Skip to Content

Jos Teet Nämä 5 Kaunista Asiaa, Tulet Varmasti Houkuttelemaan Todellista Miestä

Jos Teet Nämä 5 Kaunista Asiaa, Tulet Varmasti Houkuttelemaan Todellista Miestä

Miehen tapaaminen on helppoa, mutta sellaisen miehen tapaaminen, jonka kanssa haluat seurustella, on kuin lottovoitto. Deittimaailma on kuin viidakossa elämistä. Vain vahvimmat selviytyvät, ja kun etsit sitä oikeaa, siellä on paljon tappavan vääriä.

Jos väärä saa sinut kynsiinsä, huomaat tukehtuvasi omiin kyynelihisi ja huutavasi maailmalle vihaisena sen epäoikeudenmukaisuudesta.

On aina helpompaa syyttää heitä ja heidän kyvyttömyyttään sitoutua, heidän epävarmuuttaan ja sitä, että he ovat emotionaalisesti saavuttamattomissa, ja useimmiten se on totta, mutta se ei ole ainoa tekijä, miksi houkuttelet vääränlaisia miehiä.

Jotkut asiat riippuvat myös sinusta itsestäsi. On totta, että et voi muuttaa ympäristöä, joka sinua ympäröi, mutta voit sopeutua itse. Ei muuttua, vain sopeutua, ja silloin sinulla on mahdollisuus tavata todellinen oikea mies. Arvosta itseäsi enemmän, äläkä ota vastaan mitä tahansa, mitä tiellesi tulee.

Naiset osaavat tehdä näin pelosta jäädä sinkuksi, joten he tyytyvät ensimmäiseen mieheen, joka ei ole niin kamala. Tämä on suurin virhe, jonka voit tehdä. Pysy uskollisena itsellesi, älä muutu vaan sopeudu parantamalla.

1. Rakasta kehoasi

Olet juuri täydellinen sellaisena kuin olet. Rakasta jokaista asiaa kehossasi, koska omistat sen, se on sinun. Se on ainutlaatuinen, kenelläkään muulla ei ole sitä. Se on yksi syy siihen, miksi sen on oltava erityinen.

Kun opit arvostamaan kehoasi, arvostat itseäsi enemmän etkä enää koskaan tyydy vähempään kuin ansaitset. Osta itsellesi hieno mekko, ehkä sellainen, joka näyttää enemmän hartioitasi, sillä miehet ihastuvat paljaisiin hartioihin.

Varmista kuitenkin, ettet pukeudu ensitreffeillä johonkin, joka huutaa seksiä. Se jättää väärän vaikutelman tai vaikuttaa siltä, että yrität liikaa.

2. Älä esitä kuumaa ja kylmää

Oikeat miehet eivät osta tätä paskaa. Oikeat miehet eivät pidä näistä peleistä. Jos siis haluat houkutella vääränlaisia miehiä tai epäkypsää mammanpoikaa, näyttele kiinnostunutta yhtenä päivänä ja jätä hänet seuraavana päivänä kokonaan huomiotta.

Tämä toimii idioottien kanssa, eikä sellaisten, joita haluaisit oikeasti seurustella. Älä esitä, ettet ole kiinnostunut ja odota, että hän lukee ajatuksiasi.

Jos pidät hänestä, kerro hänelle, ja jos tunnet olosi mukavaksi ja luotat häneen tarpeeksi kertoaksesi hänelle, hän on luultavasti oikeanlainen mies, jota haluaisit seurustella.

3. Kohtele itseäsi niin kuin hän haluaa kohdella sinua

Mies haluaa nähdä naisen, joka asettaa itsensä etusijalle, joka on itsenäinen ja vahva. Hän haluaa nähdä, että osaat huolehtia itsestäsi etkä tarvitse kenenkään apua.

Hänen on nähtävä, että pystyt rakastamaan itseäsi samalla tavalla kuin hän rakastaisi sinua. Hän haluaa nähdä, että kunnioitat itseäsi, ja hän kunnioittaa sinua takaisin.

Yritä panostaa itseesi niin paljon kuin voit. Se osoittaa hänelle, että välität itsestäsi yhtä paljon kuin hänkin.

4. Ole ystävällinen

Tämä on yksi kaunis piirre, joka useimmilla naisilla on ja jota kaikki oikeat miehet ihailevat. Yhteiskunta ja media ovat molemmat näyttäneet täysin erilaisen kuvan siitä, mitä miehet rakastavat – seksikäs, likainen pahis, joka ei välitä muista kuin itsestään.

Se on totta, mutta vain jossain määrin. Pitää välittää itsestään ja rakastaa itseään, mutta sen lisäksi pitää olla myötätuntoa muita kohtaan. Ja siitä oikeat miehet todella pitävät.

Kukapa ei haluaisi mukavaa, kilttiä naista aina rinnalleen, naista, jonka tietää, ettei hän petä häntä ja saa häntä näyttämään täydeltä idiootilta? Joten kyllä, ystävällisyys toimii.

Kokeile sitä joskus ja katso itse. Varoituksen sana: kiltteys toimii vain oikeisiin miehiin eikä poikiin.

5. Anna hänen johtaa

Lakkaa yrittämästä aina hallita. Jos vihdoin löysit rakastamasi miehen ja haluat viettää loppuelämäsi hänen kanssaan, anna hänen olla jonkin aikaa johdossa. Opettele ottamaan hänen johtoaan vastaan, sillä kukaan ei kestä koko elämää komenteltavana.

Lisäksi se jättää vaikutelman, ettet luota häneen etkä usko hänen kykenevän tekemään oikeita päätöksiä. On ihan ok ajatella, että olet oikeassa, mutta hänen mielipiteidensä ja panoksensa hylkääminen voi todella vahingoittaa suhdettanne.

Tarvitset miehen, joka osaa tehdä päätöksiä ja puolustaa itseään. Ainoa asia, mitä sinun täytyy oppia tekemään, on kuunnella häntä aika ajoin ja antaa hänelle mahdollisuus todistaa itseään.

Tarkoitus ei ole muuttaa itseäsi, vaan vain yrittää tehdä itsestäsi paremman. Jos onnistut tässä, vedät automaattisesti oikeita miehiä lähemmäs itseäsi. Eikä vain sitä, vaan tämä hyödyttää myös sinua ja tekee sinusta parhaan version itsestäsi.