Skip to Content

15 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Olet Vihdoinkin Tavannut Hyvän Miehen

15 Kiistatonta Merkkiä Siitä, Että Olet Vihdoinkin Tavannut Hyvän Miehen

Hyvät miehet ovat kuin mukavat korkokengät – lähes mahdotonta löytää.

He ovat kaikki suloisia ja kilttejä aluksi, mutta jonkin ajan päästä me odotamme tämän miehen näyttävän oikeat kasvonsa.

Me vain odotamme heidän tiputtavan maskinsa ja näyttävän meille, mistä heidät on oikeasti tehty.

Tarkoitan, että voit esittää jonkin aikaa. Kukaan ei voi esittää hyvyyttä pitkään.

Seurustelua kokeneet naiset ovat oppineet tunnistamaan merkkejä, jotka huutavat sitä, että hän on ääliö tai pelimies. Me tiedämme sen tarkalleen hänen tavastaan käyttäytyä ja puhua, jos hän on edes aikamme arvoinen. Me tiedämme sen, koska me olemme olleet siinä ja me emme aio enää langeta tuollaisiin ansoihin.

Nyt tämä on kaksipäinen miekka –tilanne. Koska moni meistä on tullut pelimiehen huijatuksi ja henkisesti hyväksikäytetyksi, meidän on vaikea luottaa ihmisiin.

Ja siksi, vaikka eteemme tulee joku kiltti, me saatamme ohittaa hänet ja menettää hänet.

Meidän suojamuurimme on onnemme tiellä.

Me pelkäämme niin kovasti tekevämme jälleen uuden virheen ja pidämme itsemme kaukana tuollaisista miehistä, jolloin me saatamme vahingossa ja tahtomattamme menettää ne hyvät.

Meidän on vaikea tunnistaa hyvät miehet, koska me olemme tuomittuja etsimään huonoja asioita. Me olemme niin nopeita luokittelemana miehiä ja jaottelemaan heidät eri koreihin.

Se on suurin virheemme, mutta me teemme sen, jottemme haavoittaisi itseämme enää koskaan…

Mutta kun törmäämme hyvään mieheen, se on kuin löytäisimme nuo kengät, joilla pystyt tanssimaan koko yön ja se tuntuu, kuin tanssisit pilvissä.

Joten hyvät naiset, tutki näitä merkkejä, jotka kertovat, että olet vihdoin tavannut hyvän miehen etkä seuraavaa ääliötä.

Pidä hänestä kiinni, koska et välttämättä saa toista tilaisuutta.

1. Sinä olet suojautunut ja hän on kärsivällinen

Hän tietää, ettet pysty päästämään itseäsi irti saman tien. hän tietää, että olet käynyt läpi paljon ja hän on siinä sinua varten tukenasi ja ymmärtäväisenä.

Hän ei ole menossa mihinkään, hänellä on kaikki aika maailmassa ja hän antaa sen sinulle.

2. Hän vakuuttaa sinut siitä, ettei historia toista itseään

Hän muistuttaa sinua menneisyydestäsi vain saadaksesi sinut uskomaan, ettei hän koskaan tekisi mitään sellaista sinulle.

Hän ei salli kenenkään satuttaa sinua, koska hän tietää sinun jo saaneen osasi tuskaa ja siinä on tarpeeksi.

3. Hän ei koskaan lähetä ristiriitaisia viestejä sinulle

Hän ei koskaan esitä vaikeasti saatavaa. Nuo lapselliset leikit eivät ole hänen juttunsa. Hän on tosimies, tarpeeksi kypsä käyttäytymään niin, ajatellen sinua aikuisena ja kokonaisena naisena.

Hän vastaa jokaiseen viestiisi ja soittaa takaisin. Hän tietää, ettei ole enää pikku poika.

4. Kun hän lupaa jotain, hän pitää sen

Tyhjät sanat ja lupaukset eivät ole olemassa hänen maailmassaan. Jos hän ei pysty pitämään lupaustaan, hän ei lupaa sitä sinulle alun perinkään.

Hän pitää aina sanansa ja vaikka hän ei olisi samaa mieltä kanssasi, jos hän sen sanoo, hän sen pitää. Et koskaan tule pettymään häneen.

