Skip to Content

10 Tyyppisiä Poikaystäviä, Jotka Tekevät Elämästäsi Helvettiä

10 Tyyppisiä Poikaystäviä, Jotka Tekevät Elämästäsi Helvettiä

Rakkaus on vaikeaa, samoin kuin ihmissuhteetkin, varsinkin kun seurustelutrendejä, kuten haamukuvausta ja lemmenpommitusta, on paljon.

Kaiken kukkuraksi on olemassa todella huonoja miehiä, joita kannattaa välttää kuin ruttoa, sillä he tekevät elämästäsi helvettiä.

Jopa lukiessasi tätä nyt, joku ponnahti mieleesi ja muistat, millaista helvettiä hän laittoi sinut kokemaan.

Olen varma, että tiedät vielä lisääkin miestyyppejä lisättäväksi tähän listaan, mutta nämä ovat pahimmista pahimmat.

1. Vastikään suhteesta tullut

Nämä miehet eivät ole koskaan valmiita sitoutumaan täysin sinuun ja antamaan sinulle sitä, mitä tarvitset, ja se on vakaa ja terve suhde.

Hän on liian jumissa menneisyydessä katsomaan tulevaisuuteen. Ehkä hän käyttää sinua vain lohtutyttönä tai hän yrittää salata sen, että on juuri päässyt suhteesta, mikä on vielä pahempaa.

Hän ei ole ollut rehellinen sinulle alusta alkaen, etkä voi odottaa tervettä suhdetta, jos se on rakennettu epärehelliselle perustalle.

Pahinta, mitä hän voi tehdä sinulle, on johdatella sinua, kunnes rakastut hulluna ja syvästi, ja juuri kun luulet pääseväsi siihen pisteeseen, hän ei olekaan valmis siirtymään eteenpäin.

Hän ei ole valmis toiseen vakavaan suhteeseen, ja heti kun hän tajuaa sen, hän haamukarkottaa sinut.

2. Kunnianhimottomat miehet

Miehet, joilla ei ole kunnianhimoa, tulevat aina pidättelemään sinua. Heille riittää mainiosti olla jumissa paikallaan, olla tekemättä mitään ja elää päivästä toiseen.

Et voi odottaa tulevaisuutta tuollaisen miehen kanssa, koska häntä ei kiinnosta tehdä töitä sen eteen.

Ja vaikka yrittäisitkin motivoida häntä, menetät lopulta vain oman motivaatiosi.

Mikään ei ole vähemmän viehättävää kuin miehet, joilla ei ole kunnianhimoa, varsinkin nykyään, kun sinun täytyy nähdä helvetisti vaivaa saadaksesi elämäsi hyväksi.

3. Miehet, joilla on vihaongelmia

Yhtenä hetkenä hän on kunnossa, seuraavana helvetti on irti. Miehet, joilla on vihaongelmia, salaavat tämän niin kauan kuin pystyvät, mutta voit itse asiassa nähdä merkit tästä.

Jos jotain ei tehdä hänen mielensä mukaan, hän hermostuu, suuttuu ja sulkeutuu täysin.

Häntä ei kiinnosta puhua asiasta, häntä ei kiinnosta etsiä ratkaisua. Ja uskokaa minua, ainoa asia, josta hän on kiinnostunut, on huutaminen ja jonkin lyöminen.

Jos joskus törmäät tämäntyyppiseen mieheen, juokse henkesi edestä, sillä kuka voi sanoa, ettetkö jonain päivänä ole se, jota hän lyö?

4. Työnarkomaanit

Toisin kuin kunnianhimottomat miehet, heille on tärkeää työ, menestys ja valtava määrä työtä.

Mutta mitä tapahtuu silloin, kun haluat hänen hidastavan tahtiaan ja vain nauttivan hetkestä kanssasi?

Hänelle työ on ainoa prioriteetti hänen elämässään. Hän voi kertoa sinulle, ettei se ole niin, mutta kun tarvitset häntä, hän on töissä.

Kun hän myöhästyy illalliselta, tiedät, että hän on töissä. Kun hän jättää sinut pulaan, tiedät, että hän teki sen työn takia.

Etkä voi odottaa hänen asettavan sinua ja suhdettaan sinuun etusijalle, koska työ on hänen elämänsä ainoa rakkaus, jonka vuoksi hän on valmis tekemään uhrauksia.

5. Omistushaluiset miehet

Nämä ovat miehiä, jotka käyttäytyvät kuin emotionaaliset iilimatot. Omistushalukkuutensa vuoksi he vievät hitaasti kaiken, mistä välität.

Kun haluat viettää aikaa ystäviesi kanssa, hän syyllistää sinut jäämään hänen luokseen.

Kun haluat tavata perhettäsi, hän joko lähtee mukaan tai pakottaa sinut taas kerran jäämään kotiin.

He ovat hyviä manipuloimaan ja saamaan haluamansa, eli sinut. Eikä hänellä käytännössä ole omaa elämää, joten hän vie myös sinun elämäsi.

