Skip to Content

Näin Hän Kertoo Sinulle Sanattomasti Rakastavansa Sinua Horoskooppinsa Mukaan

Näin Hän Kertoo Sinulle Sanattomasti Rakastavansa Sinua Horoskooppinsa Mukaan

Useimmilla miehillä on vaikeuksia sanallistaa tunteidensa syvyyttä, vaikka he olisivat hulluna sinuun. Jokaisella heistä on kuitenkin erityinen tapa sanoa “rakastan sinua” lausumatta varsinaisia sanoja.

Oinas

Oinas horoskooppi

Kun Oinas-mies rakastaa sinua, hän ottaa rohkean ritarin roolin loistavassa haarniskassa. Hän alkaa nähdä sinut prinsessanaan, jota hänen velvollisuutensa on suojella.

Älä ymmärrä väärin, tämä ei tarkoita, että hän kokee sinut heikkona tai ajattelee, että tarvitset hänen apuaan. Hän haluaa vain varmistaa, että voit luottaa siihen, että hän on aina tukenasi.

Härkä

Härkä horoskooppi

Suurin todiste Härän rakkaudesta sinua kohtaan on se, että hän yhtäkkiä alkaa antaa asioiden mennä sinun laillasi. Kun tämä mies todella rakastaa sinua , hänen jääräpäisyytensä katoaa ja hän on valmis kompromisseihin, jos ei muuhun.

On enemmän kuin selvää, että hän haluaa miellyttää sinua, vaikka se tarkoittaisi oman luonteensa sivuuttamista.

Kaksoset

Kaksoset horoskooppi

Kun Kaksoset yrittää ilmaista tunteensa sinua kohtaan sanattomasti, hän tekee kaikkensa saadakseen sinut nauramaan.

Tämä mies yrittää kovasti tehdä elämästäsi hänen vierellään mahdollisimman mielenkiintoista ja huvittavaa. Hänelle suurin kiintymyksen merkki on se, että joku pyrkii tekemään jokaisesta hetkestä rakkaansa kanssa ikimuistoisen.

Syöpä

Syöpä horoskooppi

Jos merkkihenkilösi on Syöpä, hän osoittaa rakkautensa sinulle rakastamalla myös kaikkea ja kaikkia sinuun liittyviä ihmisiä. Tämä mies ei vain kohtele sinua kuin kuningatarta, vaan hän on myös todellinen herrasmies parasta ystäväänne, äitiänne, siskoanne kohtaan…

Hän tietää, kuinka tärkeitä nämä ihmiset ovat sinulle, ja se tarkoittaa välittömästi, että he ovat tärkeitä hänellekin.

Leon

Leijona horoskooppi

Leo-mies osoittaa sinulle rakkautensa olemalla ykkösfanisi ja tuuli siipiesi alla. Toisin kuin Neitsyt, tämä mies ei tee asioita puolestasi, eikä hän vahdi sinua.

Sen sijaan hän ajaa sinut äärirajoillesi ja saa sinut saavuttamaan asioita, joihin et alun perin tiennyt pystyväsi.

Neitsyt

Neitsyt horoskooppi

Tämä on mies, joka osoittaa sinulle rakkautensa tekemällä asioita puolestasi. Hän ei anna sinulle mahdollisuutta käyttää häntä hyväkseen, vaan yrittää parhaansa mukaan saada elämäsi järjestykseen.

Rakastunut neitsytmies työntää kumppaniaan aina eteenpäin ja tekee kaikkensa, jotta hänestä tulisi paras mahdollinen versio itsestään.

Vaaka

Vaaka merkki

Vaaka kertoo sinulle, kuinka paljon merkitset hänelle, osoittamalla, kuinka erityinen ja ainutlaatuinen olet hänelle. Jos tämä mies todella rakastaa sinua, hän ei koskaan kohtele sinua kuin vain yhtä tyttöä elämässään.

Sen sijaan hän varmistaa, että tiedät, että olet hänelle kaikkea muuta kuin tavallinen ja erotut ehdottomasti joukosta. Joten kun hän sanoo rakastavansa sinua, sinun on parasta uskoa häntä.

Vaa’an miehen juju on siinä, että hän ei luultavasti näytä sinulle kaikkea tätä mitä ilmeisimmillä tavoilla, ja juuri siksi sinun kannattaa kiinnittää huomiota pieniin asioihin.

Skorpioni

Skorpioni horoskooppi

Skorpioni osoittaa sinulle rakkautensa mustasukkaisuuden kautta. Sen ei välttämättä tarvitse tarkoittaa, että tämä mies olisi omistushaluinen hyypiö, mutta se, mitä hän ei pysty peittämään, on pelkonsa menettää sinut. Varmista vain, ettei hän ylitä rajaa siinä määrin, että hänen mustasukkaisuutensa alkaa vaikuttaa kielteisesti suhteeseenne.

Jousimies

Kun Jousimies on hulluna naiseen, hän osoittaa sen uskollisuudellaan. Kyse ei ole vain siitä, että hän ei petä sinua fyysisesti.

Tällä miehellä ei ole silmiä kenellekään muulle naiselle, ja hän pitää huolen siitä, että tiedät olevasi ainoa, jonka vieressä hän voisi nähdä itsensä.

Kauris

Kauris merkki

Paras tapa tietää, että Kauris rakastaa sinua, on se, että hän asettaa sinut työnsä edelle.

Tämä mies on tunnetusti kunnianhimoinen, ja hän on harvoin valmis jättämään uransa sivuun rakkauden vuoksi – siis siihen asti, kunnes oikea nainen tulee vastaan.

Vesimies

Vesimies

Vesimies muuttuu superromanttiseksi, kun hän rakastuu. Hän ei koskaan ole liian pateettinen tai juustoinen, mutta hän osoittaa tunteitaan suurilla eleillä, joita sinun tulisi arvostaa.

Kalat

Kalat horoskooppi

Jos kumppanisi on Kalat, hän osoittaa rakkautensa muuttumalla sinun takiasi, vaikket pyytäisikään häntä siihen.

Kyse ei ole siitä, että hän muuttuisi joksikin toiseksi tai teeskentelisi olevansa mies, jota hän ei ole, hän vain haluaa, että rakastat häntä entistä enemmän. Ota se kohteliaisuutena, sillä sinä olet se, joka inspiroi häntä olemaan parempi.