Skip to Content

Mies Paljastaa: 7 Tajunnan Räjäyttävää Vinkkiä Tyydyttää Mies Täydellisesti Sängyssä

Mies Paljastaa: 7 Tajunnan Räjäyttävää Vinkkiä Tyydyttää Mies Täydellisesti Sängyssä

Ennen kuin aloitamme, meidän tulee tietää yksi asia. Ei ole olemassa maagista kaavaa, ei varmaa tekniikkaa, joka takaa sen, että hän kokee parhaan seksikokemuksensa ikinä. On niin monta muutakin tekijää tyydyttää häntä tavalla, jolla kukaan muu ei koskaan ole tehnyt.

Et voi odottaa hurmaavasi häntä ja raahaamaan häntä sänkyyn kuiskaamalla vain yhden, voimakkaan ja tuhman lauseen hänen korvaansa.

Siihen liittyy paljon muutakin. Jotkin asiat ovat hallinnassasi ja joitain sinä et vain voi laskea, koska se riippuu hänestä.

Fyysisestä näkökulmasta katsottuna sinulla on kaikki kortit kädessäsi. Sinä voit vaikuttaa siihen osaan miehen iskemisessä.

Mutta on olemassa myös sinun kysymyksesi ja hänen mielentilansa ja muutama muu asia, kuten milloin hän on viimeksi saanut orgasmin.

Jos hän leikki itsensä kanssa juuri ennen kuin sinä tulit panemaan hänen aivonsa pihalle, hän ei todennäköisesti tule niin helposti.

Toinen asia, joka heittää naiset pois pelistä on se väärinkäsitys, että kaikki miehet ovat samanlaisia. No, he eivät ole. Eivät he kaikki voi millään pitää samoista asioista. Ajattele vain, kuinka paljon erilaisia miehiä on olemassa.

Jotkut ovat tissi-miehiä, jotkut pylly-miehiä… ja jotkut kiihottuvat äärirajoille vain kun katselevat sinua silmiin sillä aikaa, kun teette sitä.

Meillä on jokaisella omat mielihalumme, fantasiat ja katsomukset, mitkä kiihottavat meitä, joten jos haluat tyydyttää hänet tavalla, jolla koskaan muu ei aiemmin, ota tämä huomioon. Laajenna seksitekniikoitasi, joten seuraavalla kerralla, kun haluat tyydyttää miehen, voit valita monesta vaihtoehdosta.

Älä myöskään unohda, että seksi ei ole yksisuuntainen tie. Jos te kumpikin ette nauti siitä, seksi ei ole hyvää.

Niin paljon kuin hän tarvitseekin hänen osansa nautintoa, niin tarvitset sinäkin. Varmistu siis, että hän ei jätä sinua roikkumaan.

1. Yritä selvittää, mikä saa hänet himokkaaksi

Tutki hieman ja selvitä, mikä on hänen heikko kohtansa, mitkä ovat hänen kinkyt puolensa ja mitä ehdottomat sytyttäjät. Se saattaa olla se, että sinulla on päälläsi tiukat farkut tai seksikkään korot tai että paljastat rintavakoasi hieman enemmän kuin normaalisti.

Tai ehkä hän on hieman villimpi ja haluaa nähdä sinut toisen naisen kanssa tai jopa toisen miehen kanssa. Mutta nämä asiat riippuvat siitä, kuinka pitkälle olet valmis menemään hänen vuokseen. Kerran kun murrat yhden näistä koodeista ja tyydytät hänet täydellisesti, siirry seuraavaan, koska tulet tarvitsemaan paljon muutakin kuin vain tämän.

2. Tehkää se uudessa paikassa

Miesten mukaan spontaani seksi on äärimmäisen kiihottavaa ja hauskaa. Se saa heidän moottorit hyrräämään pelottomasti. Tällainen seksi on vaikea suunnitella, mutta toisaalta voit esittää, ettet suunnitellut sitä, koska mahdollisuudet ovat pienet, että hän huomaisi sitä.