5. Hän yllättää sinut silloin, kun sitä vähiten osaat odottaa

Sinä olet tottunut epäilemään miehiä ja odottamaan pahinta heiltä, koska ne ovat olleet sinun kokemuksesi tähän mennessä.

Hän taas todistaa sinut vääräksi joka kerta, kun epäilet häntä tahtomattaan todistaa sinulle jotain, mutta vain koska hän on niin täydellinen sinulle.

6. Hän ei ole mustasukkainen

Hän ei epäröi jakaa sinua ystäviesi kanssa. Hän on hyvin tietoinen siitä, että sinun elämäsi ei alkanut sillä hetkellä, kun hänet tapasit ja hän arvostaa sitä.

Hän rohkaisee sinua viettämään aikaa ystäviesi kanssa ja hän haluaa tavata heitä myös. Jokainen, josta välität, on hänellekin tärkeää.

7. Hän auttaa sinua kaikessa

Hän tiskaa tai siivoa sotkunsa, koska hän tietää, että vaikka se ei ole iso asia, se merkitsee sinulle paljon.

8. Hän ei lopeta yrittämästä

Tiedät, että jotkut miehet lopettavat eivätkä saa sinua enää tuntemaan itseäsi erityiseksi jonkin ajan jälkeen, koska he ovat varmoja, että sinä pysyt. No, hän ei koskaan lopeta.

Hän ostaa sinulle lahjoja ja kukkia, koska hän haluaa tehdä sinut onnelliseksi. Hän haluaa varmistua, että sinä tiedät, kuinka paljon hänelle merkitset.

9. Yllätät hänet tuijottamasta

Kaiken sen ajan jälkeen, kun olette olleet yhdessä, sinä vieläkin yllätät hänet tuijottamasta itseäsi sillä tavalla, kuin hän näkisi sinut ensimmäistä kertaa.

10. Hän kertoo sinun olevan kaunis

Hän saa sinut tuntemaan olevasi kaunein ihminen hänelle, aina. Hän kertoo sinulle yllättäin, että olet kaunis, koska hän oikeasti ajattelee niin.

11. Hän ei koskaan luovuta sinun suhteesi

Hän taistelee sinusta aina. Vaikka te kaksi riitelette ja olette molemmat vihaisia, hän rauhoittuu ja lähestyy sinua jollain hellällä tavalla, koska hän ei luovu sinusta niin helposti. Sinä merkitset hänelle liikaa, jotta voisi vain lähteä pois.

12. Hän kohtelee sinua hyvin

Hän on aina hyvä sinulle, mikä on hieman outoa, koska et ole tottunut sellaiseen. Sinä et koskaan ymmärtänyt, että parisuhde toimii niin eikä siten, kuin olet kokenut aiemmin.

Tämä on sinulle vaikea hyväksyä, koska sinä aina etsit piilotettuja motiiveja. No, sellaisia ei ole.

13. Hän arvostaa sinua

Hän ei koskaan arvostele asioita, joita sinä rakastat. Vaikka hän ei pitäisi harrastuksistasi tai musiikista, jota soitat, hän näkee vaivaa pitääkseen siitä.

Jos se epäonnistuu, hän tukee sinua, vaikka se ei olisikaan hänen juttunsa. Mutta koska se on sinun juttusi, hän arvostaa sitä.

14. Sinä ymmärrät, että hän muutti elämäsi

Hän muutti tapaa, jolla katsot ihmisiä. Hän antoi sinulle toivoa siitä, että on vielä olemassa hyviä ihmisiä ja sinä olit tarpeeksi onnekas löytämään sellaisen.

Hän todisti, että ei jokainen sinua satuta. Katsos, sinä ajattelit hänen olevan samanlainen, kuin kaikkien muiden, mutta ei hän ole.

15. Hän näkee sinut huonoimmillasi ja silti rakastaa sinua

Hän näkee haavoittuvan puolesi, hän näkee sinut huonoimmillasi ja silti pysyy. Hän näkee tuskasi ja kärsimyksesi, eikä pelästy.

Hän pysyy ja antaa sinun itkeä hänen olkapäätään vastaan. Se sattuu häntä myös. Häntä sattuu nähdä sinut surullisena ja rikkinäisenä.

Se saa hänet tuntemaan samoin. Mutta hän vetää sinut takaisin ylös. Sitä hän tekee. Niin paljon hän rakastaa sinua.