Skip to Content

6 Viehättävää Temppua, Joilla Naiset Saavat Miehet Kaipaamaan Heitä

6 Viehättävää Temppua, Joilla Naiset Saavat Miehet Kaipaamaan Heitä

Miten saada hänet kaipaamaan sinua? Miten saada hänet ajattelemaan sinua taukoamatta päivän aikana huomaamattaan?

Miehen mielessä oleminen on jotain, mitä jokaisen naisen pitäisi pyrkiä saavuttamaan, koska se on voimakkain asia, mitä voit tehdä, kun et vietä aikaa yhdessä henkilökohtaisesti.

Jos olet hänen mielessään, se tarkoittaa, että hän ajattelee sinua päivän jokaisena sekuntina, ja mitä hän tekeekin, sinä olet yksinkertaisesti hänen mielessään.

Kun hän ei voi lakata ajattelemasta sinua, hän rakastuu hulluna sinuun ja sinusta tulee hänen prioriteettinsa, joka asuu hänen mielessään siihen hetkeen asti, kun hän saa tilaisuuden kertoa sinulle ja näyttää, kuinka paljon hän haluaa sinua.

Se on kaikkein houkuttelevin ja ehdottomasti yksi vaikeimmista asioista saavuttaa, mutta on olemassa joitakin temppuja, joita naiset käyttävät nopeuttaakseen prosessia, jolla miehet saavat heidät kaipaamaan ja kaipaamaan heidän läsnäoloaan koko kehollaan ja sydämellään.

6 houkuttelevaa temppua, joilla naiset saavat miehet kaipaamaan heitä

Ole kiinnostunut siitä, mitä hänellä on sanottavaa

Ennen kaikkea ole aina kiinnostunut siitä, mitä hänellä on sanottavaa, sillä hyvä keskustelu ei ole sitä, että sinulla on mahtavia ja rohkeita asioita sanottavana hänelle.

Saat paljon parempia tuloksia, jos oikeastaan vain kuuntelet häntä ja kyselet välillä kysymyksiä.

Kun mies näkee, että olet kiinnostunut hänen työstään, harrastuksistaan tai ystävistään, hän näkee, että olet kiinnostunut siitä, mitä hänen elämässään tapahtuu, mikä antaa hänelle tilaa näyttää hieman itseään.

Miehellä on nimittäin taipumus jatkuvasti esitellä itseään tytölle, josta hän pitää, ja sinun on varmistettava, että annat hänelle tilaa siihen.

Puhuminen vain itsestäsi johtaa negatiiviseen lopputulokseen, etkä pysy hänen mielessään.

Hänen ponnistelunsa yrittää kovasti tehdä sinuun vaikutuksen ja kiinnostuksesi hänen sanottavansa kohtaan ovat se, mitä hän muistaa, kun hän ei enää saa sinua pois ajatuksistaan.

Flirttaile hänen kanssaan

Pieni flirttailu ei ole koskaan vahingoittanut ketään. Flirttaile sanoilla, kehollasi ja eleilläsi, jotka sulattavat hänen sydämensä. Suutele häntä poskelle ja anna hänen odottaa lisää.

Lähetä hänelle tekstiviesti, että olet juuri ajatellut häntä, mutta älä kerro hänelle, missä olet tai mitä teet.

Laita hänet ihmettelemään sinua. Piristä asioita aika ajoin seksikkäillä selfieillä, jotka herättävät hänen mielikuvituksensa ja valmistavat hänet tulevaan.

Tee mitä tahansa, mikä tuntuu mukavalta ja oikealta ilman paineita siitä, että sinun on tehtävä jotain, mitä et koe mukavaksi tehdä (äläkä unohda olla luova).

Tee hänet tuntemaan itsensä halutuksi

 

Miten saada mies tuntemaan itsensä halutuksi? Se, että saat hänet halutuksi, toimii samalla tavalla kuin flirttailu, mutta se menee hieman syvemmälle.

Pääpaino on siinä, että annat hänen tietää, että himoitset häntä, kuvailet, miltä sinusta tuntuu, ja annat hänen kuvitella loput.

Tämä on tärkein osa, koska me kaikki haluamme tuntea itsemme halutuiksi, miehet erityisesti.

Jos annat hänen tietää, että ajattelet häntä, että hänellä on valta käynnistää moottorisi (jos tiedät mitä tarkoitan), puolet työstäsi on tehty.

Monet naiset tekevät tässä asiassa virheen. He sekoittavat haluamisen tarvitsemiseen, ja siksi mies saa täysin erilaisen kuvan.

Sinun on lähetettävä hänelle viesti, että et tarvitse häntä ja voit saada kenet haluat, mutta haluat HÄNET, koska hän on paras.

Lähetä hänelle jatkuvasti seksikkäitä muistutuksia

 

Olet varmasti jo perehtynyt siihen, että miehet pitävät visuaalisuudesta.

Ja paras tapa saada hänet kaipaamaan sinua on muistuttaa häntä jatkuvasti siitä, kuinka seksikäs olet. On kuitenkin tärkeää, ettet liioittele.

Älä pommita häntä kymmenellä kuvalla päivässä, joissa olet provosoivissa asuissa, vain saadaksesi hänet kaipaamaan sinua enemmän.

Päinvastoin, hän kokee sinut tungettelevaksi ja alkaa keksiä keinoja päästä pois tästä “kiusallisesta tilanteesta”. Tässä asiassa vaatimattomuus on paras vaihtoehto.

Sinun on löydettävä täydellinen tasapaino, joka toimii laukaisijana, kun kyse on siitä, että hän kaipaa sinua ja ajattelee sinua päivittäin.

Anna hänelle tarpeeksi, jotta hän ei unohda sinua ja pitää hänet odottamassa lisää.

Nauti itsestäsi

 

Mikään ei ole seksikkäämpää kuin nainen, joka osaa nauttia itsestään.

Voit myös tekstata hänelle tai lähettää hänelle kuvia sinusta ammeessa tuoksukynttilöiden ympäröimänä tai kuvan, jossa rokkaat kovaa konsertissa tyttöjen kanssa tai vastaavaa.

Ymmärrät kyllä pointin.

Tärkeintä on näyttää hänelle, että sinulla on elämäsi parasta aikaa hänen kanssaan tai ilman häntä.

Näin hän ei pysty olemaan ajattelematta sinua, koska hän tulee aina miettimään, mitä teet milloinkin (ja vakuutan, että hän haluaa liittyä seuraanne, mutta sinun kannattaa antaa hänen odottaa vähän aikaa).

Ole seikkailunhaluinen

Älä pelkää näyttää rohkeaa, seikkailunhaluista puolta, kun olet hänen kanssaan.

Tee jotain hullua, näytä hänelle, kuinka peloton olet, ja hän tulee hämmästymään. Voitat hänen sydämensä välittömästi.

Miehet yksinkertaisesti vetoavat naisiin, jotka ovat vapaamielisiä ja jotka eivät pelkää pyytää haluamaansa ja taistella sen puolesta.

He pitävät heitä inspiroivina ja hämmästyttävinä. Ja hän tulee kaipaamaan jokaista sekuntia, jota ei ole viettänyt kanssasi, koska olet hänen mielensä ja sydämensä kuningatar.

Sinä tulet olemaan ensimmäinen asia, jota hän ajattelee herätessään aamulla, ja viimeinen asia, joka työllistää hänen mieltään, kun hän menee nukkumaan.