Skip to Content

7 Merkkiä Siitä, Että Kyseessä On “Rakkauspommitus” Eikä Todellinen Rakkaus

7 Merkkiä Siitä, Että Kyseessä On “Rakkauspommitus” Eikä Todellinen Rakkaus

Rakkauspommituksen ja aidosti rakastuneen ihmisen tunteiden näyttämisen välillä on ohut raja. Siksi rakkauspommitusta on niin vaikea havaita.

Se alkaa yleensä kuin satu, mutta päättyy katastrofiin.

Rakkauspommitus on yksi yleisimmistä tekniikoista, joita narsistit ja sosiopaatit käyttävät houkutellakseen sinut mukaansa, saadakseen valtaa ja pitääkseen uhrinsa hallinnassa.

Rakkauspommituksen merkit eivät ole helposti tunnistettavissa, mutta ne eroavat joiltakin osin todellisista rakkauden osoituksista.

 Rakkauspommittajat liikkuvat aivan liian nopeasti

Kun asiat kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta, se johtuu siitä, että ne yleensä ovat sitä.

Jos tapaat miehen, joka on valmis sitoutumaan, kertoo rakastavansa sinua ja haluaa, että tapaat hänen perheensä vasta muutaman treffin jälkeen, se on jotain, joka useimmissa tapauksissa viestii vaarasta.

Kun olet terveessä suhteessa, asioiden kehittyminen vie aikaa. Ne etenevät hitaasti, askel kerrallaan – tutustutaan toisiimme syvemmällä tasolla, luodaan yhteyksiä, jaetaan, ylitetään esteitä ja niin edelleen.

Jos kumppanisi haluaa ohittaa kaiken tämän, sinun kannattaa yrittää hidastaa häntä. Jos et pysty siihen, se on ehdottomasti huolestuttavaa.

 Hän kehuu sinua jatkuvasti

Hän kertoo sinulle, kuinka kaunis, fiksu, söpö, kuuma… olet, ja hän vie sen äärimmäisyyksiin. Hän ei jätä käyttämättä tilaisuutta palvoa sinua ja olemassaoloasi.

Hän tekstaa kaipaavansa sinua aina tilaisuuden tullen, kun ette ole yhdessä. Hän julkaisee kuvia sinusta, lauluja ja pitkiä merkityksellisiä tekstejä sosiaalisessa mediassa hyvin varhain.

Jos hän liioittelee ja tekee olosi epämukavaksi, siinä on jotain perää. Myös kohteliaisuudet ovat enemmän kuin tervetulleita paitsi silloin, kun niitä tulee liikaa, varsinkin jos et muista käyneesi hänen kanssaan niin paljon merkityksellisiä keskusteluja.

Tätä sinun kannattaa varoa.

 He yltäkyllästävät sinua lahjoilla

Aina kun näette toisenne, hän tuo sinulle jotain. Se voi olla kukka, suklaata tai jotain kalliimpaa. Tavallaan hän yrittää ostaa rakkautesi aina tilaisuuden tullen.

Kuten kaikessa, mitä hän tekee, hän menee yli hilseen. Satunnainen lahja silloin tällöin on ihan ok, mutta onko todella tarpeen tuoda jotain joka tilaisuudessa?

Rakkauspommittajat sanovat aina oikean asian oikeaan aikaan

Oletusarvoisesti miehet ja naiset eivät ole samanlaisia, ja on pieni mahdollisuus, että he saavat toisensa joka kerta. Rakkauspommittajat osuvat oikeaan lähes joka kerta.

He kertovat sinulle juuri sen, mitä haluat kuulla – eivät siksi, että välittäisivät, vaan siksi, että he ovat yleensä erittäin älykkäitä, ja he käyttävät sitä saalistaakseen epävarmuuttasi, jotta he voivat manipuloida sinua myöhemmin.

He ovat mahdollisimman tarkkaavaisia, kun puhut jostain, mikä meni pieleen, miten jokin tilanne sai sinut tuntemaan olosi epämukavaksi tai miten teit menneisyydessä jotain, mitä kadut.

