Skip to Content

7 Lauseita Miehet Sanovat, Jos He Ovat Kiinnostuneita Sinusta

7 Lauseita Miehet Sanovat, Jos He Ovat Kiinnostuneita Sinusta

Naiset ovat enemmän kuin kykeneviä torjumaan jonkun vain katsomalla häntä tai käyttämällä kehonkieltä. Sen me osaamme parhaiten – yksi tappava katse ja se on siinä.

Joten kun saat katseen, peli on ohi. Olet saanut viestin äänekkäästi ja selvästi, ja sinun on aika perääntyä. Sama tapahtuu, kun haluamme saada miehet tietoisiksi siitä, että olemme kiinnostuneita heistä.

Naisilla on kaikki sanattomat signaalit, joita he käyttävät aina niin viisaasti. Me olemme hienovaraisten signaalien lähettämisen kuningattaria ja kuvaamme heidän tunteitaan kymmenillä kauniilla lauseilla.

Miehet eivät toimi samalla tavalla. Miehet sanovat mahdollisimman lyhyesti, mitä he haluavat, ja toivovat, että sinä ymmärrät viestin.

Jos et ymmärrä, se ei ole heidän vikansa, he ovat yrittäneet, mutta et näyttänyt olevan kiinnostunut.

Jatka lukemista, jos haluat tietää, mitä tiettyjen sanontojen taakse kätkeytyvät viestit tarkoittavat.

1. “Pärjäsit hienosti!”

He eivät kerro sinulle heti, että ovat ylpeitä sinusta. Heiltä menee jonkin aikaa, ennen kuin he rentoutuvat ja tuntevat olonsa mukavaksi seurassasi.

Kun ajattelet asiaa, miehet eivät ole kovinkaan erilaisia kuin naiset. He vain käyttäytyvät eri tavalla, mutta lopputulos on aika lailla sama.

2. “Älä huoli!”

Miehet, joilla on todellisia, syviä tunteita naisia kohtaan, suojelevat heitä kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. He asettavat itsensä vaaran ja niiden väliin, joita he haluavat suojella.

He eivät suojele naisia vain fyysiseltä kivulta, vaan myös henkiseltä.

Sanomalla nämä sanat miehet pyytävät sinua luottamaan heihin, koska he vahtivat sinua ja pitävät huolen siitä, että olet turvassa.

3. “Ole kiltti ja kerro minulle. Olen kiinnostunut…”

Kun miehet sanovat nämä sanat, se tarkoittaa, että he arvostavat mielipidettäsi. He ovat kiinnostuneita siitä, mitä sinulla on sanottavana.

Kaikki mielipiteesi, olipa kyse sitten pienistä tai suurista asioista, ovat heille tärkeitä.

4. “Ymmärrän.”

He tuntevat tuskasi. Jos sinua sattuu, heitäkin sattuu. Nämä eivät ole vain tyhjiä sanoja. Näiden sanojen taakse kätkeytyy todellisia ja vakavia tunteita.

He haluavat suojella sinua lamauttavalta kivulta, mutta eivät pysty siihen, joten he tuntevat myötätuntoa ja antavat sinulle emotionaalista tukea.

5. “Tämä muistutti minua sinusta.”

He eivät koskaan sano sinulle suoraan, että he ovat ajatelleet sinua. He eivät vieläkään uskalla olla niin rehellisiä sinulle.

Mutta, kuten näet, on tapoja, joilla he kertovat sen sinulle epäsuorasti.
He eivät halua ottaa riskiä, että heidän tunteitaan loukataan suhteen alussa.

6. “Näytät kauniilta.”

Älä mieti liikaa, miksi miehet sanovat sinulle näin. Tämä repliikki on ainoa, jossa ei ole mitään piilomerkityksiä.

Se on totta. Jos miehet sanovat sinulle, että näytät kauniilta, sinä näytät kauniilta.

Hyväksy se tosiasia, että näytät miljoonalta dollarilta ja opettele ottamaan kohteliaisuus vastaan.

7. “Missä olet ollut? Mitä olet tehnyt?”

Kun miehet kysyvät sinulta näitä kysymyksiä, älä anna leukasi pudota vihasta. He eivät ole kyttääjiä eivätkä he ole pakkomielteisen mustasukkaisia.

He osoittavat kiinnostusta elämääsi, johon he luultavasti haluavat osallistua. He osoittavat omalla tavallaan, että he ovat vakavasti kiinnostuneita sinusta.