Skip to Content

6 Todellista Fyysistä Merkkiä Siitä, Että Joku Ajattelee Sinua

6 Todellista Fyysistä Merkkiä Siitä, Että Joku Ajattelee Sinua

Kuinka voit tietää, että joku ajattelee sinua? Onko olemassa varma keino selvittää, että joku ajattelee sinua?

Tietysti on.

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa et voi ymmärtää miten ja miksi se tapahtui? Se jättää sinut sanattomaksi, koska sinulla oli aavistus, että se tulee tapahtumaan tai se on samaa, kuin pystyisit lukemaan toisen ajatuksia. Se on tapahtunut minulle monta kertaa.

Kerran mieheni ja minä olimme kotona, keskityimme omiin töihimme. Me kaksi teimme jotain täysin eri asioita, eivätkä ne liittyneet millään tavalla toisiinsa.

Me emme edes puhuneet toisillemme, koska me teimme töitä. Ja yhtäkkiä me aloimme laulaa samaa laulua, samaa säkeistöä, samaan aikaan.

Ja se ei ollut ensimmäinen kerta, kuin tämä tai jokin samantapainen tapahtui. Me usein lopetimme toistemme aloittamat lauseet ja joskus vain yksi katse toiselta oli tarpeeksi ymmärtääksemme, mitä toinen ajattelee.

Luulen, että yritän sanoa, että ihmiset jakavat jonkinlaisen telepaattisen yhteyden. On olemassa vahvempi side, joka on koskematon ja näkymätön. Sinä voit vain tuntea sen.

Jutun pointti on se, että elämä ei koostu vain fyysisestä läsnäolosta ja teoista; on oltava olemassa jokin syvempi asia. On oltava olemassa jonkinlainen henkinen energia ja voima, joka saa meidät tuntemaan toisemme ja tiedostamattamme tuntemaan toisemme ajatukset ja teot.

Ja se on olemassa. Se on meidän alitajuntamme.

Me saamme toisiltamme värähdyksiä ja tunteita alitajuntaisesti. Sinä tiedät sen tunteen, että sinun täytyy tehdä jotain, mutta et pysty selittämään, miksi? Sinun vain täytyy.

Se on mielessäsi ja vaivaa sinua. Siinä on jotain, että tiedät, että sinun tulee tehdä jotain, vaistosi, intuitiosi tai mikä tahansa kertoo sinulle niin.

No usein nuo sisäiset signaalit, joita saamme, ovat selviä fyysisiä käyttäytymistapoja, joista me emme ole tietoisia.

Koita katsoa sitä toisesta näkökulmasta. Se on todennäköisesti tapahtunut sinulle, että tunnet tulevasi kipeäksi ja sinä antaudut – sinä jo ajattelet olevasi kipeä, kovassa kuumeessa ja sidottuna sänkyyn.

Sitten sinä tulet todella kipeäksi. Se oli itsestään selvää. Sinä hyväksyit sen, että sinä tulet kipeäksi ja sinä tulit. Niin vahva alitajuntamme on.

Katsos, sinä sait noita ‘näkymättömiä’ signaaleja ja sinä hyväksyit ne. Siksi sinä kutsuit ne itseesi fyysisessä muodossa.

Se on sama niissä merkeissä, kun tunnet, että joku ajattelee sinua. Sinä tunnet hänen ajatuksensa – tietysti, vain jos haluat tuntea ja tunnistaa ne.

Jos et salli niiden tulla, mikään ei saa sinua näkemään ja tuntemaan merkkejä eikä siinä olisikaan mitään järkeä, koska alitajuntasi pysyttelee lukittuna sisälläsi.

Nyt nämä ajatukset ja väreilyt, joita sinä otat vastaan ovat itsestään selviä fyysisesti; sinä oikeasti saat fyysisiä reaktioita, kun joku ajattelee sinua.

