Skip to Content

12 Merkkiä Siitä, Että Ero Oli Parasta (Vaikka Vielä Ikävöisit Häntä)

12 Merkkiä Siitä, Että Ero Oli Parasta (Vaikka Vielä Ikävöisit Häntä)

1. Sinun itsetuntosi on palannut. Sinä olet palannut takaisin! Sinä et tunne yksinäisyyttä etkä kyseenalaista kaikkea tekemääsi. Sinun ajatuksesi ovat oikeilla paikoillaan. Sinä tunnet itsesi jälleen. Paniikki ja ahdistus ovat poissa.

2. Tunnet olevasi vapaa. Sinä saatat olla vielä hieman surullinen ja ehkä hukassa. Mutta yleisesti tunnet, että päällimmäisien tunne on vapaus. Sinä tiedät, että sinulla on vanha elämäsi jälleen.

3. Siitä on pitkä aika, kun viimeksi omistit aikaa itsellesi. Kun eroat jostain, sinä keräät itsesi ja uudelleen arvioit itseäsi. Sinä yrität löytää sen, mitä olet hukannut. Ja silloin ymmärrät, että siitä on ikuisuus, kun viimeksi teit itsellesi jotain hyvää.

4. Tunnet rauhan, kun olet itseksesi. Tietenkään kaikki ei ole ruusuista koko ajan. Yksinäisyys on suuri taakka, mutta samaan aikaan sinä tunnet joskus, että olet löytänyt rauhan. Sinä tunnet yksinäisyyttä, koska sinua vielä sattuu ja haavat ovat tuoreita. Mutta nuo hetket, kun tunnet onnea siitä, että olet yksin, on se, mitä oikeasti tunnet, kun saat surulta tilaa.

5. Sinä tiedät tarkalleen, mitä haluat ja minne suuntaat. Sinulla on rajattomasti mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Sinulla on selkä tavoite ja sinä tiedät, että kukaan ei voi sotkea sitä; kukaan ei voi estää sinua saavuttamasta sitä, mitä haluat.

6. Sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja, jos et halua. Sinä voit katsoa tv:tä, jos haluat. Sinä voit syödä mitä haluat. On niin monia asioita, jotka olivat tavoittamattomissa silloin, kun olit parisuhteessa ja nyt ne ovat mahdollisia. Mutta tärkeintä on se, että nuo asiat tekevät sinut onnelliseksi.

7. Sinä naurat kuin et olisi nauranut pitkään aikaan. Nauru parantaa sielun, mutta kun olit parisuhteessa, et nauranut niin paljon. Nauru korvaantui piikittelyllä ja huutamisella. Nyt kun naurat taas, ymmärrät, kuinka paljon olit sitä kaivannut.

8. Ajatus yhteen palaamisesta saa sinut paniikkiin. Kun erositte, oli heikkoja hetkiä, jolloin ajattelit, miten asiat olisivat, jos olisitte vielä yhdessä? Pinnalta se näyttää niin paljon helpommalta kuin tämä tuska, mitä tunnet. Mutta kun alat ajatella sitä, alat panikoida, koska muistat kaikki huonot asiat, joita tapahtui. Tässä sinä huomaat. Nyt tiedät, että ero oli parasta.

9. Nautit omasta seurastasi. Sinä et tarvitse ihmisiä ympärillesi tunteaksesi itsesi onnelliseksi. Ennen tarvitsit jonkun lähellesi voidaksesi nauttia itsestäsi. Nyt sinä mieluummin juot kupin kahvia itseksesi, kuin hakeudut jonkun toisen tarpeettomaan seuraan.

10. Opit, kuinka tehdä asioita, joita et olisi oppinut, jos olisit pysynyt parisuhteessa. Sinä opit lohduttamaan itseäsi, koska sinulla ei ole ketään vierelläsi tekemässä oloasi paremmaksi. Sinä opit olemaan onnellinen ilman, että sinulla on mies elämässäsi. Sinä opit olemaan itseksesi ja rakastat sitä!

11. Sinä et pelkää muutosta. Sinä olet tietoinen siitä, että on parempi pelätä tulevaisuutta ja tuntea epämukavuutta, koska tiedät kasvavasi enemmän, kun et pysyttele paikoillasi.

12. Olet saanut identiteettisi takaisin. Kun olit parisuhteessa, ihmiset katsoivat sinua osana jotain toista. Sinä olet oma persoonasi, jolla on omat mielenkiinnon kohteet. Nyt sinulla on kaikki tuo jälleen etkä koskaan enää luovu siitä.