Hän käyttäytyy takertuvasti ja tarvitsevasti ja perustelee sitä sillä, että hän on niin rakastunut sinuun, ettei voi ajatella mitään tai ketään muuta.

6. Emotionaalisesti kypsymättömät miehet

Nämä miehet ovat luonteeltaan itsekkäitä ja uskovat yleensä, että heidän tapansa on ainoa tapa. Ja kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, he vetäytyvät pois ja katoavat.

He eivät koskaan halua korjata ongelmaa, se ei ole heidän juttunsa.

On paljon helpompaa luovuttaa ja siirtyä seuraavaan uhriin.

Toinen merkki emotionaalisesti kypsymättömästä miehestä on se, että hän ei pysty sitoutumaan. Hänelle rakkaus on pelkkää leikkiä, eikä tarvitse olla tosissaan, jos vain leikitään.

Mutta asia on niin, että hän leikkii sinun tunteillasi ja sydämelläsi, ei hänen.

7. Kontrollifriikit

Myös manipulaatioiden ja mielikuvitusleikkien mestarit ovat kontrollifriikkejä. Hän uskoo, että hänen tapansa on ainoa tapa, mutta hän ei selvästikään tee sitä.

Hän manipuloi sinua hitaasti tekemään asiat hänen tavallaan, että se on oikeastaan pelottavaa, kun ajattelet sitä.

Hänen pelinsä on jatkuvaa kritiikkiä, kunnes alat epäillä itseäsi ja osaamistasi, jotta menisit hänen luokseen hakemaan apua. Hänen on paljon helpompi manipuloida sinua siinä vaiheessa.

Hän myös kritisoi ystäviäsi ja perhettäsi ja vakuuttaa sinulle, että he ovat huonoja sinulle ja että hän on ainoa, joka haluaa sinut.

Kun hänen pelinsä päättyy, hän on ainoa, johon voit luottaa, koska hän on ajanut kaikki muut ihmiset pois elämästäsi.

8. Fuckboy

Fuckboyt ovat hyviä yhdessä asiassa – naisten viettelemisessä. Hänen pelinsä saa sinut ihastumaan häneen ja saa sinut ajattelemaan, että hän on ainoa mahdollinen.

Hän saa sinut tuntemaan itsesi maailman onnekkaimmaksi naiseksi, uskomattomimmaksi ja kauneimmaksi, ja pohjimmiltaan hän saa sinut koukkuun hänen rakkauteensa.

Mutta ollaanpa rehellisiä, hän ei pysty sitoutumaan. Tai rakastamaan ollenkaan, jos totta puhutaan.

Ihastut häneen niin syvästi, että kun hän lähtee, kestää ikuisuuksia päästä irti siitä.

Ja kun olet hänen kanssaan, mietit jatkuvasti, miksi et voi pitää häntä ja pettääkö hän sinua.

Hänen kyvyttömyytensä pysyä uskollisena vie luottamuksesi, eikä kukaan mies ole sen arvoinen.

9. Emotionaalisesti saavuttamattomat miehet

Jos olet koskaan ollut suhteessa jonkun välttelevän miehen kanssa, joka jatkuvasti keksii tekosyitä tai ei yksinkertaisesti koskaan puhu tunteistaan, tiedät, miten tuskallista on rakastaa jotakuta emotionaalisesti saavuttamatonta.

Hän käyttää kritiikkiä, manipulointia tai vihaa luodakseen etäisyyttä välillenne, mikä johtaa siihen, että olet masentunut, murtunut tai hylätty.

Kun rakastat jotakuta emotionaalisesti saavuttamatonta, tunnet olevasi jatkuva antaja, ikään kuin huutaisit tiiliseinälle, eikä mitään tapahdu.

Hän ei edes räpäytä silmiään, kun sinä hajoat toisella puolella. Ja se on se, mikä lopulta murtaa sinut.

10. Narsisti

Pahin pahimmista. Kävelevä helvetti, kirous, jolla on enkelin kasvot.

Hän manipuloi sinua unholaan, saa sinut uskomaan, ettet ole kukaan ja että sinun pitäisi olla kiitollinen siitä, että sinulla on hänet elämässäsi.

Kuinka sekopäistä on olla kiitollinen hyväksikäyttäjästäsi, mutta he ovat niin hyviä manipulointipelissä.

Hän käyttää sinua hyväkseen tunteakseen olonsa paremmaksi ja riisuu sinusta itseluottamuksesi ja itserakkautesi alasti, kunnes jäljellä on vain tuskaa ja vihaa. Ja ennen kuin huomaatkaan, sinulla ei ole mitään.

Olet menettänyt kaiken, mikä teki sinusta sen, mikä olet, ja hän on se, joka vei sen.

Eikä narsistin huomaaminen ole helppo tehtävä, siksi he ovat niin vaarallisia.

Mutta jos huomaat sellaisen, juokse pois niin nopeasti kuin voit. Hän on pelkkä iilimato, joka jättää jälkeensä tuskan jäljet.