1. Alitajuntainen hymy

Sinun vartalosi reagoi, mitä sinun mielesi kertoo sille; moni meistä ei ole edes tietoinen siitä. Sinä olet lähes varmasti ollut tilanteessa, jossa sinä huomasit tehneesi jotain sillä hetkellä ja olit äärettömän iloinen.

Ehkä tilanne ei ollut sopiva esittää onneasi maailmalle. Kuten tunsit tämän ystäväsi edessä, joka juuri kertoi suuresta ongelmastaan. tietenkään et ajatellut hieroa iloasi ystäväsi kasvoille, joten sinä yritit rauhoitella sitä hieman.

Vaikka sinun piti pysyä vakavana, yksi hymy livahti kasvoillesi, vaikka ajattelit pystyväsi pitämään sen sisälläsi. Mutta et pystynyt. Se on reaktio, jota ei pysty pidättämään.

Se on fyysinen toiminto sellaisesta signaalista, jota aivosi vastaanottavat. Se on sama, kun joku, joka pitää sinusta ja ajattelee sinua jatkuvasti.

Kun tapaat tämän ihmisen, näet hymyn, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Hän hymyilee sinulle, kuin olisitte olleet ystäviä ikuisuuden vaikka tapasitte vasta eilen. Sinä olet hänen suurin saavutuksensa, syy hänen onnensa tai punastumisensa takana.

Kun katsot häntä, sinä vain tiedät, että tekeillä on jotain muutakin, kuin vain kiltteyttä ja ystävällisyyttä. Sinä pystyt tuntemaan, että hän on paljon enemmän kuin mitä silmillä näkee ja se on sinun alitajuntasi, joka kertoo että hän ajattelee sinua.

Sinun ulkonäkösi, kasvosi ja se, että hän näkee sinut, on syy hänen hymyynsä. Siihen hymyyn, jota hän ei voi peitellä.

2. Yhtäkkinen muutos tunteissa

Tämä on lähes varmasti tapahtunut sinulle, et vain ehkä ymmärtänyt miksi se tapahtui. Olet hyvällä tuulella, kerrot vitsejä, naurat vatsasi kipeäksi.

Olet jonkinlaisessa eufoorisessa tilassa. Kaikki, mitä sillä hetkellä tapahtuu, sinä pidät niitä positiivisena ja kauniina.

Mutta sitten yhtäkkiä suuri muutos tunteissasi tapahtuu. Sinä alat tuntea masennusta, kuin joku kuivattaisi sinut täysin kuiviin. Et halunnut enää hymyillä tai kertoa vitsejä.

Ainoa asia, jota halusit tehdä, oli vetäytyä omaan rauhaasi, sulkeutua ja tuntea negatiivisesti ja surullisesti asioista. Ehkä juuri sillä hetkellä joku ajatteli sinua. Katsos, alitajuntamme yrittää kertoa meille asioista, mutta eri tavoin. Tavalla, jonka vain se tietää.

Sinun vaistosi kertoi sen. Tuon ihmisen energia yhdistyi sinuun, joka aiheutti sinun muutoksesi sekunnin murto-osassa. Se sekoitti energiakenttäsi ja se johti sinut tuohon muutoksen tilaan.

3. Teidän alitajuntanne tuovat teidät lähelle toisianne

Oletko koskaan miettinyt, miksi ja miten ihmiset rakastuvat toisiinsa? Mikä on se jokin, joka tuo heidät lähemmäs ja lähemmäs tuota ihmistä?

No jälleen kerran, tällä on jotain tekemistä alitajuntamme kanssa ja nuo väreilyt, jotka ympäröivät meitä ovat niin selviä, että ne pystyvät melkein koskettamaan sinua. Surullista on se, että ihmiset eivät yleensä tunnista onnea, vaikka se osuisi heitä suoraan kasvoihin.

Kun he haluavat rakastua, ihmiset alitajuntaisesti katsovat niitä, jotka voivat tyydyttää heidän tarpeeksa – jotain, joka voi täydentää heidät ja jotain, joka pystyy tekemään kaiken sen, mitä he eivät pysty. Alitajuntasi haluaa löytää keinon tuoda tuo ihminen elämääsi.

