Skip to Content

32 Pientä Asiaa, Jotka Huutavat, Että Hän Rakastaa Sinua (Sanomatta Sitä Ääneen)

32 Pientä Asiaa, Jotka Huutavat, Että Hän Rakastaa Sinua (Sanomatta Sitä Ääneen)

1. Hän avaa sinulle oven, kun menet huoneeseen tai poistut sieltä. Kyllä, siellä on vielä joitakin herrasmiehiä jäljellä.

2. Hän lähettää sinulle tekstiviestin aamulla. Sen ei tarvitse olla mitään monimutkaista, vain hyvää huomenta -teksti.

3. Hän kiinnittää huomiota siihen, mitä sanot, ja muistaa kaiken. Hän ottaa sinut vakavasti, joten vaikka puhuisit mitättömistä asioista, hän on aivan korvilla.

4. Hän kohtelee sinua kuin naista, koska olet sellainen. Hän välittää siitä, mitä ajattelet hänestä, koska hän rakastaa sinua. Siksi hän haluaa jättää hyvän vaikutelman.

5. Hänellä on aina tekosyy olla lähelläsi. Hän inhoaa välimatkaa välillänne, koska se satuttaa häntä, kun hän ei näe sinua usein, mieluiten joka päivä. Se ei ole mitään verrattuna siihen, että hän haluaa viettää kanssasi koko elämän.

6. Hän tekee kanssasi suunnitelmia, koska tietää, että tulette olemaan yhdessä pitkään. Hän on sitoutunut eikä hän koskaan päästä sinua menemään.

7. Hän ostaa sinulle pizzaa.

8. Hän soittaa sinulle kysyäkseen mielipidettäsi jostain asiasta. Hän luottaa sinuun niin paljon, että antaa sinun vaikuttaa päätöksiinsä.

9. Hän tekee kotityöt – vaikka haluaisit mieluummin, ettei hän tekisi, koska sinun pitäisi tehdä ne kaikki uudestaan – mutta hän tekee ne kuitenkin, koska hän todella haluaa auttaa sinua.

10. Hän ryntää sisään, kun olet suihkussa, vain antaakseen sinulle ison suukon. Hänestä tuntuu, että hänen on pakko ja hän haluaa tehdä sen juuri sillä sekunnilla, joten hän tekee sen.

11. Hän ostaa veljenpojillesi leluja ja hengailee heidän kanssaan kuin he olisivat samanikäisiä.

12. Hän syttyy, kun astut huoneeseen. Hänelle olet aina kaunein aina ja kaikkialla, kun ja kun astut sisään.

13. Hän kehuskelee sinusta koko ajan ystävilleen. Hän on niin ylpeä sinusta ja rakastaa sinua niin paljon, ettei voi peitellä sitä.

14. Hän tuo sinulle vettä, kun sinua ei huvita nousta sohvalta, ja hän sammuttaa valot, koska sinä olet liian väsynyt (ja laiska) siihen. Hän rakastaa sinua – mikään ei ole vaikeaa.

15. Hän astuu edeltäsi tiellä, jotta et roiskuisi sateessa ohi ajavan auton päälle.

16. Hän muistaa aina, mitä pitää ostaa ruokakaupassa. Jos hän ei muista, hän soittaa, vain jotta ei jäisi mistään paitsi.

17. Hän pitää kädestäsi niin tiukasti kiinni, kun olette väkijoukossa, ettette erotu toisistanne. Hän menee ensin ja pitää sinusta kiinni, kun hän pääsee väkijoukon läpi. Ja hän katsoo sinua joka sekunti nähdäkseen, oletko kunnossa.

18. Hän soittaa sinulle heti, kun hänelle sattuu jotain hauskaa – vaikka olisitkin keskellä jotain niin tärkeää. Hänen on vain jaettava se kanssasi, vaikka mikä olisi.

19. Hän kiusaa sinua ja käy hermoillesi – mutta söpöllä tavalla.

20. Hän inhoaa pukeutumista ja tärkeisiin tapahtumiin menemistä kanssasi, mutta tekee sen silti.

21. Hän vie sinut kaikkialle, minne hän menee – jos sinä tietenkin haluat. Hän ei piilottele sinua keneltäkään ja kulkee kaduilla ylpeänä rinnallasi, kädestäsi kiinni pitäen.

22. Hän yllättää sinut koko ajan, kun vähiten odotat sitä. Jopa tavallisena päivänä hän ilmestyy toimistollesi kukkien kanssa tai mitä ikinä haluatkin.

23. Hän lähtee kanssasi ostoksille ja odottaa kärsivällisesti, kun sovittelet mekkoja. Hän tekee melkein mitä tahansa vain ollakseen kanssasi.

24. Hän pesee sängyn sen jälkeen, kun olet noussut ylös.

25. Hän ymmärtää, että olet ärtynyt, kun on sinun aikasi, ja hän tekee mitä tahansa tehdäkseen sen sinulle mukavammaksi ja saadakseen sinut tuntemaan olosi rennommaksi.

26. Kun tulet töistä kotiin, hän kohtaa sinut ovella ja halaa sinua heti. Vaikka ulkona sataisi kaatamalla, sillä ei ole väliä. Hän halaa sinua joka tapauksessa.

27. Hän vie roskat ulos ilman, että muistutat häntä siitä.

28. Hän laittaa peiton päällesi, kun nukahdat hänen viereensä, kun katsotte elokuvaa. Hän herättää sinut hellästi ja auttaa sinut sänkyyn.

29. Hän ostaa sinulle shampoota sanomatta sitä, koska hän huomaa, että se on loppumassa.

30. Hän on maailman onnellisin ihminen, kun hän onnistuu saamaan sinut hymyilemään, vaikka se olisi viimeinen asia, jota haluaisit tehdä.

31. Hän ei koskaan lakkaa yrittämästä saada sinua nauramaan.

32. Hän nolaa itsensä vain saadakseen sinut ulos hankalasta tilanteesta. Hän tekee sen saadakseen sinusta kaiken huomion, jota et halua.