Skip to Content

15 Äärimmäisen Rehellistä Syytä, Miksi Hän Luopuu Sinusta

15 Äärimmäisen Rehellistä Syytä, Miksi Hän Luopuu Sinusta

Tyttö yritti kertoa sinulle. Hänen mielensä ja kehonsa huusi tuskaa. Hän oli tuskissaan etkä sinä nähnyt sitä. Sinä et halunnut nähdä sitä. Hän yritti saada huomiotasi hänen sanoillaan ja kehon kielellään, mutta jotenkin sinä onnistuit työntämään ne sivuun. Hän itki ja huusi kaikin voimin, mutta kukaan ei kuullut häntä.

Sinä olit niin kiireinen itsesi kanssa, että jätit hänet täysin huomiotta. Eikä hän ollut edes niin vaativa. Hän halusi vain sinun lopettavan hänen sydämensä särkemisen. Sinä et kuullut tai nähnyt sitä ja siksi olit yllättynyt, kun hän päätti luopua sinusta. Miksei hän teki niin?

1.Koska hän oli saanut tarpeekseen siitä, että häntä kohdeltiin kaltoin. Hän oli saanut tarpeekseen siitä, että häntä väheksyttiin ja käytettiin. Se oli ohi.

2.Hän halusi olla kanssasi. Hän halusi viettää aikaa kanssasi, mutta sinä et tuntenut samoin kuin hän. Sinä menit ja teit omia juttujasi. Sinä jatkoit vain itsesi ajattelemista. Eikä hän kestänyt sitä enää, joten hän lähti.

3. Koska hän antoi sinulle miljoona mahdollisuutta ennen tätä viimeistä. Hän varoitti sinua. Hän yritti puhua sinulle ja sinä aina lupasit, ettet enää tee niin. Turha edes sanoa, sinä aina rikoit lupauksesi ja jatkoit niiden asioiden tekemistä, mitä sinä halusit.

4. Hän lähti, koska hän taisteli huomiostasi ja kun olet parisuhteessa, sinun ei pitäisi joutua tekemään niin. Sinun ei tulisi joutua anomaan puolisosi rakkautta. Sen tulisi tulla luonnostaan ja helposti, mutta parisuhteessanne se ei tullut.

5. Hän luopui sinusta, koska kaikki muu oli sinulle tärkeämpää kuin hän oli. Hän oli viimeisimpänä listallasi. Sinulla ei ollut aikaa hänelle. Sinä priorisoit kaikkia vääriä asioita etkä koskaan katunut sitä.

6. Hän lähti, koska hän ei ollut enää turvassa kanssasi. Oikeastaan hän ei koskaan tuntenut niin, että olit siinä häntä varten ja hän oli oikeassa. Sinä et ollut. Hän oli yksin.

7. Koska sinä pidit häntä itsestään selvyytenä, sinä et kunnioittanut häntä yhtään. Sinä jätit huomioimatta hänen tunteensa etkä halunnut nähdä, miten hän voi. Ehkä et halunnut katsoa totuutta silmään.

8. Hän luopui sinusta, koska hän ei voinut luottaa sinuun. Sinä sanoit yhtä asiaa ja teit toista. Sanasi olivat tyhjiä ja lupauksesi teit vain hiljentääksesi hänet ja saamaan hänet rauhoittumaan hetkeksi. Ja tämä tapahtui uudelleen ja uudelleen. No, nyt hän on saanut tarpeekseen.

9.Hän lähti, koska hän oli yksin parisuhteessa. Hän eli skenaariossa, jollaisessa hän ei koskaan uskonut elävänsä.

10. Koska teistä tuli ventovieraita. Sinä et ollut se ihminen, jonka hän tapasi kauan sitten. Sinä et ollut se mies, johon hän rakastui. Hän ei voinut tunnistaa sinua enää.

11. Hän lähti, koska hän ei voinut enää peitellä kyyneleitään. Hän ei voinut sietää sitä sängyn nurkkaa, johon hän ryömi ja piiloutui muulta maailmalta. Hänen elämäänsä ei ollut tarkoitettu tuohon yksinäiseen nurkkaan, joka hukkui hänen kyyneleistään. Ei!

12.Hän ei voinut enää kestää syyllistämistäsi. Hän ei voinut kestää sitä, että syytit häntä jokaisesta tapahtuneesta asiasta, vaikka hän oli täysin syytön niihin ja sinä tiesit sen.

13. Hän lähti, koska hän ei ollut enää onnellinen. Hymy hänen kasvoillaan oli teeskenneltyä. Hänen innostuksensa ja hänen elämänhalunsa katosivat hiljalleen.

14. Koska hän väsyi riitelyyn. Koska se ei ollut sellaista, miltä parisuhteen tulisi näyttää.

15. Hän lähti, koska hän ymmärsi, että hänen rakkautensa oli yksipuolinen tie. Hän ei halunnut sitä itselleen. Ei nyt. Ei koskaan.