Jälleen kerran, henkiset viestit vaihtuvat johonkin, mitä voi koskettaa – johonkin oikeaan ja fyysiseen.

Jos ihminen, joka ajattelee sinua, on oikea mies sinulle, te tapaatte ennemmin tai myöhemmin. Ja kun te tapaatte, sinä huomaat varmasti, että elämä yritti tuoda teidät kahdet yhteen jo monta kertaa.

Ehkä te molemmat tunsitte samoja ihmisiä, mutta aina onnistuitte ohittamaan toisenne sekunnilla. Ehkä olitte samassa paikassa samaan aikaan. Ehkä olitte jopa baarissa drinkillä selät vastatusten.

Sinun alitajuntasi tunsi yhteyden ja se toi teidät lähemmäksi toisianne, kunnes se oikeasti toi teidät yhteen lopullisesti.

4. Omituiset silmän liikkeet

Jos kärsit allergioista tai muista silmäoireista, voit ohittaa tämän merkin. Mutta jos et ja silmäsi yhtäkkiä villiintyvät, silloin saattaa olla, että mielesi aistii jotain. Yhtäkkinen kutina tai nykiminen silmässä – joku ajattelee sinua.

Mutta tässä on juoni. Jos joku ajattelee sinua, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hän pitää sinusta. Sen ei tarvitse tarkoittaa sitä, että hän ajattelee sinua positiivisella tavalla.

Se saattaa olla päinvastoinkin. Hän saattaa puhua sinusta pahaa tai mainita sinusta negatiivisella tavalla.

Ja usko tai älä, on keino, jolla pystyt selvittämään, onko tämän henkilön ajatukset positiivisia vai negatiivisia. Esimerkiksi, jos oikea silmäsi kutisee tai nykii, se tarkoittaa, että joku ei ole niin iloinen sinusta, mutta jos vasen silmäsi tekee sen, joku joko rakastaa sinua tai on pääsemässä siihen pisteeseen.

Ja miehille tämä toimii toisin päin. Joten jos heidän oikea silmänsä kutisee, joku ajattelee heistä hyvää ja jos vasen, niin joku puhuu heistä pahaa tai ajattelee heistä negatiivisesti.

5. Jännittynyt mieli

Ihmisen mieli on erityinen. Se on niin maaginen ja osittain tutkimaton. Sillä on rajaton voima. Yritä ajatella kaikkia niitä asioita, joita voit tehdä mielessäsi.

Vaikka yrittäisit tehdä rajoja mielellesi, se on mahdotonta, eikö vain? Joten ajattele kuinka monta ideaa pystyt tuottamaan ja kuinka monta ratkaisua pystyt löytämään lähes kaikkeen. Sinun täytyy vain murtaa koodi ja käyttää mieltäsi täysillä, tai edes yrittää sitä.

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että kun syöt jotain ja alat yskiä? Tai kun juot vettä ja se ajautuu väärään kurkkuun ja silmäsi vuotavat vettä ja haukot henkeä? Se johtuu siitä, että mielesi luo jännitettä. Sinun mielesi tuntee sinun nimesi tulevan ulos jonkun toisen suusta.

Mielesi yrittää varoittaa sinua ja käskee avaamaan silmäsi ja katsomaan ympärillesi.

Myöskin jos joku puhuu sinusta pahaa, mielesi lähettää sinulle fyysisiä signaaleja. Se luo jälleen kerran jännitystä, joka aiheuttaa itsekseen fyysisen reaktion, kuten veren kertyminen poskiisi.

Jos punastumisellesi ei ole mitään syytä, miksi se tapahtui? Onko sinulla siihen selitystä? Periaatteessa heidän negatiivinen energiansa vaikutti sinuun sillä tavalla, kuin hän olisi läimäyttänyt sinua poskelle kaukaa.