Fakta on se, että hän tulee kokemaan yllättävää seksiä ja se pitää hänen mielensä kiireisenä. Lähtekää lomalle, telttailemaan tai mihin vain uuteen paikkaan, koska kun olette paikassa, jossa ette ole ennen olleet, se saa teidät automaattisesti haluamaan uusia asioita.

3. Luo seksuaalinen lataus hitaasti

Tämä on täydellinen vastakohta spontaanille seksille, mutta se toimii kuin unelma joka kerta. Saa hänet hiljalleen lämpeämään ajatuksesta. Se on se selittämätön tunne, kun jännite syntyy teidän kahden välillä ja te haluatte repiä toistenne vaatteet päältä.

Se on se tunne, kun hän kuiskaa korvaasi jotain tuhmaa kaikkein sopimattomimmassa paikassa. Se on se tunne, kun hän suutelee sinua intohimoisesti ennen kuin lähdet töihin.

Rakenna näitä tunteita muutaman päivän saadaksesi hänet haluamaan repimään sinut makuuhuoneeseen, saa hänet lähes anomaan sinua ottamaan hänet.

4. Koskettele itseäsi

Tämä saa hänen hengityksensä salpaantumaan. Hänestä tulee niin himokas, että hän ottaa sinut missä tahansa, milloin tahansa. Sinä tiedät, että sinulla on halut kuten hänelläkin, joten älä ujostele näyttää sitä hänelle.

Näytä hänelle, että sinä haluat päästä nautinnon huipulle. Näytä hänelle, kuinka haluat itseäsi kohdeltavan. Sinä sait hänet kiihottumaan tekemällä näin ja myöskin sait hänet haluamaan todistaa itsensä sinulle.

Hän ryhtyy toimeen välittömästi etkä sinä tule katumaan sitä hetkeäkään. Miehet ovat hyvin visuaalisia ja kun he näkevät sinun koskettelevan itseäsi heidän edessään, se stimuloi heitä saa heidät hyvin himokkaiksi.

5. Käytä ääntäsi

Kukaan ei halua sänkyynsä hiljaista naista. Jos et ole äänekäs, hän saattaa ajatella, ettet nauti. Sinun ei tarvitse teeskennellä ja voihkia kuin pornotähti, mutta yritä kertoa hänelle se, mistä sinä pidät.

Älä anna ohjeita, koska sillä on päinvastainen vaikutus tai se viilentää hänet. Kerro hänelle, mitä sinä haluaisit hänen tekevän sinulle.

Tämä ei ole pelkkää tuhmaa puhetta, se on toiveidesi kertomista. Kokeile myös huohottaa muutaman kerran ja näet, kuinka jännite kasvaa entisestään.

6. Älä vierasta fantasioita

Sinun ei tarvitse tehdä sitä, mutta se merkitsee hänelle paljon. Selvitä hänen lempifantasiansa ja jos se ei ole liian kreisi sinulle (riippuen, mitä sana kreisi sinulle tarkoittaa), toteuta tuo fantasia.

Ole kärsivällinen hänen kanssaan, koska hän saattaa hävetä fantasiaansa ja hän ei ehkä halua myöntää, mikä saa hänet kuumaksi.

7. Hyvä esileikki on puoliksi tehty

Älä unohda esileikkiä, koska se on asia, jolla seksuaalinen tunnelma luodaan. Silloin sinä saat hänet janoamaan sinua. Silloin sinulla on valta saada hänet anelemaan sinua kanssaan sänkyyn.

Tämä on se hetki, kun sinä olet kuningatar, joka laatii säännöt oman mielesi mukaan ja hän seuraa niitä intohimoisesti. Rakenna kemia tutkimalla toisianne. Käy läpi jokainen milli hänen vartalostaan. Saa hänet tuntemaan olonsa seksikkääksi ja haluttavaksi.