Skip to Content

Hyvän Tyttöystävän 10 Piirrettä

Hyvän Tyttöystävän 10 Piirrettä

On paljon miehiä, jotka ovat valmiita sitoutumaan johonkin vakavaan.

On miehiä, jotka etsivät oikeaa tyttöystävää, joka saa heidät tuntemaan, että he ovat löytäneet toisen puoliskonsa, ja aikomus on uskomaton, mutta he yrittävät toteuttaa unelmansa väärien naisten kanssa.

Jos olet kypsä mies, joka etsii hyvää naista, jonka kanssa solmia suhteen, auttaa tietää, miltä hyvä nainen näyttää.

Oikean naisen löytäminen ei tule olemaan helppoa.

Et saa heti sitä, mitä toivot. Hän ei tule tanssimaan sinun soittamaasi rytmiin – hän tulee tanssimaan oman musiikkinsa mukaan.

Hän ei aloita keskustelua alastonkuvilla. Voit lakata haaveilemasta hänen alastonkuvistaan, koska hänellä on periaatteet ja hän tietää, mitä hyvän miehen löytäminen vaatii.

Odotat seksiä jonkin aikaa.

Hän ei ole prude, mutta hän ei ole se, joka etsii sielunkumppaniaan fyysisen kiintymyksen kautta. Seksi tuntuu olevan nykypäivän ihmissuhteiden pääasia.

Tunnette toisenne muutaman päivän ja sitten ryntäätte sänkyyn.

Todellinen nainen saa sinut odottamaan jonkin aikaa, koska hän arvostaa enemmän sitä, mitä sinulla on päässäsi kuin sitä, mitä sinulla on housuissasi.

Ei, et saa maata muiden naisten kanssa ennen kuin hänestä tuntuu, että on aika maata kanssasi, koska menetät hänet vain sillä tavalla.

Hän ei tule olemaan ihastunut sinuun.

 

Sinun ei tarvitse pyytää häneltä tilaa.

Yksi merkki siitä, että tyttöystäväsi on hyvä nainen, näkyy siinä vapaudessa, jonka saat, koska hän ei roiku kädessäsi ja rukoile sinua puhumaan hänelle koko ajan.

Hän antaa sinulle tilaa ilman, että edes pyydät, koska hän on aikuinen nainen, joka sattuu myös tarvitsemaan tilaa.

Oikeaa naista ei löydy tytöstä.

 

Jos etsit vastuullista naista, joka pystyy seuraamaan kypsän miehen jokaista askelta, et löydä häntä 18-vuotiaasta tytöstä.

Hän saattaa olla täydellinen, mutta mitä kypsällä miehellä ja tytöllä on pitkäaikaisesti yhdessä?

Oikea nainen on jo ollut tässä maailmassa kohtuullisen kauan, jotta hänellä on elämänkokemusta ja hän tietää, miten elämä toimii.

Siksi on hyvä, että hän on tyttöystäväsi.

Ei, ette jaa kaikkia elämän kiinnostuksen kohteita.

 

Eikä teidän pitäisikään jakaa. Hyvänä tyttöystävänä oleminen ei tarkoita sitä, että pitää kaikesta, mistä sinä pidät, tai että tekee asioita samalla tavalla kuin sinä.

Toisinaan vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa, eikä hän ole ihastunut sinuun, kun sinä teet asioita, joista sinä pidät.

Sen sijaan hän käyttää tilaisuutta hyväkseen ja tekee asioita, joista hän pitää, ja voitte myöhemmin nauttia siitä, että voitte kertoa toisillenne, miten päivänne meni, koska olette luultavasti tyytyväisiä, että käytitte aikaa siihen, että teette asioita, joista pidätte, sen sijaan että pakottaisitte toisenne tekemään asioita, joita ette oikeastaan haluaisi tehdä.

Hänestä tuntuu niin hyvältä, että unohdat, että olet koskaan seurustellut toisen naisen kanssa.

Hän ei ole mitään sellaista, mitä exäsi oli, etkä edes ajattele vertaavasi häntä exääsi. Tiedätkö miksi? Koska hän on nainen omillaan eikä hän näytä tekevän mitään sellaista, mitä exäsi teki.

Koska asiat sujuvat hänen kanssaan hyvin, et edes vaivaudu ajattelemaan muita naisia. Miksi vaivautua muutenkaan – hän näyttää aina paremmalta verrattuna heihin.

Hän ei ole mikään malli.

Eikä sen pitäisi häiritä sinua, ellet ole itse Ryan Gosling. Hän ei ole Adriana Lima, mutta kantaa oman kauneutensa.

Ongelma on siinä, että miehet haluavat seurustella laadukkaan naisen kanssa, mutta he myös odottavat hänen olevan huippumalli.

On ihan ok, että on muutama vika siellä sun täällä, koska niillä ei ole loppujen lopuksi väliä. Unohda ne – niillä ei ole merkitystä, kun vierelläsi on oikea nainen.

Hänen kanssaan ei ole mitään uhkavaatimuksia.

Hän ei anna sinulle uhkavaatimuksia, koska tämä nainen välittää siitä, oletko onnellinen suhteessa vai et.

Hän välittää tunteistasi, joten hän ei pakota sinua valitsemaan yhtä asiaa tai luopumaan hänestä.

Hän ei anna sinulle “Joko nait minut tai lähdet!” -puheita, koska hän ei halua tyrkyttää mitään.

Hän tietää, että kuka tahansa, joka tekee niin, ei ole parisuhdemateriaalia ja välittää vain itsestään tai haluistaan.

Hän on se, jonka kanssa luotat syvällisiin keskusteluihin.

Joskus voi käydä niin, että hän ei oikeasti ymmärrä tilannettasi, mutta se johtuu vain siitä, ettei hän ole koskaan ollut samassa tilanteessa.

Se ei koskaan johdu siitä, että hän ei välitä. Haluat aina puhua hänen kanssaan ensin mistä tahansa.

Hän on aina ensimmäinen vaihtoehto, jonka kanssa voit jakaa kaiken, koska tiedät, että vaikka hän ei ymmärtäisikään, hän kuuntelee sinua ja tekee ylimääräistä työtä ymmärtääkseen, mistä asioista puhut.

Kaikki suhteessanne tulee tuntumaan uskomattomalta.

Kun sinulla on vierelläsi kypsä nainen, hän saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Hän tuntuu aina oikealta valinnalta riippumatta siitä, millaisia ylä- ja alamäkiä te kaksi saatatte kokea.

Tiedätkö miksi? Koska huonot hetket ovat vähintään viisinkertaisesti enemmän kuin hyvät.

Meillä kaikilla on erilainen maku, eikä siinä ole mitään väärää.

Mutta näiden 10 piirteen pitäisi auttaa sinua hyvän tyttöystävän etsimisessä ja toivottavasti ymmärrät, että jos haluat vakavan suhteen, sinun on etsittävä kypsä nainen, joka osaa seurustella kanssasi.