Skip to Content

Hän Ei Ole Taistelun Arvoinen, Jos Hän Tekee Nämä 10 Asiaa

Hän Ei Ole Taistelun Arvoinen, Jos Hän Tekee Nämä 10 Asiaa

On aina niin turhauttavaa tavata joku, joka vaikuttaa mukavalta mieheltä aluksi ja sitten muuttuu täydelliseksi ääliöksi vain muutaman päivän jälkeen. Tarkoitan, että meillä on kaikilla ollut pahoja poikaystäviä.

Minulla on ollut MONTA sellaista – aina unohdan, mitä olen oppinut aiemmista parisuhteistani. Kuulen ystävieni puhuvan hyväksikäyttävistä puolisoista ja se sai minut ajattelemaan ominaisuuksia, jotka ovat heille kaikille yhteisiä.

Älä ymmärrä minua väärin, sinun yleiset tuntemuksesi eivät aina ole tarpeeksi, joten sinun tulee käyttää aikaa ja energiaa selvittääksesi sinun parisuhteesi, mutta joskus se ei ole sen arvoista. Joten tässä on 10 merkkiä, jotka huomattuasi sinun tulee lopettaa teistä kahdesta taistelu.

1. Hän tekee pilkkaa asioista, joita sinä rakastat

Oletko edes kertonut hänelle, kuinka tuskallista tämä on? Ehkä olet kertonut hänelle, että jokin (tai joku) on sinulle hyvin tärkeä, koska se saa sinut iloiseksi ja hän alkaa nauraa, kuin se olisi paraskin vitsi maailmassa.

En vaivaudu edes yrittämään tällaisten ihmisten kanssa, koska he yksinkertaisesti eivät ole tarpeeksi avarakatseisia kunnioittaakseen toisten ihmisten tykkäämisiä ja inhoamisia. Jos kerroit hänelle, että sinä menet teatteriin ja hän alkaa nauraa hysteerisesti, lähde. Se on typerä tilanne, joka tulee toistumaan useammin, kuin haluaisit.

2. Hän on omistushaluinen

Kuten ehkä tiedät, omistushaluinen käyttäytyminen on oikeasti peitettyä manipulointia. Se kuluttaa sinut hitaasti ja kun ymmärrät tämän tapahtuvan, on jo liian myöhäistä.

Se saattaa alkaa pienillä mustasukkaisuuden viitteillä ja hän saattaa peittää sen sanomalla, että hän haluaa viettää kanssasi enemmän aikaa. Sitten se muuttuu jatkuvaksi huomion tarpeeksi ja nyt hän kontrolloi sinun koko elämääsi.

Et edes nähnyt tämän tulevan. Älä pidä tätä merkkinä rakkaudesta, koska lopulta tämä muuttuu hyväksikäytöksi ja sinä et ehkä edes pääse ulos yksin, koska tuntuu kuin hän pitäisi sinua panttivankina!

3. Hän käyttää sinua henkisesti hyväkseen

Vaikka se ei olisi fyysistä, se on silti hyväksikäyttöä. Tällainen hyväksikäyttö voi haavoittaa sinua jopa enemmän, kuin se, että hän löisi sinua, usko minua. Kertomalla sinulle, että olet arvoton ja että hän pärjäisi niin paljon paremmin ilman sinua ei ole rakkautta.

Puhuminen hänen entisistä parisuhteista ja kuinka hän ikävöi eksiään saadakseen sinut mustasukkaiseksi tai surulliseksi, ei ole rakkautta.

Ikävä totuus on, että et voi korjata tätä. Jos hän näkee, että sinä olet saanut tarpeeksesi tästä, hän saattaa lopettaa hetkeksi, koska hän ei halua sinun lähtevän. Mutta älä ole typerä! Hyvksikäyttäjät eivät luovuta niin helposti. He jatkavat, kunnes heidän uhrinsa on polvillaan.

4. Et ole onnellinen

Tunnet itsesi onnettomaksi, kun olet hänen lähellään, koska tiedät hänen pian tekevän jotain, joka saa sinut surulliseksi. Joten sulkeudut huoneeseen ja itket, mutta se ei auta, koska olet yksinäinen – vaikka olet hänen vierellään. Sinä tunnet aina olosi yksinäiseksi ja se ei auta, mitä muut sinulle sanovat: on paljon pahempi olla sinkkuna.

