Skip to Content

Tällainen On Unelmiesi Mies Horoskooppimerkkisi Mukaan

Tällainen On Unelmiesi Mies Horoskooppimerkkisi Mukaan

Elämässämme tapaamme paljon miehiä, mutta on olemassa vain yksi unelmiemme mies. Ja jokaiselle meistä, jokainen ominaisuus josta pidämme ja haluamme mieheltä, on meille erit.

Joten jos etsii jotain, joka on yhteensopiva horoskooppimerkkimme kanssa, voi vaikuttaa hieman hölmöltä… Mutta se on niin sen arvoista!

Vesimies (20. Tammikuuta – 18. Helmikuuta)

Vesimiehen horoskooppi

Odota miestä, joka jättää small talkin väliin ja menee suoraan sydämestä sydämeen –keskusteluihin, joista elät.
Henkevät keskustelut ovat sitä, mitä eniten haluat, yksi suurimmista asioista, jotka saavat sinut syttymään parisuhteessa.

Vesimiehenä sinun tarvitsee löytää mies, joka ymmärtää ajatuksiasi. Sinun tarvitsee löytää mies, joka rakastaa kyseenalaistaa kaikkea elämässä ja joka on myös fiksu.

Tarvitset myös jonkun, joka on rehellinen eikä halua hallita sinua, jonkun, joka tukee kunnianhimoasi, koska sinä olet yksi itsenäisimmistä horoskooppimerkeistä.

Ja sinä odotat, että sinua kohdellaan, kuten sinä kohtelet muita. Siksi tarvitset jonkun, joka rakastaa rehellisesti, vapaasti ja spontaanisti.

Kalat (19. Helmikuuta – 20. Maaliskuuta)

Kalat horoskooppi

Odota miestä, joka on toivottoman romanttinen ja vanhoillisella tavalla rakastava.

Sinä, Kalat, olet yksi romanttisimmista horoskooppimerkeistä ja rakastat saada mieheltä kukkia, suudelmia ja kaikkea siltä väliltä. Sinun tarvitsee löytää mies, joka haluaa olla osa romanttista ja pitkäkestoista tarinaa kanssasi, mies, joka haluaa luoda todellisen yhteyden kanssasi.

Koska et ole tyttö, joka haluaa rynnätä suhteeseen. Olet vaimomateriaalia, nainen, joka haluaa asettua aloilleen nuorena, mutta ei asetu mihin rakkauteen tahansa.

Vaalit pieniä asioita elämässä ja tiedät, että rakkaus on asia, jonka voit valita, joten varmistat, että löydät puolison, joka täyttää kaikki toiveesi, mutta myös haluaa sinun kaltaisesi naisen.

Oinas (21. Maaliskuuta – 10. Huhtikuuta)

Oinas horoskooppi

Odota miestä, joka rakastaa yhtä lujasti ja ennakkoluulottomasti kuin sinä. Oinas, sinä olet täynnä tulta ja kun rakastut johonkin, rakastat täysillä.

Et pelkää kertoa, kuinka tunnet tai peittää rakkautesi kohdetta huomiollasi. Mies, joka sinun tulee löytää, on sellainen, joka rakastaa sitä, kuinka itsevarma ja seikkailunhaluinen sinä olet.

Tarvitset miehen, joka pystyy käsittelemään vahvaa, rakastavaa naista ja joka rakastaa niitä asioita sinussa. Etsi joku, joka haltioituu sinusta, siitä kuka olet, koska tämä mies voi arvostaa kaikkea sitä, mitä sinulla on tarjota ja voi olla palapelisi puuttuva palanen, se jota etsit.

Härkä (20. Huhtikuuta – 20. Toukokuuta)

Härkä horoskooppi

Odota miestä, joka haluaa tietää kaikki syntisi ja saavutuksesi. Joku, joka haluaa tietää jokaisen pienenkin asian, jotka saavat sinut syttymään.

Härkänä sinä olet tyttö, joka syöksyy suhteeseen. Etsit jotain, joka pitää samoista asioista, kuin sinä. Jotain, joka arvostaa ystäviään ja perhettään yhtä paljon kuin sinä ja jonkun, jolla on samat tavoitteet elämässä yleensäkin.

Tarvitset miehen, joka on kärsivällinen ja rakastava, joku joka ei painosta sinua suhteeseen silloin, kun vasta opit tuntemaan häntä.

