Skip to Content

Vahvat Naiset Tarvitsevat Vielä Vahvempia Miehiä

Vahvat Naiset Tarvitsevat Vielä Vahvempia Miehiä

Kuulemme usein, kuinka vahvat naiset pelottavat miehiä. Se ei ole totta. He eivät pelottele kaikkia miehiä.

He pelottavat vain niitä, jotka ovat heikompia kuin he.

Mikä ei ole yllätys. Miehillä, jotka ovat pelkkää puhetta, mutta eivät kävele, ei ole mitään annettavaa vahvalle naiselle.

He eivät voi ruokkia naista valheellisilla lupauksilla ja pinnallisilla tarinoilla – ainakaan pitkään.

Vahva nainen vaatii tekoja ja sisältöä. Siksi hän tarvitsee miehen, joka on vielä vahvempi kuin hän itse. Hän tarvitsee miehen, joka antaa hänelle yhtä paljon kuin nainen antaa hänelle.

Ja myönnettäköön, että hän ei tarvitse paljon. Mutta kunnioitus, luottamus, aidot tunteet ja kunnon annos hellyyttä riittäisivät. Valitettavasti häneltä puuttuu useimmiten jopa se.

Hänen on nähtävä, että mies, jonka kanssa hän on, ei pelkää nostaa hihojaan ja rakentaa suhdetta hänen kanssaan. Hän ei tarvitse miehen tekevän kaikkea työtä. He panostavat tasapuolisesti.

Rakkauden on oltava vastavuoroista ja sitä on vaalittava, muuten kaikki on turhaa. Ei ole mitään järkeä pakottaa asioita tai olla se, joka vetää suurimman osan painosta.

Hän on jo tehnyt sen. Se ei koskaan toimi. Hän ei halua löytää itseään jälleen kerran keskeltä suhdetta, jossa hän tuntee olonsa yksinäiseksi, suhdetta, jossa kaikki hänen ponnistelunsa maksetaan takaisin puoliksi jonkun toisen ponnisteluilla.

Jos vahvalta naiselta kysytään, mies, joka ponnistelee, on seksikkäin mies maailmassa. Nainen ihailee heti miehen aloitteellisuutta ja hämmästyy miehen sinnikkyydestä.

Mies, joka ei peräänny ensimmäisestä esteestä ja joka on valmis nousemaan mukavuusalueeltaan ja tekemään vähän enemmän, on oikea mies naiselle. Hän saa naisen tuntemaan olonsa turvalliseksi ja terveeksi.

Hän madaltaa vähitellen niitä muureja, joita nainen on vuosien varrella rakentanut. Hän on kärsivällinen eikä häntä haittaa, jos asiat etenevät hitaasti. Hän tietää, että hyvät asiat vievät aikaa.

Hän on paikalla muistuttamassa häntä siitä, ettei hänen tarvitse kantaa kaikkien taakkaa. Että aika ajoin on ok rentoutua, hidastaa tahtia ja nauttia elämästä.

Hänellä on taipumus olla ankara itselleen, ja hän on itsensä pahin kriitikko. Vahva mies rauhoittaa häntä.

Mies rauhoittaa häntä ja kertoo hänelle, ettei hänen tarvitse olla koko ajan täydellinen ja kaiken päällä.

Mies opettaa hänelle, ettei kaikkea tarvitse suunnitella etukäteen ja aikatauluttaa. Joskus asiat, jotka tehdään hetken mielijohteesta, asiat, joita ei mieti ja jotka vain tekee, ovat parhaita.

Tuo mies tietää, ettei nainen koskaan pyytäisi apua, ja siksi hän auttaa pyytämättä. Hän on tottunut nojautumaan itseensä, ja tämä kaikki tulee olemaan vierasta.

Kun hän kuitenkin tottuu siihen, se on kuin raikas tuulahdus, muutos parempaan, jota hän on aina kaivannut.

Hän tietää, että mies on hänen tukenaan silloinkin, kun hän ei ole fyysisesti läsnä. Koko hänen hektisen päivänsä aikana hänen suudelma ja lämmin syleily on jotain, jota hän odottaa innolla.

Hän tietää, että vaikka mies olisi paikalla, hän pystyy seisomaan omilla jaloillaan, mutta se ei tee miehestä yhtään vähemmän tärkeää. Hän haluaa silti koko sydämestään miehen elämäänsä.

Hän tietää sen:

“Jopa Superwoman tarvitsee joskus Teräsmiehen sielua” (Sia).