Skip to Content

7 Asiaa, Joita Hurjan Itsenäiset Naiset Haluavat Miehiltä

7 Asiaa, Joita Hurjan Itsenäiset Naiset Haluavat Miehiltä

Itsenäisen naisen kanssa voi olla elämäsi paras suhde, jos osaat kohdella häntä oikein.

Mutta valitettavasti miehet tuntuvat pelkäävän näitä naisia, joten he jatkavat heidän huijaamistaan, kunnes he vain päättävät lopettaa.

Itsenäisen naisen seurustelussa on se, että sinun on pidettävä mielessäsi, että hän ei tarvitse sinua ollakseen täydellinen; hän on jo täydellinen.

Mutta hän haluaa, että olet hänen paras ystävänsä, rakastajansa ja kumppaninsa koko loppuelämänsä ajan, eikä ole suurempaa kunniaa kuin se, kun ihminen, joka pärjää mainiosti omillaan, haluaa sinut mukaan elämäänsä.

Joten, jotta voit pitää itsenäisen naisesi onnellisena ja elää tuota upeaa suhdetta täysillä, lue lista asioista, joita itsenäiset naiset haluavat miehiltä.

Kunnioita

Tarvitsemme, että kunnioitat aikaamme, mielipiteitämme ja tunteitamme. Jos suhteessa ei ole kunnioitusta, emme varmasti pysy mukana. Se on yksinkertaista.

Arvostamme itseämme ja olemme käyneet helvetin läpi ollaksemme paras versio itsestämme, ja aina on parantamisen varaa.

Mutta jos laiminlyöt mielipiteemme ja tarpeemme vain siksi, että luulet oman näkökulmasi olevan ainoa oikea, sinulle ei jää muuta kuin tuo näkökulma lämmittämään sänkyäsi öisin.

Aika

Me tarvitsemme aikaa. Riippumatta kemiasta, yhteydestä tai vahvasta vetovoiman tunteesta, emme missään nimessä päästä sinua sisään nopeasti. Meidän on oltava varmoja, että olet aikamme ja rakkautemme arvoinen.

Olemme oppineet selviytymään elämästä yksin, ja jonkun päästäminen sisään on todella pelottavaa.

Ole siis kärsivällinen ja anna meille aikaa selvittää, oletko oikea ihminen.

Myötätunto

Vaikka saatamme näyttää kylmältä ja etäiseltä, emme todellakaan ole sitä. On olemassa syy, miksi suljemme tunteemme ja syy rakentamiemme muurien takana. Jotta voisimme päästää sinut sisään, sinun on osoitettava, että välität meistä.

Sanat eivät merkitse mitään, jos tekoja ei voi seurata niitä, joten näytä meille myötätuntosi, näytä meille rakkautta.

Ja usko minua, mikään ei ole seksikkäämpää kuin aidot, raa’at tunteet ja rakkaus.

Vapaus

Tämä ei ole vain jotain, mitä haluamme, vaan jotain, mitä todella tarvitsemme. Tarvitsemme sitä omaa aikaa, eikä se tarkoita, ettemme rakastaisi sinua tai että kyllästyisimme sinuun.

Se tarkoittaa vain sitä, että tarvitsemme sitä saadaksemme itsemme kasaan, sulkeutuaksemme ja noustaksemme sitten takaisin satulaan.

Kun ymmärrät, ettemme petä sinua tai ajaudu pois, kun otamme vähän aikaa kahdestaan, rakastamme sinua vielä enemmän.

Rehellisyys ja aitous

Ei pelejä, ei mielen manipulointia. Jos haluaisimme pelata pelejä, menisimme ulos ja harrastaisimme yhden yön juttuja tai pitäisimme hauskaa jonkun satunnaisen panopojan kanssa.

Mutta jos olemme todella kiinnostuneita sinusta, sinun on oltava todellinen ja rehellinen.

Meidän on tiedettävä, että tämä ei ole sinulle vain yksi uusi haaste, jolla voitat itsenäisen naisen ja haamutat itsesi ulos. Meidän on tiedettävä, että olet tosissasi.

Rakkaus

Meihin voi silti sattua, vaikka olisimme kuinka vahvoja ja itsenäisiä. Meihin sattuu joka kerta, kun luulet meidän asettavan uramme sinun eteesi.

Meihin sattuu joka kerta, kun epäilet rakkauttamme, koska emme ole samanlaisia kuin muut tyttöystäväsi.

Ja haluamme sinun tietävän, että kun rakastamme, rakastamme ehdoitta. Kun päätämme päästää jonkun sisään, päästämme hänet kokonaan sisään.

Meiltä ei löydy puolivillaista rakkautta, emmekä odota mitään vähempää kuin mitä annamme.

Joten rakastakaa meitä ja pitäkää huolta sydämistämme, sillä ne ovat paljon lempeämpiä kuin miltä ne näyttävät.

Itsenäinen mies

Tarvitsemme jonkun, joka ymmärtää meitä. Jonkun, joka ymmärtää, ettemme tarvitse sitä 24/7 tekstailua ja jokaista vapaa-ajan hetkeä yhdessä viettämistä.

Jonkun, joka ymmärtää, että vaikka työskentelemme uramme eteen, se ei tarkoita, ettemme työskentelisi suhteemme eteen. Joku, joka vastaa meidän hurjuuttamme.

Joku, joka osaa pitää huolta itsestään eikä odota meidän täyttävän hänen äitinsä kenkiä.

Tarvitsemme kumppanin, tasavertaisen. Miehen, joka tietää, että vaikka olemme kaksi yksilöä, se ei tarkoita, ettemme silti olisi yhtä.