Toisaalta toinen merkki on hikka. Ne ovat myös yksi jännittyneen mielen merkeistä ja negatiivisesta energiasta. Joka periaatteessa tarkoittaa draamaa.

Tarkoitukseton draama, johon sinä liityt, johtaa negatiiviseen energiaan, joka sinä lopulta aistit. Joku voisi valittaa sinusta saadakseen hänet itsensä tuntemaan tai näyttämään paremmalta. Ja jos sinulla on hikka vain silloin, kun olet jonkun tietyn ihmisen seurassa, se saattaa olla merkki siitä, että hän on se ihminen, joka valittaa sinusta.

Kukaan ei pysty selittämään, miksi nämä asiat tapahtuvat. Mutta yksi asia, jonka voimme tehdä, on tiedostaa, että on olemassa jotain suurempaa, kuin vain meidän fyysiset elämämme. On olemassa jotain henkistä alitajunnassamme ja ympärillämme – ja meidän tulee arvostaa sitä.

Meidän alitajuntamme lähettää meille aina fyysisiä merkkejä, mutta on meistä itsestämme kiinni, hyväksymmekö ne vai pidämmekö silmämme suljettuina ja jatkamme elämäämme kauniissa ignooraamisen vallassa.

6. Positiivinen energia

Mielemme on todella ihmeellinen ja se kykenee aistimaan negatiivisen energian ja pahan puhumisen, mutta se aistii myös sen, kun joku rakastaa meitä ja tukee meitä. Vaikka he olisivat kilometrien päässä, mielemme tuntee heidät, kuin me olisimme yhteydessä toisiimme.

Parit tuntevat fyysisen aistimuksen, joka voi kertoa heille, että heidän kumppaninsa ajattelee häntä. He pystyvät kokemaan tunteen, kuten hieronnan selällään tai kädellään tai hipaisevan kosketuksen poskellaan; he voivat kirjaimellisesti aistia kumppaninsa kosketuksen, vaikka he ovat erillään sillä hetkellä.

Toinen tapa, jolla parit voivat tuntea yhteyden on silloin, kun he tuntevat energiatason nousevan tai yleisestä tuntemuksesta. Se tapahtuu, kun ihminen on rikki, allapäin tai masentunut ja he voivat kirjaimellisesti aistia muutoksen energiassaan, koska heidän kumppaninsa ajattelee heitä ja saa heidät tuntemaan olonsa paremmaksi.

Toinen merkki siitä, että joku ajattelee sinusta positiivisesti tai tarkemmin sanottuna rakastavasti, on se, kun korviasi kuumottaa. Tiedät sen tunteen, kun ne ovat yhtäkkiä lämpimät ja sinä voit oikeasti tuntea, kuinka ne muuttuvat punaisiksi ja tuntuu, kuin ne olisivat tulessa, mutta silti tunne on hyvä.

Kerrankin tuli tuntuu hyvältä. Tämä on merkki siitä, että joku on ihastunut sinuun ja ajattelee sinua sillä hetkellä.

Ja tiedät sellaisen aivastuksen, joka tavallaan ravisuttaa koko vartaloasi ja on niin kova, niin voimakas, ettei ole keinoa pidätellä sitä? Eikä sille ole mitään selvää syytä?

Lähelläsi ei ole pölyä, sinulla ei ole allergioita, etkä huomannut nenäsi kutittavan aiemmin. Sellainen aivastus yleensä tarkoittaa sitä, että joku ajattelee sinua ja se joku ikävöi sinua hurjasti.

Mielemme ja kehomme ovat yhteydessä tavoilla, joita me emme vielä kykene ymmärtämään ja paras asia, mitä voimme tehdä, on pysähtyä hetkeksi ja ihailla luontoa itsessään – tämä upea mestariteos, jonka ympäröimänä me olemme, mestariteoksia, joita me itse olemme.

Joten ensi kerralla, kun aistimme minkä tahansa näistä merkeistä, anna itsellesi aikaa tuntea ne ja kiinnitä huomiota siihen, mitä aistisi sinulle kertovat.