Skip to Content

Jos Hän Tekee Nämä 5 Asiaa, Hänestä Tuntuu, Että Hän On Menettämässä Sinut

Jos Hän Tekee Nämä 5 Asiaa, Hänestä Tuntuu, Että Hän On Menettämässä Sinut

Veikkaanpa, että olet ollut tilanteissa, joissa parisuhteesi on alkanut hajota.

Ehkä et ollut täysin tietoinen miksi näin on tapahtumassa, mutta sinä varmasti kysyit itseltäsi kuinka saada hänet ymmärtämään, että hän on menettämässä sinut.

Joskus tämä ei onnistu ja koko juttu menee hukkaan, mutta silti se on yrittämisen arvoista, koska joskus tämä taktiikka toimii ja hän kärsii ja ymmärtää, että sinä et ole tässä enää kauan, jos hän jatkaa samaa käytöstään.

Kuinka sinun tulisi tietää, että olet onnistunut tehtävässäsi ja saanut hänet ymmärtämään, että hän käyttäytyy täysin ääliömäisesti ja sinä olet sietänyt häntä tarpeeksi pitkään?

Helposti, seuraa vain näitä alla olevia asioita ja varmistu siitä, että hän on ymmärtänyt sen, että hän menettää sinut, jos ei aio muuttua.

1. Hän on tunteellinen

Hän on todella avaamassa sydäntään sinulle. Hän saattaa jopa itkeä edessäsi, koska sinä merkitset hänelle niin paljon eikä hän halua menettää sinua.

Hän ei voi sietää ajatusta, että voisit olla jonkun toisen miehen kanssa.

Se on oikeaa rakkautta – vahinko, että se vei häneltä pitkään ymmärtää, millainen timantti hänellä on, mutta hän tajusi sen.

Hän ei koskaan kerro sinulle suoraan, miksi hän itkee, mutta ei ole olemassa muuta selitystä, koska miehet eivät itke ilman syytä.

He itkevät vain silloin, kun he ovat hyvin peloissaan ja kun he saattavat menettää jonkun, jota he rakastavat eniten – tässä tapauksessa sinut.

2. Hänen ajatuksensa ovat jossain muualla

Kun teette jotain yhdessä, hän ei ole läsnä. Tarkoitan, että hän on siinä fyysisesti, mutta hänen ajatuksensa ovat muualla.

Tämä tapahtuu siksi, että jokin vaivaa häntä. Ehkä hän tuntee sinun etääntyneen tai että parisuhteenne on huonolla polulla, polulla joka johtaa eroon.

Se on outoa, koska hän haluaa olla siinä kanssasi, hän haluaa nähdä sinua enemmän, koska hän pelkää menettävänsä sinut, mutta kun olette yhdessä, hän on huolissaan, hermostunut ja ahdistunut.

Tämä on luodinvarma merkki siitä, että hän murehtii menettämistäsi, etenkin jos hän on siitä maininnut aiemmin.

3. Hän pelaa turvallista peliä

Hän ei enää ota niin paljon riskejä. Hän on varovainen, koska hän ei halua tehdä jotain, joka hätistää sinut tiehesi.

Hän ei puhu ajatuksistaan koko ajan eikä hän lähde kokeilemaan ylimääräistä. Hän pysyttelee perusasioissa ja asioissa, joista hän on täysin varma.

Sinä huomaat, että hänen käytöksensä muuttuu ja jälleen kerran, hän ei kerro sinulle syytä ainakaan heti, mutta sinä voit olla varma, että hän pelkää sinun lähtevän ja siksi hän on varuillaan.

4. Sinä olet hänelle ykkönen

Hänelle mikään muu ei ole tärkeämpää kuin sinä. Luulenpa, että tämän olisi pitänyt tapahtua jo kauan sitten, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Hän jättää kaikki muut suunnitelmat, jos sinä pyydät häntä luoksesi. Hänelle mikään muu ei ole yhtä tärkeää kuin sinä.

Ja kaikki tämä siksi, että hän on todella peloissaan menettävänsä sinut.

Kaikki tämä sen vuoksi, että hän oikeasti rakastaa sinua ja haluaa olla kanssasi ikuisesti.

5. Hän ottaa osaa tapahtumiin elämässäsi

Hän osoittaa kiinnostusta sinuun ja asioihin, joita teet. Hän haluaa viettää kanssasi enemmän aikaa ja oppia tuntemaan sinut jälleen.

Hän ymmärsi, että ajan myötä hän on pitänyt sinua itsestään selvyytenä ja nyt hän on pahoillaan.

Hän haluaa hyvittää asian sinulle viettämällä enemmän aikaa kanssasi.

Hän pyytää sinua treffeille. Hän pyytää sinua viettämään aikaa hänen ja ystäviensä kanssa.

Hän kutsuu sinut erityisiin tilaisuuksiin ja hän ehdottaa yhteistä harrastusta. Hän tekee mitä vain saadakseen sinut takaisin.