Skip to Content

Ansaitset Ikävöidä Häntä

Ansaitset Ikävöidä Häntä

Sinulla oli nainen, jota rakastaa. Sinulla oli nainen, joka oli valmis tekemään mitä tahansa vuoksesi – uhraamaan onnensa, laiminlyömään toiveensa ja seuraamaan sinua polullasi.

Hän jopa auttoi sinua saavuttamaan tavoitteesi työntämällä sinua eteenpäin, koska olit liian laiska tekemään jotain elämällesi.

Hän rakasti sinua niin kuin ei ollut koskaan ennen rakastanut ketään, ja hän osoitti sen sinulle joka päivä.

Hän antautui täysillä jollekin, jolla ei ollut alusta asti etikettiä. Hän antoi kaikki toiveensa ja kaiken rakkautensa jollekulle, joka ei edes pystynyt laittamaan etikettiä tuolle suhteelle.

Mutta hän oli tyytyväinen. Hän ei koskaan sanonut siitä mitään, koska hän välitti sinusta enemmän kuin suhteensa tilasta.

Ja se oli hänen ensimmäinen suuri virheensä.

Hän oli joku, joka hyväksyi kaikki tyhjät lupauksesi siitä, että menisit jonain päivänä hänen kanssaan naimisiin, ja hän odotti sitä innolla.

Hän ei koskaan tullut ajatelleeksi, että käytit häntä vain saadaksesi haluamasi.

Hän ei koskaan ajatellut, että olit hänen kanssaan vain siihen asti, kunnes parempi versio itsestään ilmestyisi. Hän oli hulluna rakastunut ja uskoi sinua sokeasti. Se oli hänen toinen virheensä.

Hän oli nainen, joka tiesi kaikki synkät salaisuutesi, ja hän hyväksyi sinut niiden kanssa.

Hän tiesi, että sinulla oli taakkoja, mutta se ei ollut hänelle ongelma, sillä hän otti sinut ja kaikki ongelmasi vastaan ja käsitteli niitä kaikkia kuin ne olisivat hänen omiaan.

Hän antoi sinulle rakkautta ja kunnioitusta, mutta hän näki, ettet antanut mitään vastineeksi.

Sitten, yrittäessään voittaa sinut takaisin, hän menetti täysin itsensä miehen takia, joka ei voinut välittää hänestä yhtään vähempää. Ja se oli hänen kolmas ja suurin virheensä.

Tuon virheen jälkeen hän ei ollut enää sama nainen. Hän oli vain kuori siitä ihmisestä, joka hän kerran oli. Nyt hänen silmissään ei ole enää paloa jäljellä.

Hänessä ei ole energiaa eikä elämänhalua. Hän ei enää hymyile kuten ennen. Hän ei tunne itseään onnelliseksi, koska hän on kuollut sisältäpäin.

Hänen sydämensä hajosi niin pieniksi palasiksi, ettei niitä voi liimata yhteen. Hänen päässään on vain kaiku kaikista niistä pahoista asioista, joita sanoit hänelle. Ja ne toistuvat koko ajan.

Hänen sydämessään on niin paljon tunteita, joiden kanssa hän ei tiedä mitä tehdä.

Hän haluaisi huutaa voidakseen paremmin, mutta hän on liian turta edes siihen. Niin paljon sinä pilasit hänen elämänsä.

Ja vaikka et ole enää hänen kanssaan, hän kärsii yhä sinun takiasi.

Koska sen tajuaminen, että annoit kaiken itsestäsi jollekin, joka ei voisi välittää sinusta yhtään vähempää, on mielenvittuilua.

Ja se saa sinut menettämään malttisi hetkessä. Siksi en suosittele, että yrität etsiä häntä.

Voit vain katsoa häntä etäältä ja syödä itseäsi joka päivä, koska olet menettänyt arvokkaimman, mitä sinulla oli.

Et ansaitse suudella häntä. Et ansaitse halata häntä. Et ansaitse olla hänen lähellään. Ansaitset vain ikävöidä häntä. Ja jatkaa sitä loppuelämäsi ajan.

Ansaitset käydä läpi kaiken sen, mitä hän on käynyt läpi.

Ansaitset itkeä itsesi uneen, koska rakastamasi ihminen satuttaa sinua jatkuvasti. Ansaitset tulla laiminlyödyksi kuten teit hänelle.

Ansaitset saada sydämesi särkymään ja tuntea saman annoksen tuskaa, jonka hän tunsi, kun annoit hänen tuntea. Ei enempää eikä vähempää, vaan saman verran kipua.

Ja olen varma, että se satuttaa sinua niin kuin mikään muu ei ole tähän mennessä satuttanut. Se tulee olemaan voimakkain tunne, jonka olet koskaan tuntenut. Ja tuskallisin.

Ja kun käyt läpi kaiken sen, mitä sait hänet kokemaan, toivon, että opit läksysi. Toivottavasti opit, miten naista ei saa kohdella.

Toivon, että tajuat, että vaikka et ole enää hänen kanssaan, hän kärsii silti.

On edelleen öitä, jolloin hän itkee. On öitä, jolloin hän huutaa.

On öitä, jolloin hän kuolee tuskansa ympäröimänä. Niin paljon vahinkoa teit naiselle, joka halusi vain olla sinun.

Mutta kun aika kuluu, ymmärrät, että hän oli ainoa, joka olisi voinut pelastaa sinut itseltäsi.

Tulet katumaan sen tytön menettämistä, joka rakasti sinua enemmän kuin itseään.

Jäät lopulta yksin, koska yrität etsiä häntä jokaisesta tapaamastasi naisesta, mutta et koskaan löydä häntä.

Ja tiedätkö miksi?

Koska karma on narttu! Se ei koskaan anna sinulle toista tilaisuutta olla hänen kanssaan, mutta se ei myöskään anna sinun unohtaa häntä. Se vain muistuttaa sinua jatkuvasti hänestä.

Joten tulet kaipaamaan häntä joka päivä loppuelämäsi ajan.

Koska sen sinä ansaitset. Eikä mitään vähempää.