He pitävät kiinni jokaisesta sanastasi vain siksi, että he voivat käyttää sitä myöhemmin sinua vastaan.

 He saavat sinut uskomaan, että olet tuntenut heidät iät ja ajat

Heti alusta alkaen he alkavat kertoa sinulle, että olette sielunkumppaneita, kuulutte yhteen, teillä on yhteys tavalla, johon kukaan ei pysty. Mutta tunnetko heidät todella?

Kysy itseltäsi: Mitä hän on kertonut itsestään, perheestään, menneisyydestään? Jos huomaat, että sinä olet ainoa, joka kertoo ja hän vain jankuttaa siitä, miten uskomaton sinä olet, hän saattaa välttää puhumasta itsestään.

Jonkinlaisen yhteyden ja kemian tunteminen alussa on normaalia. Sinun on kuitenkin suhtauduttava kaikkeen realistisesti ja katsottava, tunnetko hänet todella vai onko se vain jotain, mitä hän saa sinut uskomaan.

 He vihaavat sitä, että heiltä kysytään

Jos alat esittää kysymyksiä kuten: “Mistä tiedät, että rakastat minua?” , “Mistä tiedät, että olemme sielunkumppaneita?”, “Eikö ole vielä aikaista kaikelle tuolle?”. , “Etkö etene vähän liian nopeasti?”, hän puolustautuu eikä pidä mistään näistä kysymyksistä.

Hän saattaa jopa ärsyyntyä tai suuttua, koska hän ei ole tottunut tällaiseen tilanteeseen. Hän ei ole tottunut siihen, että joku kyseenalaistaa hänen sanansa ja tekonsa, ja tämä on hänelle aivan toinen ulottuvuus.

Tämä on luultavasti ainoa tilanne, jossa hänellä ei ole kaikkia oikeita vastauksia. Ja nämä ovat kysymyksiä, jotka sinun pitäisi esittää, jotta näet hänen reaktionsa.

 He tulevat mustasukkaisiksi tyhjästä

Sanotaan, että olette viettämässä tyttöjen iltaa ensimmäistä kertaa seurustelunne alkamisen jälkeen. Siinä ei ole mitään väärää, mutta hän saa sinut tuntemaan syyllisyyttä.

Hän sanoo asioita kuten: “Luulin, että teemme jotain tänä iltana.” , “Jätätkö todella minut yksin?”, “Onko sinun todella pakko lähteä? Minulle tulee ikävä sinua.”

Tällä hän saa sinut syyllistymään siihen, että jäät hänen rinnalleen sen sijaan, että lähtisit ulos, ja jos lähdet, sinulla on edelleen se vaikutelma, että hän on ah niin yksinäinen kotona.

Hänellä saattaa olla myös muunlaisia mustasukkaisuuden osoituksia. Joka tapauksessa se ei ole hyvä merkki, ja sinun kannattaa olla varovainen sen suhteen.

Ei ole helppoa sanoa, onko joku aidosti rakastunut ja tekee kaikkensa tehdäkseen sinut onnelliseksi vai pommittaako hän sinua rakkaudella, koska hänellä on jokin salattu agenda.

Joka tapauksessa sinun on oltava varovainen ja varottava punaisia lippuja.

Suhteen kuherruskuukausi on rakkauden pommittajille tärkein osa, koska juuri silloin he pääsevät ihosi alle.

Niinpä myöhemmin, kun heidän käytöksensä muuttuu ja alkaa muuttua yhä pahemmaksi, et ole tietoinen siitä, mistä tarkalleen ottaen on kyse.

Alat vakuutella itsellesi, että se on vain vaihe ja että he muuttuvat takaisin sellaisiksi kuin he olivat alussa.

On tärkeää tuntea rakkauspommituksen merkit, jotta pystyt tunnistamaan ja välttämään sen. Mutta mikä tärkeintä, sinun on luotettava vaistoosi.

Jos sinusta tuntuu, että jokin on pielessä, luota siihen tunteeseen.

Poistu tilanteesta, jossa et tunne oloasi täysin mukavaksi.