Jonkun, joka haluaa samoja asioita elämältä, kuin sinä ja joka pystyy saamaan sinut tuntemaan sellaista rakkautta ja mukavuutta, jota et ole ennen tuntenut. Mies, joka saa sinut unohtamaan jokaisen syyn, miksi pelkäsit rakkautta alkuunkaan.

Kaksoset (21. Toukokuuta – 20. Kesäkuuta)

Kaksoset horoskooppi

Odota spontaania miestä, jolla on kultainen sydän. Sinä, Kaksoset, olet nainen, joka kyllästyy helposti. Miehillä ei koskaan tunnu olevan samaa energiaa tai henkistä tasoa, kuin sinulla…

Mutta silti rakastat heitä. Sinä tarvitset miehen, joka ymmärtää hauskuutta rakastavaa puolta sinussa. Tarvitset jonkun intohimoisen ja jännittävän miehen, joka tietää tasan tarkkaan, kuinka saada sinut tuntemaan perhoset vatsan pohjalla.

Mies, joka rakastaa flirttailla kuten sinä ja joka läpäisee kommunikointi- ja älykkyystestisi.
Ollaksemme rehellisiä, ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa.

Tarvitset sellaisen miehen, joka saa sydämesi jättämään yhden lyönnin välistä, kun hän hymyilee ja saa sinut haluamaan riisua hänet, kun hän puhuu siitä, kuinka hän muuttaa maailmaa paremmaksi.

Rapu (21. Kesäkuuta – 22. Heinäkuuta)

Rapu horoskooppi

Odota miestä, joka ymmärtää kaikkia mielialojasi ja joka on valmis aina juoksemaan luoksesi, kun elämä antaa sinulle liian paljon.

Rapu, sinä olet tyttö, joka elää täydellä tunteella ja suurimmalta osin se saa sinut loukkaantumaan, erityisesti aiemmissa parisuhteissasi, jolloin empaattista puoltasi on käytetty hyväksi.

Mutta se on sinun hyvä puolesi, kun löydät hellän ja mukavan miehen, sellaisen, jota olet aina halunnut. Tarvitset miehen, joka ymmärtää tunteitasi ja tietää, kuinka saada sinut tuntemaan olosi hyväksi kaikissa tilanteissa.

Hänen tulee olla vahva ja totisesti sinut feminiinisen puolensa kanssa, koska te kaksi pystytte yhdistymään tasolla, jota ette ole ennen kokeneet kenenkään muun kanssa.

Hänen tulee olla mies, joka pystyy kertomaan sinulle ilman sanoja ja se, joka rauhoittaa sinut vain pitämällä lähellään.

Leijona (23. Heinäkuuta – 22. Elokuuta)

Leijona horoskooppi

Odota miestä, joka tuntee itsensä kokonaan ja joka on niin itsevarma, että saa kaikki ympärillään tuntemaan itsensä rennoksi.

Koska olet Leijona, olet yksi vahvimmista naisista suurella intohimoisella puolella. Haluat johtaa tilanteita, jopa parisuhdetta.

Mutta vaikka se ei ole toiminut aiempien puolisoiden kanssa, löydät kyllä miehen, joka rakastaa tuota puolta sinussa. Tarvitset miehen, joka on itsevarma, järkevä ja jolla on sama älyllinen taso, kuin sinulla.

Mutta tarvitset myös miehen, joka seisoo uskomiensa asioiden takana. Vaikka olet alfa-nainen, haluat miehen, joka näyttää sinulle paikkasi, koska siinä on jotain niin seksikästä.

Neitsyt (23. Elokuuta – 22. Syyskuuta)

Neitsyt horoskooppi

Odota miestä, joka ei luovuta, kun asiat menevät vaikeiksi ja joka pysyy vierelläsi ylä- ja alamäissä.
Neitsyenä sinulla on haavoittuvainen sydän ja et ole sellainen, joka päästää ihmiset helpolla.

Olet myös välillä hyvin vaativa itsellesi ja tämä johtuu aiemmista rakastajistasi, jotka eivät ole rakastanut ja kunnioittanut kilttiä sydäntäsi tavalla, jonka olisi ansainnut.

Tarvitset miehen, joka on hellä ja rauhallinen, jonkun joka pystyy murtamaan muurisi hitaalla, merkityksellisellä tavalla. Mies, joka ei pelaa pelejä ja joka voi olla paras ystäväsi sen lisäksi, että on poikaystäväsi.

