Skip to Content

5 Valtaliikkeitä, Jotka Naisen Pitäisi Tehdä, Jos Hän Haluaa Todellisen Suhteen

5 Valtaliikkeitä, Jotka Naisen Pitäisi Tehdä, Jos Hän Haluaa Todellisen Suhteen

Ettekö vain toivo, että olisitte syntyneet tuon vanhanaikaisen rakkauden aikakaudella? Tuntuu, että silloin kaikki oli helpompaa. Jos ei muuta, niin kaikki oli aidompaa ja rehellisempää.

Nykyään seurustelu ja rakkauden löytäminen on sotkuista. Seurustelun ja pitkien seurusteluaikojen taito on korvattu hengailulla ja seurustelulla, mikä on tehnyt rakkauselämästämme jättimäisen sotkun.

Päädymme puolittaisiin, keskinkertaisiin tilanteisiin sen sijaan, että olisimme oikeassa suhteessa. Eikä ole kyse siitä, ettemmekö haluaisi jotain merkityksellistä. Sitä on vain vaikea löytää.

Se on vaikeaa, mutta se ei ole mahdotonta, varsinkin jos tiedämme, mitä tehdä. On 5 voimaliikkeitä, jotka nainen voi tehdä, jos hän haluaa oikean suhteen:

Poista välittömästi kaikki ilmaiset deittisovellukset

Varmasti tunnet jonkun, tai tiedät jonkun, joka tuntee jonkun, joka löysi rakkauden deittisovellusten kautta. Mutta nämä ihmiset ovat todella harvinaisia. He ovat poikkeuksia.

Jos käytät Hingeä, Tinderiä tai jotain vastaavaa, olet varmasti huomannut kaikki hyypiöt, joita siellä on.

Jos siellä on joku kunnon ihminen, hänet jää kaikkien niiden varjoon, jotka yrittävät päästä panemaan tai vain tappavat aikaa ja samalla tuhlaavat sinun aikaasi.

Joten jos olet tosissasi löytämässä todellista rakkautta, on mahdollista, että nämä sovellukset eivät auta sinua. Ne vain varastavat aikaasi ja uuvuttavat ponnistelujasi.

Älä tyydy valheellisiin, viime hetken keskinkertaisiin treffeihin

“Minulla ei ole mitään parempaa tekemistä, joten voisin yhtä hyvin hengailla hänen kanssaan.” Se ei ole treffit, joille sinun pitäisi mennä. Et tarvitse ketään, joka soittaa sinulle yllättäen vain siksi, että se sopii hänelle.

Muista kertoa, että se ei sovi sinulle ja että hänen olisi pitänyt kysyä sinulta aiemmin. Sinä et ole sellainen, joka istuu puhelimen vieressä ja hyppää heti, kun se soi – ainakaan sinun ei pitäisi olla.

Treffien pitäisi olla ennalta suunniteltuja, harkittuja ja antaa sinulle jotain, mitä odottaa. Niiden ei tarvitse olla ylellisiä tai kalliita – se ei ole niiden tarkoitus.

Tärkeintä on, että näet, että hän on miettinyt asiaa ja että hän ei malta odottaa tapaamistamme. Vain mies, joka näkee vaivaa, on aikasi arvoinen.

Hänen vaivansa ensitreffeillä kertoo paljon.

Älä päästä häntä liian aikaisin kotiovesi yli

Älä myöskään mene hänen luokseen. Se on ansa. Useimmat meistä ovat taipuvaisia viilentämään ja viettämään aikaa mukavasti kotonaan.

Useimmat meistä tekevät sen virheen, että kutsuvat jonkun tuolle mukavuusalueelle liian pian.

Tämä saa ihmiset alitajuisesti ajattelemaan, että tekemällä olemme valmiita rennompaan ja rennompaan suhteeseen. Kyse ei ole vain siitä, ettei seksiä harrasteta liian aikaisin. Kyse on siitä, että treffit muutetaan hengailuksi.

Älä anna kaikkia poikaystäväetuja jollekin, joka ei ole poikaystäväsi.

Parempi pitää hänet poissa sohvalta ainakin ensimmäiset viikot, kunnes tutustut häneen paremmin. Sohville, halailulle, Netflixille ja chillailulle on paljon aikaa myöhemmin.

Päästäkää hänet lempeästi alas, jos hän alkaa pelata pelejä

Nyt tunnet pelaajan jo kilometrin päästä. Hän pelaa tekstiviestipelejä. Yhtenä hetkenä hän on paikalla ja seuraavana ei ole missään. Hän johdattaa sinua harhaan kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Et tietenkään siedä sitä. Olen kokenut sen, tehnyt sen. Ei ole mitään järkeä käydä sitä uudelleen läpi. Siksi sinun on lähetettävä se viesti, jota et oikeastaan halua lähettää, mutta tiedät, että sinun on pakko.

Se voi mennä jotakuinkin näin:
” Hei. En halua kiertää puskia, joten olen rehellinen sinulle. En pidä satunnaisista seurusteluista. Pidän oikeista treffeistä ja uskon, että miehet, jotka ponnistelevat, ovat äärimmäisen kuumia. Tarvitsen aikaa tutustuakseni johonkin paremmin, jotta voin hypätä sänkyyn heidän kanssaan ja vain heidän kanssaan. Jos et jaa mielipidettäni, se on ok. Haluan antaa ihmisten tietää, missä he ovat kanssani.”

Tiedä mitä haluat äläkä pelkää sanoa sitä ääneen

Valehtelemme yleensä itsellemme. Ryhdymme johonkin sellaiseen suhteeseen, johon ei liity minkäänlaista sitoutumista, jotta emme vaikuttaisi aluksi liian tarvitsevilta.

Jotenkin tuo alku pitkittyy, ja päädymme lähes suhteeseen haluamatta sitä. Ja kaikki mitä teemme, on sydämemme särkeminen ja aikamme tuhlaaminen.

Älä anna jonkun laittaa suuhusi sanoja, jotka eivät ole sinun. Älä sano, ettet ole kiinnostunut etiketeistä ja että sinua ei haittaa, jos asiat pysyvät rentoina, jos sen sijaan todella haluat olla jonkun tyttöystävä.

Ole siis ensin rehellinen itsellesi ja sitten myös seurustelukumppanillesi. Määritä rajasi, äläkä ajaudu kauas normeistasi.

Jos haluat todellisen suhteen jonkun kanssa, joka ei pelkää olla sellaisessa ja joka on valmis vastaamaan kaikkiin pyrkimyksiisi, älä tyydy vähempään.