Ehkä sinä olet tehnyt niin paljon työtä tämän parisuhteen eteen, että se saa sinut tuntemaan surua! Jos vain toinen teistä taistelee parisuhteenne puolesta, se on tuomittu epäonnistumaan. Olen pahoillani, mutta se on totuus. Joten säästä voimasi – hän ei ole sen arvoinen.

5. Hän petti sinua useammin kuin kerran

“Voi kulta, se oli vain vahinko! Minä voin muuttua!” ei toimi enää. Hän petti sinua niin monta kertaa, ettet pysynyt laskuissa mukana. Ainoa mitä voi tässä tehdä, on lähteä, koska hän vain keksii jatkossakin typerimpiä tekosyitä.

Voitko todella rakentaa merkityksellistä parisuhdetta sen jälkeen, kun joku on pettänyt sinua? Minä sanoisin ei.

6. Hän on psykopaattinen valehtelija

Kuinka voit sanoa, onko joku psykopaattinen valehtelija? Helposti, he valehtelevat kaikesta! Heidän äärimmäinen valheensa on ”Rakastan sinua”, koska psykopaattiset valehtelijat ovat hyvin pakonomaisia olentoja ja toimivat hetkessä.

Jos hän sanoo rakastavansa sinua ja hetkessä jatkaa toisen naisen kanssa, hän on psykopaattinen valehtelija. Et voi parantaa tätä, vaikka kuinka haluaisit. Tämä on jotain, jota et voi hänessä muuttaa.

7. Olet hänen ”varavaihtoehtonsa”

Hänellä on jo tyttöystävä, mutta hän lupaa jättävänsä hänet ollakseen sinun kanssasi. Onko hän jättänyt hänet? Ei. Vaikka hän jättäisi, mikä saa sinut uskomaan, että hän muuttuu ollessaan sinun poikaystäväsi?

Hän ei voi taianomaisesti muuttaa persoonallisuuttaan, niin paljon kuin haluaisitkin hänen pystyvän. Hän tulee pettämään myös sinua ja miksi haluaisit kaiken tuon lisätuskan sinun elämääsi? On paljon parempi vain lähteä pois hänen luotaan.

8. Hänellä ei ole kunnianhimoa

Tämä saattaa ajaa teidät molemmat alemmas, kuin koskaan elämässä aiemmin! Jos et tiedä mitä tarkoitan, ajattele asiaa. Ajattele, kuinka hän viettää päivänsä sohvalla asunnollasi, eikä tee yhtään mitään. Haluatko oikeasti viettää aikasi jonkun kanssa, jonka suurin intohimo on katsoa seuraava matsi televisiosta? – ehkä se on jopa syy hänelle nousta aamuisin!

OK, ehkä tämä on hieman liioittelua, mutta sinun tulisi haluta joku sellainen, joka panostaa henkilökohtaiseen kasvuunsa ja inspiroi sinuakin olemaan parempi ihminen.

9. Hän ei ole siinä sinua varten, silloin kuin toivoisit hänen olevan

Olet ollut kipeänä ja sinä soitat hänelle kysyäksesi, jos hän voisi tuoda sinulle lääkettä apteekista, mutta hän vain nauraa ja sanoo, että olet tarvitsevainen. Kuule tyttö, mitä olet tehnyt tämän ääliön kanssa näin pitkään?

On olemassa joku, joka on siinä sinua varten ilman, että sinun tulee edes soittaa hänelle. On olemassa joku, joka soittaa sinulle kysyäksesi, kuinka sinä voit ja josko tarvitset apua jossain asiassa. Sinun tulee etsiä tällaista miestä – ei hukata aikaasi ja energiaasi narsistiseen hyväksikäyttäjään.

10. Olet viimeinen asia hänen mielessään

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki muu on hänelle tärkeämpää kuin sinä ja parisuhteenne. Hän peruu treffinne jonkun jalkapallopelin vuoksi? Tai koska hän ei vain halua nähdä vaivaa tullakseen ulos kodistaan? Jep, tästä juuri puhun. Jos hän oikeasti haluaisi olla kanssasi, hän arvostaisi jokaista sekuntia sinun kanssasi!

Lopulta, jos puolisosi ei toimi toiveidesi mukaan, sinun ei tarvitse olla ainoa, joka taistelee saadakseen asiat toimimaan! Menestyvä parisuhde perustuu rakkauteen, luottamukseen, rehellisyyteen ja yhteiseen sitoutumiseen. Jos teet kaiken sen yksin, on aika irrottaa.