Vaaka (23. Syyskuuta – 22. Lokakuuta)

Vaaka merkki

Odota miestä, joka rakastaa sinua yhtä paljon kuin sinä häntä, joku joka ei vain seurustele seurustelemisen vuoksi.
Vaaka, sinä olet tyttö, joka kaipaa löytävänsä sen oikean niin pian kuin mahdollista.

Sinä rakastat parisuhteita ja olet luultavimmin paras tyttöystävä, jota kukaan voisi toivoa. Sinä tarvitset miehen, joka ymmärtää sinun huolehtivaa ja rakastavaa sydäntäsi, mutta myös näkee tulevaisuuden parisuhteellenne.

Sinä todella uskot sitoutumiseen, joka tarkoittaa sitä, että hänen tulee tuntea myös sinua kohtaan syvästi. Myöskin sellaisen miehen löytyminen, joka on syvä ja tarkoituksenmukainen kaikissa sinuun kohdistuvissa teoissaan, on parasta sinulle.

Etenkin, jos hän etsii vaimoa, koska ollakseni rehellinen, sinä tulet olemaan täydellinen vaimo!

Skorpioni (23. Lokakuuta – 21. Marraskuuta)

Skorpioni horoskooppi

Odota miestä, joka on tosimies, mutta joka tietää, kuinka pitää sinusta huolta (kaikin mahdollisin tavoin).
Koska olet skorpioni, sinä rakastat ihmisiä yleisesti, mutta kun on kyse upeasta miehestä, sinä menet täysillä mukaan.

Eniten kaipaat mieheltä älykkyyttä ja rehellisyyttä, mutta tarvitset myös miehen, joka on hauska eikä vain julkisesti… (wink wink).

Tarvitset jonkun, joka todella kolahtaa ja saa sinut nauramaan ja hymyilemään kotona. Tarvitset miehen, joka rakastuu sinuun yhtä lujasti kuin sinä häneen, mutta tarvitset myös jonkun, joka voi odottaa hieman, ennen kuin olet valmis virallistamaan suhteenne.

Jousimies (22. Marraskuuta – 21. Joulukuuta)

Jousimies horoskooppi

Odota miestä, joka on sydämeltään lapsi ja osaa pitää hauskaa tehdessään ihan mitä tahansa. Jousimiehenä sinut tunnetaan tyttönä, joka rakastaa leikkiä ja saada ihmiset nauramaan, koska elämä on liian lyhyt murjottamiseen ja suremiseen.

Tarvitset miehen, joka nauraa ja haluaa nauraa yhtä paljon kuin sinä. Jonkun, joka on lojaali, uskollinen ja haluaa rakastaa täysillä. Tarvitset miehen, joka on valmis tekemään aina työtä sen eteen, että sinulla on hyvä olla, missä tahansa tilanteessa.

Hän ei saa olla mustasukkainen tai hallitseva, koska et halua muuttaa tätä osaa elämässäsi, mutta hän tulee olemaan joku, joka auttaa sinua ymmärtämään, että yhtenä päivänä sinä pystyt asettumaan aloilleen hänen kanssaan.

Kauris (22. Joulukuuta – 19. Tammikuuta)

Kauris merkki

Odota miestä, joka kunnioittaa itsenäisyyttäsi, mutta myös ottaa sinut syliin, kun sitä tarvitset.
Kauris, sinä olet tyttö, joka ei tarvitset miestä, mutta silti toivoo, että hänellä sellainen olisi.

Etsit jotain, joka on todella sen arvoinen, koska et annan kenen tahansa murtaa muuriasi. Tarvitset miehen, joka näkee sinut arvokkaimpana palkintona kaikista, miehen, joka ylittäisi kaikki esteet sinun vuoksesi.

Tarvitset jonkun, joka ymmärtää, että suojelet sydäntäsi sen vuoksi, että sinua on satutettu aiemmin ja haluat antaa sydämesi jollekin sellaiselle, joka sen ansaitsee. Tarvitset miehen, joka on omistautunut, fiksu ja paljon rakastavampi, kuin ajattelet tarvitsevasi.

Hän saa sinut tuntemaan itsesi halutuksi ja rakastetuksi ja tulet olemaan hyvin onnellinen siitä, että pidit muurit korkealla ennen kuin löysit hänen kaltaisensa miehen.