja käyttäen.

3. Hän ylianalysoi asioita

Tämän hän tekee siksi, että häntä on satutettu liian monta kertaa aiemmin. Hän ei yksinkertaisesti halua enää särkeä sydäntään ja siksi hän ylianalysoi asioita, joita sanot, jotta hän voi keskustella niistä ajan kanssa.

Milloin vain sinulla on ongelma, hän istuu alas ja juttelee kanssasi kuten paras ystäväsi, nähden vaivaa, että teillä kahdella asiat sujuisivat. Hän on sellainen, joka ei luovuta helposti ja kun hän päättää jotain, hän pysyy päätöksessään, vaikka se saattaisi sillä hetkellä tuntua todella vaikealta.

4. Hän näkee vaivaa

Tällainen tyttö tietää, että on tarpeellista nähdä vaivaa sen eteen, että asiat sujuvat. Hän on ollut merkityksettömissä parisuhteissa ja ne ovat epäonnistuneet panostuksen puutteen vuoksi. Siksi hän tekee kaiken voitavansa saadakseen asiat toimimaan teidän kahden välillä.

Et koskaan näe hänen luovuttavan ja hän ei ole koskaan se, joka aloittaa riidan. Hänenlaisensa ihminen haluaa käsitellä asiat rauhallisella tavalla. Hän ei korota ääntään tai kiroile. Hän on aikuinen ja hän käyttäytyy sen mukaisesti, ilman draamaa.

5. Hän jakaa kanssasi pimeimmätkin salaisuutensa

Hän myöntää, että hänet on rikottu monta kertaa. Hän ei silti sitä sen vuoksi, että säälisit häntä vaan ollakseen lähempänä sinua. Hän tietää, että läheisyys on parisuhteessa hyvin tärkeää, joten hän haluaa sinun tietävän kaiken itsestään, hyvät ja huonot puolet.

Hän ei halua huijata sinua vaan haluaa sinun tuntevan hänet ja nähdä, pysytkö hänen mukanaan ja jakavan hänen taakkansa. Hän on rehellinen sinulle alusta asti eikä hän koskaan satuta sinua tarkoituksella.

6. Hän ei tarvitse täydellistä miestä

Se, mitä hän oikeasti haluaa, on se, että joku henkilö kolahtaa – mies, joka on täydellinen hänen silmissään. Hän haluaa miehen, joka rakastaa häntä, vaikka hän on hieman hullu, vaikka hän on vähän tukahduttava ja vaikka hän on takertuva.

Hän tarvitsee jonkun, joka hyväksyy hänet juuri sellaisena kuin hän on eikä yritä muuttaa häntä. Hän haluaa miehen, joka ei yritä korjata häntä vaan rakastaa hänen rikkinäisiä palasiaan. Ja kun hän löytää tällaisen miehen, hän on täysillä mukana.

7. Hän on paras ystäväsi

Hän tietää, että puolisoiden tulee tuntea toisensa, jotta he voivat rakentaa vakaan parisuhteen. Siksi hän yrittää olla paras ystäväsi ensin ja kun olette yhteydessä henkisellä tasolla, hän yrittää olla enemmän kuin ystävä. Hän yksinkertaisesti haluaa miehen, johon hän pystyy uskomaan ja joka ei juokse pakoon heti ensimmäisen kuopan sattuessa tielle.

8. Hän on kiitollinen pienistä asioista

Tällainen tyttö ei kaipaa kalliita lahjoja nähdäkseen rakkautesi. Hän mieluummin ottaa vastaan pieniä asioita, kuten suukko silloin, kun kukaan ei näe, ruusu pihaltasi tai sitä, että sanot rakastavasi häntä silloin, kun hän vähiten osaa sanojasi odottaa.

Hän tietää, että pienet asiat merkitsevät eikä hän halua sinun tekevän häneen vaikutusta millään suurella asialla. Hän haluaa sinun hemmottelevan häntä uskollisuudellasi, koska hän tietää, että tunteet ovat tärkeämpiä, kuin materia.