Skip to Content

9 Paljastavaa Merkkiä Siitä, Että Mies Vetoaa Sinuun Voimakkaasti

9 Paljastavaa Merkkiä Siitä, Että Mies Vetoaa Sinuun Voimakkaasti

Kuinka monta kertaa oletkaan kuullut, että naiset ovat monimutkaisia?

Tuskin väittäisin, että olemme monimutkaisia – meillä on vain suurempi taipumus miettiä ja analysoida asioita liikaa, mutta se johtuu pääasiassa siitä, ettemme halua menettää mitään.

Haluamme harkita kaikkia vaihtoehtoja ja olla vahvasti tietoisia siitä, mihin olemme menossa lopullisena päätöksenä.

Tämän ylianalysointitaipumuksen vuoksi huomaamme usein analysoivamme jokaisen miehen tekemän teon saadaksemme selville, mikä oli sen alkuperäinen tarkoitus.

Siksi vietämme usein tunteja ja lukemattomia öitä sängyissämme makaamalla ja miettimällä, onko joku mieleistämme mies ihastunut meihin ja missä määrin.

Miehen vetovoiman voimakkaiden merkkien selvittäminen saattaa olla uuvuttavaa, mutta ei, jos tunnet paljastavat merkit, jotka saattavat auttaa sinua saamaan vastauksen paljon nopeammin ja lopettamaan kaikki ne unettomat yöt, jotka olet tähän asti omistanut tämän mysteerin ratkaisemiseen.

Miehesi saattaa luulla, ettet huomaa, mutta kaikki hänessä huutaa, että hän on todella ihastunut sinuun, ja nämä merkit pettävät häntä eniten. Jos mies on ihastunut sinuun:

Hän haluaa tietää, millainen päiväsi oli.

Hän ei kysy kuulla mehukkaita juoruja toimistossasi tapahtuneista asioista vain siksi, että teillä olisi jotain puhuttavaa, vaan hän kysyy sinulta tästä, koska on aidosti kiinnostunut sinusta ja asioista, jotka kuuluvat elämääsi.

Hän haluaa tietää kaiken, mitä sinä päivänä tapahtui, ja jos hän voi tehdä jotain, jotta päiväsi olisi valoisampi. Hän myös kutsuu sinua “beibiksi”.

Hän haluaa tietää, onko sinulla ikävä häntä.

Kun kyse on miehistä, he muuttuvat voimakkaimman vetovoimansa hetkinä todellisiksi vauvoiksi, jotka vain kaipaavat naisten huomiota.

Tieto siitä, että kaipaat häntä, merkitsee hänelle paljon enemmän kuin osaat kuvitellakaan. Se kertoo hänelle, kuinka paljon haluat häntä ja onko hänellä syytä jatkaa ritarillista temppuaan valloittaakseen sinut.

Hän haluaa tietää, mitä olet puuhannut.

Kun on kyse sinusta, hän haluaa tietää kaiken, varsinkin jos on jotain asioita, joita aiot tehdä.

Syy siihen, että hän haluaa tietää, on se, että hänellä on aikomus kutsua itsensä mukaan ja olla mukana kaikessa, mitä sinulla on meneillään.

Hänellä on tarve koskettaa sinua.

Kyse ei ole seksuaalisesta viittauksesta, vaikka häneltä ei puutu tämäkään vetovoima. Hän nauttii siitä, että hän koskettaa kättäsi tai mitä tahansa osaa sinusta.

Hän sanoo, että sinulla on ihanat hiukset, ja hän tarttuu tilaisuuteen ja koskettaa niitä. Hän haluaa myös suudella sinua PALJON. Se on yksi voimakkaista merkeistä hänen vetovoimastaan sinuun.

Hänellä on tarve saada sinut nauramaan.

Jos hän on ihastunut sinuun, naurusi on musiikkia hänen korvilleen. Hän tekee mitä tahansa nähdäkseen naisen hymyn, johon hän on ihastunut – nähdäkseen sinun hymyilevän.

Hänellä on tarve kertoa maailmalle teistä kahdesta.

Hän ei salaa sinua tai sitä, mitä hän tuntee sinua kohtaan tai kuinka paljon hän haluaa sinua.

Hän pitää huolen siitä, että kaikki ympärilläsi olevat ihmiset ja kaikki hänen ympärillään olevat ihmiset tietävät, että hän on ihastunut sinuun.

Hänen ystävänsä tietävät sinusta, hänen perheensä ihmettelee, kuka on tyttö, joka varasti hänen mielensä ja sydämensä, eikä hän häpeile vastata kysymykseen. Jos hän tuntee voimakasta vetoa sinuun:

Hän on mustasukkainen.


Hän osoittaa lieviä merkkejä mustasukkaisuudesta. Jos hänen vetovoimansa on voimakas, hän haluaa tietää, kenen kanssa olet menossa treffeille.

Häntä kiinnostaa nähdä, ovatko jotkut miehet vielä mahdollisesti pelissä mukana ja hän muistaa heidät.

Muista kuitenkin huomata, että viaton mustasukkaisuus saattaa kertoa hänen vetovoimastaan, mutta kun mustasukkaisuutta on liikaa, sinulla saattaa olla ongelma.

Hän tulee olemaan suojeleva.

Suojeleminen sinua kohtaan on hänelle luonnollista.

Saattaa olla, että joillakin miehillä tämä on synnynnäistä mitä tahansa naista kohtaan, mutta hänen tarpeensa suojella sinua näkyy eri tavalla.

Hänen osoittamansa huolenpidon perusteella voit päätellä, onko hänen vetovoimansa niin voimakas vai ei.

Hänestä tulee parempi versio itsestään.

Hän tekee kaikkensa ollakseen paras versio itsestään. Hän yrittää jatkuvasti kehittyä ja tekee kaikkensa varmistaakseen, että hän antaa sinulle parhaansa voittaakseen sinut puolelleen.

Hän tekee kaikkensa saadakseen sinut valitsemaan hänet ja pysymään hänen kanssaan.

Tämä on äärimmäinen merkki miehen voimakkaasta vetovoimasta.